horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 2020. Cum stai cu dragostea, banii si sanatatea in noul an

2020 va fi un an plin, presarat cu eclipse, mai mult de 10 tranzitii retrograd si conjunctia Pluto-Capricorn, care anunta schimbari serioase pentru toate semnele zodiacale. Iata cum stai cu dragostea, banii si sanatatea in 2020.

Horoscop 2020. Gemenii trebuie sa reinvete cum sa se comporte in relatii

Afla ce iti rezerva astrele pentru 2020 si citeste mai jos horoscopul pentru Berbec, Taur si Gemeni.

Berbec

Marele moment al noului an are loc pe 12 ianuarie, cand Saturn si Pluto vor face schimbari monumentale in zona carierei Berbecilor. In plus, in perioada martie-aprilie, Jupiter, planeta norocului, intra in Pluto, ceea ce inseamna ca nativii incep sa ia atitudine pentru a-si mari conturile.

In plan personal, Berbecii trebuie sa se asigure ca au alaturi un partener care accepta si incurajeaza succesul lor din 2020. Este posibil ca la jumatatea anului relatiile amoroase sa fie afectate, insa odata cu eclipsa solara de la sfarsitul anului situatia se va imbunatati.

Jupiter guverneaza casa profesiei Berbecilor, iar visurile lor se implinesc in 2020. Daca evita cheltuielile impulsive, nu vor intampina probleme in plan financiar.

Taur

Imediat dupa inceperea primaverii, Saturn intra in Varsator, ceea ce inseamna ca Taurii trebuie sa se astepte sa primeaasca mai multe responsabilitati la locul de munca - dar si o promovare sau o crestere salariala. Pana la sfarsitul anului, ei isi fac tot mai multi prieteni cu aceleasi valori ca ale lor. Bonus: incep sa se simta mai maturi si responsabili.

In plan personal, anul va fi definit de explorari sentimentale. Asta inseamna ca despartirile sunt inevitabile, iar un nou capitol romantic se intrevede la orizont.

Taurii vor avea doar idei stralucite la locul de munca. Ei se vor folosi de aplicatii si tehnologie pentru a-si organiza finantele si a se asigura ca nu intampina probleme cu banii.

Gemeni

La inceput de 2020, Gemenilor le e greu sa-si gaseasca stabilitatea la munca, dar pana in aprilie, le este predat un proiect nou, care ii fascineaza. Pe 13 mai, Venus intra in retrograd in zodia lor, facandu-i sa-si schimbe parerea despre tot ceea ce credeau ca stiu despre relatii. Eclipsele din iunie vor da peste cap legaturile interpersonale, asa ca trebuie sa se astepte la schimbari majore in ceea ce priveste anturajul.

In plan amoros, Gemenii devin mai seriosi si se simt pregatiti sa traiasca sentimente puternice si intimitatea reala. Pana la sfarsitul anului 2020, ei vor sti exact de ce au nevoie pentru a se simti satisfacuti mental, spiritual si fizic.

Proiectul anterior mentionat ii inspira pe nativi, care il au pe Jupiter de partea lor in latura profesionala. Atentie in ceea ce priveste investitiile! Ei nu trebuie sa arunce cu bani in orice oportunitate antreprenoriala care le iese in cale.

Horoscop 2020. Fecioarele se reinventeaza in plan social

Afla ce iti rezerva astrele pentru 2020 si citeste mai jos horoscopul pentru Rac, Leu si Fecioara

Rac

12 ianuarie este momentul in care viata personala a nativilor din Rac sufera transformari uriase. Daca au avut de-a face cu prieteni toxici, este momentul in care se simt pregatiti sa renunte la ei si sa cunoasca oameni noi. Acestia din urma vor fi extrem de importanti si pot avea un impact major asupra libertatii de exprimare a Racilor.

Iubirea va cadea din cer in 2020 pentru nativi. Se va forma o conexiune cosmica puternica, extrem de rara, la inceputul anului, care va avea un impact interesant atat asupra relatiilor romantice, cat si a celor platonice.

In plan profesional, Jupiter ii ajuta pe Raci sa se exprime mai bine la locul de munca, ba chiar sa preia controlul in anumite proiecte.

Leu

La inceputul anului, Leii se vor confrunta cu probleme de sanatate care le vor aminti sa-si acorde mai multe grija si atentie. Venus in retrograd isi face simtita prezenta in casa prieteniei din 13 mai pana pe 25 iunie, iar asta inseamna ca oamenii care au profitat de nativi in trecut sunt indepartati din viata Leilor.

Anul nou acestamarcheaza inceputul unui capitol cu ​​totul nou in plan personal, plin de contacte, angajamente si, da, relatii cosmice. Tot 2020 va fi presarat cu romantism si pasiune.

Capacitatea Leilor de a gasi cea mai neobisnuita solutie la problemele profesionale este pe punctul de a le aduce bonusuri substantiale. Jupiter ii sustine si ii ajuta sa se concentreze si sa investeasca resurse in afaceri personale.

Fecioara

In ianuarie, viata Fecioarelor incepe o transformare extrema, care nu va fi deloc usoara. Pana la inceputul lui 2020, retinerea le-a impiedicat sa primeasca promovari si sa-si dezvolte relatii sanatoase. Noul an aduce insa o schimbare de atitudine, care le ajuta sa se puna pe primul loc si sa-si revendice pozitia pe care o merita in raport cu ceilalti.

Chiar daca viata pare haotica in prima jumatate a lui 2020, vestea buna este ca o multime de planete traverseaza casa iubirii si creativitatii. Astfel, Fecioarele vor simti conexiuni cu persoane pe care le gasesc fascinante, misterioase si extrem de sexy.

In plan profesional, nativii isi vor seta propriile obiective si se vor tine de ele. Jupiter le imbunatateste abilitatile de scriere, vorbire si analiza, oferindu-le fundatia pentru a duce la bun sfarsit orice provocare.

Horoscop 2020. Sagetatorii trebuie sa fie atenti cu finantele

Afla ce iti rezerva astrele pentru 2020 si citeste mai jos horoscopul pentru Balanta, Scorpion si Sagetator

Balanta

Romantismul se duce pe apa sambetei in 2020 si le face pe Balante sa creada ca iubirea adevarata nu exista. Numai Venus in retrograd e vinovat de aceasta parere. Pana la sfarsitul anului, ghinionul din casa iubirii dispare, iar Jupiter si Saturn fac echipa buna la capitolul intimitate si romantism.

Avand in vedere ca nu se intrevad relatii serioase in 2020, Balantele adopta o atitudine relaxata, bazata pe flirt, cand vine vorba de interactiunea cu sexul opus.

Balantele vor trai in 2020 cu teama ca nu vor face fata provocarilor financiare. De aceea, e recomandat sa apeleze la consultanti sau aplicatii de buget ca sa se linisteasca si sa se bucure de ceea ce li se intampla.

Scorpion

Saturn intra in Varsator in luna martie, iar aceasta miscare marcheaza inceperea unui ciclu nou pentru Scorpioni in casa familiei. Nativii invata cu aceasta ocazie sa accepte ajutorul celorlalti, sa se deschida in fata apropiatilor si sa nu se mai izoleze. Noul an creeaza nevoia de ingrijire personala, iar rutinele de fitness si gasirea unui echilibru intre profesie si viata personala vor atinge apogeul.

Scorpionii sunt recunoscuti pentru sangele lor fierbinte si spiritul de aventura, iar 2020 le va aduce provocari interesante in plan amoros. Pana la mijlocul anului, ei ar putea incepe o relatie care nu va dauini insa pe termen lung.

Desi prefera anonimitatea in plan profesional, succesul in cariera ii aduce sub lumina reflectoarelor. Jupiter isi va face simtita prezenta in zona comunicarii, iar nativii din Scorpion vor gasi cuvintele potrivite pentru a-si impresiona seful.

Sagetator

In martie, Saturn intra in Varsator, ceea ce inseamna ca nativii din Sagetator vor invata sa se autodisciplineze si organizeze mai bine ca niciodata. In luna mai, Venus in retrograd semnalizeaza intreruperi interpersonale, iar eclipsa lunara din 30 noiembrie elimina relatiile toxice ramase din trecutul nativilor.

In plan personal configuratia astrala ii face pe Sagetatori sa inteleaga care le sunt nevoile.  O noua serie de eclipse pe axa Gemeni-Sagetator incepe, iar pana in decembrie, ei vor fi pregatiti sa intre intr-o relatie serioasa.

Odata cu consolidarea lui Jupiter in sectorul financiar, nativii incep sa se concentreze pe economii si cheltuirea responsabila.

Horoscop 2020. Pestii invata sa se bazeze mai mult pe ei insisi, nu pe cei din jur

Afla ce iti rezerva astrele pentru 2020 si citeste mai jos horoscopul pentru Capricorn, Varsator si Pesti

Capricorn

Eclipsa lunara din ianuarie elimina persoanele toxice din anturajul Capricornilor. Saturn intra in Varsator in martie, adaugand structura pe plan profesional si provocandu-i pe nativi sa-si redefineasca ideile despre moralitate. Este un an in care devin deschisi, asculta si alte puncte de vedere si acorda prezumtia de nevinovatie celor din jur.

In plan amoros, Capricornii se confrunta cu schimbari in 2020. Daca formeaza deja un cuplu, relatia va trece la nivelul urmator. Daca sunt singuri, isi vor intalni perechea in prima jumatate a anului.

Cand Jupiter tranziteaza Capricornul, cele mai nebune visuri profesionale se pot indeplini. Nici nu e de mirare ca ambitia, hotararea si perseverenta Capricornilor vor atinge apogeul in noul an.

Varsator

In martie, Saturn intra in Varsator, ajutand la consolidarea relatiilor, la imbunatatirea vietii de familie si dezvoltarea carierei. In luna mai, Venus in retrograd favorizeaza eliminarea persoanelor toxice din anturajul nativilor.

O veste buna pentru Varsatori! 2020 marcheaza inceputul unui ciclu de trei ani, care semnifica inflorirea vietii amoroase. Cu alte cuvinte, ei trebuie sa-si tina ochii deschisi si sa-si identifice jumatatea in cercul apropiat de cunostinte si amici.

Sinceritatea care ii caracterizeaza pe nativii din Varsator le va face probleme la locul de munca, dar ii va si pregati pentru cateva victorii majore in cariera.

Pesti

Inceputul anului 2020 se concentreaza pe casele prieteniei si iubirii. O eclipsa si conjunctia dintre Saturn si Pluto atrag tot felul de oameni in vietile Pestilor. Nativii se distanteaza putin de familie si incep sa invete sa se bazeze mai degraba pe ei insisi. Propriile obiective si nevoi sunt puse pe primul plan, de unde si atingerea unui apogeu in planul implinirii spirituale.

Pana acum, Pestii au fost obisnuiti sa considere ca defectele altora ii fac unici si fermecatori, insa in 2020 optimismul lor orb se va intoarce impotriva lor. Vor primi o lectie pe care o vor tine minte pentru totdeauna si se vor ridica din propria cenusa.

In plan profesional, Jupiter va pune la punct o retea de noi cunostine, care vor veni la pachet cu noi oportunitati. Se intrevede o promovare sau primirea unui bonus financiar semnificativ.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri