horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 26 decembrie 2018. Scorpionii nu au parte de liniste, Pestii sunt de neoprit

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 26 decembrie 2018!

BERBEC

Situatia in care te afli are nevoie de o interventie prompta. Nu poti face nimic la voia intamplarii, asa ca apeleaza la toate resursele care au la baza respectarea adevarului. E momentul sa spui lucrurilor pe nume.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

TAUR

Vorbesti despre viitor cu inflacarare, iar cei din jur sunt la fel de optimisti si entuziasti. Va stimulati unii pe altii si va sustineti pentru ca aveti un interes similar.

GEMENI

Arunca o privie in interiorul tau si vei gasi raspunsuri la toate intrebarile. Lasa parerile celor din jur la o parte. Acum e sansa ta sa atragi atentia.

RAC

Nu iti ies toate cum ti-ai dori, dar poate e mai bine asa. Nu insista sa resuscitezi un plan care nu merge nicaieri si accepta vestea pe care o primesti, chiar daca pare mai degraba un compromis.

LEU

Te simti la rascruce de drumuri: unul te duce spre trecut, iar celelalt catre o noua cale. Nu doresti sa renunti la tot ceea ce te leaga de trecut, dar noul drum te atrage. Trebuie sa alegi si sa fii impacata cu decizia.

FECIOARA

Iti doresti ca relatiile cu oamenii pe care ii indragesti cel mai mult sa se aseze si descoperi ca au aceeleasi asteptari. Esti o visatoare si ai nevoie de incurajarile lor ca sa tintesti tot mai sus.

BALANTA

Te-ai implicat intr-un proiect de lunga durata si te astepti ca lucrurile sa mearga in acelasi ritm ca pana acum. Doar ca hopurile care si-au facut aparitia au un scop. Desi ai impresia ca te opresc din elan, ele iti ofera un moment de respiro. Ia o pauza inainte de a trece la etapa urmatoare.

SCORPION

Iti doresti sa te odihnesti mai mult, dar nu ai parte de liniste. Prima parte a zilei va fi agitata, dar mai tarziu vei reusi sa iti revii. Relaxeaza-te pe seara pentru a ii reface energiile.

SAGETATOR

Este o zi ideala pentru a repara animozitati mai vechi cu partenerul de viata si o atmosfera excelenta pentru a ii asculta pe ceilalti cu inima. Asculta sfaturile si tine cont de sustinerea partenerului.

CAPRICORN

Esti multumita de modul in care se contureaza rezultatele catre care ai pornit si devii tot mai ambitioasa. Fiecare reusita devine startul catre alt nivel si astfel iti cladesti un succes de toata frumusetea.

VARSATOR

Viitorul arata atragator pentru tine, poate datorita stimulentelor celor de pe margine. Inconjoara-te de oameni pozitivi pentru a te molipsi de la ei.

PESTI

Nimic nu te poate opri. Esti organizata si reusesti tot ce iti propui. Ai o idee clara in minte pe care vrei sa o transformi in realitate. Vei avea succes astazi pentru ca esti sigura e tine si pe ceea ce poti.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri