horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 25 ianuarie 2019. Leii fac o alegere importanta, Sagetatorii sunt precauti

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 25 ianuarie 2019!

BERBEC

Este o zi excelenta pentru achizitionarea unei proprietati. In ceea ce priveste amorul, e posibil sa-ti dai seama ca exista o persoana interesanta din zodia Leu care iti da tarcoale la locul de munca.

TAUR

Intuitia te impiedica sa faci o alegere amoroasa gresita. In plan profesional, un coleg cu care nu esti de acord in general se transforma in cheia succesului unui task la dublu.

GEMENI

Primesti unda verde pentru un proiect la care visai demult. E o zi destul de norocoasa, asa ca nu exclude posibilitatea de a cumpara un bilet la loto sau un loz - nu se stie niciodata de ce surprize ai putea avea parte.

RAC

Astazi esti foarte ferma in privinta unui aspect legat de job. Iesi la pranz si pune-ti in ordine gandurile inainte de a vorbi cu seful tau. Nu fi impulsiva si ai rabdare. Chiar daca nu vei vedea rezultate imediate, ai incredere ca lucrurile se vor aseza.

LEU

Ai o alegere importanta de facut in ceea ce priveste finantele. Asigura-te ca esti la curent cu toate aspectele afacerii inainte de a lua o hotarare. De asemenea, asculta-ti intuitia si incearca sa eviti o posibila dauna.

FECIOARA

Este timpul sa fii mai indrazneata si afectuasa. La urma urmei ai multa dragoste de impartit. Ce ar fi sa iasa la suprafata si sentimentele secrete pe care le nutresti pentru acea persoana speciala?

BALANTA

Astazi orice lucru nou te va stimula. Iar cat timp te simti sustinuta emotional, esti fericita sa te aventurezi afara din zona ta de confort. Urmareste un film strain, viziteaza o parte necunoscuta a orasului. Chiar daca pe alocuri nu te vei simti confortabil, va fi ca un antrenament pentru creier.

SCORPION

De ce atat de geloasa? Analizeaza-ti trairile si vezi daca aceasta situatie merita sa fie rezolvata. In loc sa actionezi, colecteaza informatii. Este posibil sa fie vorba de o simpla neintelegere.

SAGETATOR

Vei fi precauta in privinta tuturor actiunilor intreprinse astazi. Preferi sa nu iti asumi riscuri si sa pastrezi distanta.

CAPRICORN

Nu iti mai pierde timpul cu amanunte nesemnificative. In caz contrar te enervezi inutil. Poti primi vesti care iti vor insenina ziua.

VARSATOR

Conformitate sau creativitate? Astazi ai putea avea probleme in a alege intre cele doua. Aminteste-ti ca nu are rost sa te lupti cu persoanele care iti sunt aproape. Gandeste-te de doua ori inainte de a face ceva "salbatic".

PESTI

Ai tendinta de a deveni irascibila si nu esti comunicativa. Amana investitiile importante fiindca exista riscul de a lua decizii neinspirate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri