horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 27 decembrie 2018. Racii sunt razbunatori, Balantele risca un accident

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 27 decembrie 2018!

BERBEC

Te preocupa planurile pentru weekend. Urmeaza o intalnire importanta si vrei ca totul sa mearga perfect. Nu iti canaliza toata atentia catre aceste zile pentru ca e posibil ca sefii tai sa fie dezamagiti.

TAUR

Este posibil sa te trezesti fara voia ta intr-o situatie complicata. Nu te pierde cu firea, altfel risti sa fi scoasa vinovata. In schimb, priveste problema cu detasare si indiferenta. Adevarul va iesi la iveala si vei merita niste scuze.

GEMENI

Ai o zi foarte norocoasa, iti merge bine pe toate planurile. Este posibil ca un prieten pe care il indragesti in secret sa dea semnale ca vrea mai mult de la tine decat o simpla relatie de amicitie.

RAC

De ce asa suspicioasa si razbunatoare? Nu e cazul sa iti consumi energia intrucat timpul le va rezolva pe toate. Fa lucruri mici care sa te ajute sa restabilesti armonia. De exemplu, mergi la cumparaturi.

LEU

Astazi ai putea trai emotii puternice legate de o situatie care te afecteaza indirect. Nu intra in panica si concentreaza-te pe rezolvarea altor probleme.

FECIOARA

E momentul sa risti in legatura cu probleme care tin de chestiuni sufletesti. Asuma-ti ceea ce simti, fie ca e vorba despre o relatie pe care iti e teama sa o incepi, sau una de care iti e frica sa o parasesti.

BALANTA

Inainte de a-ti da acordul in orice situatie, evalueaza totul inca o data in mod obiectiv. Pe finalul zilei, exista probabilitatea unei accidentari.

SCORPION

Ai o zi surprinzator de productiva. Este posibil sa termini un proiect actual referitor la afaceri sau bani. Comunicarea cu un potential partener in relatie se va imbunatati.

SAGETATOR

Este posibil sa intri in posesia unui premiu sau sa faci un pas mare in acest sens. Nu planifica excursii lungi, opteaza in schimb pentru o petrece in oras sau o seara acasa cu prietenii, asta pentru a evita cheltuieli nedorite.

CAPRICORN

Astazi ai un program incarcat. Te ocupi intens de pregatirile pentru Revelion sau rezolvi unele treburi casnice. Daca esti singura, exista o sansa mare de a iti gasi noua iubire. Fii atenta la atitudine.

VARSATOR

Este melancolica. Visezi la zilele in care erai inconjurata de numeroase persoane dragi si totul era perfect. Daca iti este dor de cineva, pune mana pe telefon si marturiseste-i.

PESTI

Esti hotarata sa rezolvi problemele de cuplu, dar si pe cele casnice. Ai grija, te poti trezi intr-o problema uriasa din care  iti va fi greu sa iesi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri