horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 21 decembrie 2018. Leii au o zi tensionata, Varsatorii sunt cu capul in nori

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 21 decembrie 2018!

BERBEC

In prima parte a zile este posibil sa ai senzatia ca iti irosesti timpul. Nu refuza ajutorul si nu lua decizii pripite. Poti conta pe sprijinul colegilor, care te inteleg.

TAUR

E posibil sa cunosti o noua persoana, care are influenta in domeniul in care activezi si care te-ar putea ajuta pe viitor. Asculta-ti instinctul, dar incearca sa eviti speculatiile financiare.

GEMENI

La inceputul zilei s-ar putea sa fii nevoita sa faci mai multe drumuri mici, care nu mai pot fi amanate si care iti vor decala programul deja stabilit. Evita activitatile complexe care necesita atentie si o buna capacitate de concentrare.

RAC

Simti ca nu esti chiar in cea mai buna forma a ta, atat fizica cat si intelectuala. Indicat ar fi sa nu iti decizii importante si sa eviti discutiile in contradictoriu.

LEU

Este o zi tensionata din toate punctele de vedere. Reactioneaza cu diplomatie si incearca sa faci nevazuta aceasta stare apeland la comunicarea sincera. Este posibil ca pe finalul zilei sa incasezi o suma de bani.

FECIOARA

Te simti confuza la inceputul zilei si parca iti doresti sa vina cat mai repede vacanta. Limiteaza-te la activitati de rutina si incearca sa te odihnesti.

BALANTA

Exista sanse mari sa primesti o oferta. S-ar putea sa auzi cateva barfe despre tine, dar nu baga rautatile in seama. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii.

SCORPION

Esti visatoare si crezi ca totul se poate rezolva foarte usor. Ca sa nu ai parte de vreo surpriza neplacuta, amana activitatile importante. Fii atenta la exprimarea pe care o folosesti pentru ca risti sa jignesti pe cineva la care tii.

SAGETATOR

Lucrurile la birou s-ar putea sa nu mearga asa cum ai planuit, iar rezultatele sa fie dezamagitoare pentru sefi. Vei avea o zi destul de agitata, dar o seara in oras ar putea compensa.

CAPRICORN

E ziua perfecta pentru a te relaxa practicand un sport sau un hobby. Fii atenta, cheltui mai mult decat iti permiti. Pe finalul serii nu este exclus sa cunosti o persoana pe care ai putea-o indragi instant.

VARSATOR

La inceputul zilei vei fi cu capul in nori si este posibil sa pierzi din vedere probleme importante. Fa-ti o lista de prioritati. Pentru a-ti duce la final sarcinile, este nevoie sa te organizezi mai bine.

PESTI

Ai impresia ca ideile tale nu sunt apreciate cum ar merita. Ai rabdare, vei constata ca rezultatele concrete sunt mai convingatoare decat ideile. Nu semna documente si amana negocierile de afaceri.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri