horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 24 ianuarie 2019. Berbecii sunt interpretati gresit, Capricornii se simt epuizati

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2019!

BERBEC

Dorinta de a avea mai multa libertate de miscare poate fi interpretata gresit de catre partenerul de viata. Foloseste o exprimare clara, astfel vei reusi sa eviti o neintelegere cu consecinte neplacute.

TAUR

Este posibil sa intampini dificultati in comunicarea cu ceilalti si relatiile cu cei din jur pot avea de suferit. Pe finalul zilei se poate ivi ocazia de a participa la o intalnire cu prietenii apropiati.

GEMENI

Ai probleme in cuplu, dar din fericire poti evita o cearta. Pastreaza-ti calmul si fii diplomata. In a doua parte a zilei, sfaturile primite din partea unui barbat te pot ajuta sa gasesti o solutie pentru neintelegerile din cuplu.

RAC

Nu iti asuma niciun risc pentru ca te poti alege cu pagube importante. Pentru a pastra armonia in familie, tempereaza-ti impulsivitatea si evita discutiile in contradictoriu.

LEU

Astazi exista riscul sa pierzi ceva, mai ales acte. Este posibil ca in cea de a doua parte a zilei sa ti se propuna o colaborare tentanta. Consulta-te cu partenerul de viata inainte de a da un raspuns.

FECIOARA

Nu reusesti sa te concentrezi si intampini dificultati in comunicarea cu ceilalti. Nu te implica in mai multe activitati in acelasi timp pentru ca este posibil sa nu le duci la bun sfarsit.

BALANTA

Fugi de la o activitate la alta. Nu uita ca ai nevoie de pauze din cand in cand. In curand vei obtine un rol important care te va pune in mijlocul actiunii si vei avea nevoie de toata energia.

SCORPION

Relatia cu partenerul de viata te streseaza. Petrece prea mult timp plecat si asta este dificil pentu tine. Ai discutat cu el despre ceea ce simti? Daca nu, ar trebui sa o faci. Astazi ai multa energie.

SAGETATOR

Iti propui sa nu mai faci compromisuri. Vrei sa stralucesti singura in lumina reflectoarelor si sa iti expui cu indrazneala ideile. Gandeste-te serios la acest lucru astazi.

CAPRICORN

Te simti epuizata din cauza responsabilitatilor pe care le cari pe umeri. Nici relatia de cuplu nu mai pare ce trebuia. Esti dezamagita si nu stii cum sa scapi de acest sentiment. Jumatatea ta stie ce asteptari ai si ce simti? Inainte de a renunta la voi, poarta un dialog cu el.

VARSATOR

Ai nevoie de ajutor, dar iti e greu sa recunosti. Poate fi vorba despre un sfat, un imprumut financiar sau un imbold la locul de munca. Lasa orgoliul deoparte si cere-l.

PESTI

Astazi ai ocazia de a vorbi din inima, fara a rani orgoliul cuiva. Abordeaza situatia cu diplomatie, iar cealalta persoana cu siguranta iti va raspunde intr-un mod pozitiv.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri