horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 22 ianuarie 2019. Balantele au probleme sentimentale, Sagetatorii sunt pusi pe cearta

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 22 ianuarie 2019!

BERBEC

In prima parte a zilei este posibil sa te confrunti cu incurcaturi sau intarzieri in plan financiar. Patreaza-ti calmul si nu te lasa provocat de atitudinea agresiva a unui coleg de munca.

TAUR

Astazi ai tendinta de a-ti impune punctul de vedere si risti sa provoci certuri. Stabileste-ti clar prioritatile si nu te implica in mai multe activitati in acelasi timp.

GEMENI

La inceputul zilei sunt sanse mari sa survina un eveniment neprevazut care te va impiedica sa iti indeplinesti cateva obligatii. Spre finalul zilei, poti realiza ca o investitie pe care o considerai profitabila necesita o implicare mai serioasa din partea ta.

RAC

Esti in forma, dar nu este momentul sa iti iei si mai multe responsabilitati la locul de munca. Astazi este posibil sa intampini diverse incurcaturi si neintelegeri.

LEU

Parcurgi o perioada favorabila in plan profesional. Din pacate, s-ar putea sa resimti oboseala acumulata in ultima vreme si sa fii irascibila. Odihneste-te mai mult.

FECIOARA

Te poti trezi indispusa si cu o stare de nervozitate. Fii prudenta si amana activitatiile importante. Alege in schimb sa te relaxezi.

BALANTA

S-ar putea ca o problema sentimentala sa te indispuna. Prietenii apropiati te pot ajuta sa depasesti problema. Pentru a evita o discutie aprinsa acasa, evita sa iei decizii fara sa iti consulti familia.

SCORPION

O schimbare de program iti da peste cap intreaga zi. Tempereaza-ti nervozitatea. Nu uita ca poti conta pe ajutorul colegilor si al prietenilor pentru a rezolva orice problema.

SAGETATOR

O nereusita in plan profesional te va face sa fii irascibila si pusa pe cearta. Controleaza-te si incearca sa analizezi obiectiv problema.

CAPRICORN

Esti confuza si predispusa sa faci greseli care se pot dovedi costisitoare. Amana activitatile grele si ocupa-te de chestiunile de rutina. Sunt sanse mari sa jignesti un prieten drag din cauza unor discutii in contradictoriu.

VARSATOR

Esti nervoasa si risti sa tensionezi relatiile de munca. Evita iesirile in societate pentru ca este predispusa la greseli. De asemenea, evita sa faci caz din orice lucru marunt.

PESTI

Astazi iti este greu sa te concentrezi. Oboseala din ultima vreme isi spune cuvantul. Nu crezi ca este momentul sa te odihnesti sau sa te rezumi doar la activitati relaxante?

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri