horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 23 ianuarie 2019. Taurii fac schimbari importante, Capricornii au o zi agitata

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 23 ianuarie 2019!

BERBEC

In prima parte a zilei s-ar putea ivi un castig neasteptat. De asemenea, esti tentata sa iti asumi riscuri prea mari. Fii prundenta si nu iti forta norocul.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

TAUR

La locul de munca parcurgi o perioada favorabila. Ai sansa de a face schimbari importante, cu efecte benefice pe termen lung. Ai rabdare si nu forta lucrurile pentru a obtine rezultate imediate.

GEMENI

Astazi esti capabila sa depasesti usor eventualele dificultati. Este o zi ideala pentru tot ce tine de munca de birou. In plan familial, evita discutiile care se pot transforma usor intr-o cearta.

RAC

O colaborare cu o femeie iti poate crea dificultati. Pentru a evita tensionarea relatiei, reactioneaza cu tact. Asculta-ti intuitia si evita speculatiile.

LEU

Esti perseverenta si ai posibilitatea de a duce la bun sfarsit un proiect delicat. La finalul zilei vei simti nevoia sa petreci timp singura, dar recomandat este sa acorzi atentie persoanelor tinere din familie.

FECIOARA

La sfarsitul zilei este posibil sa fii nevoita sa amani o calatorie pe care o planuiai de mult timp. Dar poti constata ca schimbarea de program te avantajeaza. Tine cont de sfaturile unei persoane apropiate.

BALANTA

Ai multa energie si sunt sanse mari sa realizezi tot ce ti-ai propus pentru ziua de astazi. Profita de acest context. Pe seara poti descoperi ca situatia financiara nu te multumeste pe deplin.

SCORPION

Evita discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Reusita colaborarilor depinde de rabdarea de care dai dovada.

SAGETATOR

Te preocupa problemele profesionale si uiti sa iti mai faci timp pentru partenerul de viata. Incearca sa iti organizezi mai bine timpul si sa ii acorzi atentie acestuia.

CAPRICORN

Ai o zi agitata, dar perseverenta si ideile originale te vor ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini. Relatia de cuplu poate sa decurga fara probleme daca esti diplomata si tii cont de opiniile partenerului tau.

VARSATOR

Ai tendinta de a deveni irascibila si risti sa te trezesti in situatii neplacute. Fii atenta si prudenta in discutiile de la birou. Indicat este sa fii mai toleranta cu opiniile celor din jur.

PESTI

Este posibil sa faci cunostinta cu o persoana mai in varsta care iti va propune o colaborare avantajoasa. Tempereaza-ti orgoliul si tine cont in sfaturile celor din jur.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?