horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 24 decembrie 2018. Fecioarele se enerveaza inutil, Varsatorii primesc vesti interesante

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 24 decembrie 2018!

BERBEC

Vei fi precauta in privinta tuturor actiunilor intreprinse astazi. Preferi sa nu iti asumi riscuri si sa pastrezi distanta. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

TAUR

Esti binedispusa si responsabila. Ai grija la finante, ai lasat pe utima suta de metri cadouri, iar acum esti tentata sa arunci cu bani in stanga si-n dreapta.

GEMENI

Te concentrezi cu greu si este posibil sa iti dai programul peste cap. Fii atenta si nu face excese, starea ta de sanatate ar putea avea de suferit.

RAC

Este o zi inspirata pentru strategii complicate si vrei toata atentia celor din jur. Fii prudenta si precauta cand negociezi, mai ales daca convorbirea este telefonica.

LEU

Esti tentata sa cheltui mult si nejustificat, fiindca vrei sa te descarci din cauza unei instabilitati emotionale trecatoare. Fii prudenta la serviciu si cu ochii pe aliati.

FECIOARA

Nu iti mai pierde timpul cu amanunte nesemnificative. In caz contrar te enervezi inutil. Poti primi vesti care iti vor insenina ziua.

BALANTA

Ar fi bine sa iti indrepti atentia catre asociati, parteneri sau colegii de munca, ca sa nu ai surprize mai tarziu. Norocul va fi de partea ta astazi.

SCORPION

Serviciul te streseaza tot mai tare pe zi ce trece, dar accepti ca nu trebuie sa ignori ceea ce nu poti controla. Astazi iti revin in atentie niste proiecte mai vechi.

SAGETATOR

Esti confuza, mai ales cand e vorba de viata sentimentala. Vei primi ajutorul unor oameni pe care abia ii cunosti, asa ca fii amabila cu toate persoanele.

CAPRICORN

Fii clara, transparenta si spune exact ce simti. Asa poti evita neintegerile si evita conflicte. Vei avea o zi buna, in care vei fi inconjurata de oameni care te iubesc.

VARSATOR

Primesti vesti interesante, atat pe plan profesional cat si personal. Fii pe faza si profita de oportunitatile care se ivesc.

PESTI

Nu esti in cea mai buna forma, iar lucrurile nu merg cum ai sperat. Despre bani, mai bine nu discutam. Incearca sa te bucuri de lucrurile mici si sa lasi grijile deoparte.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri