horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 28 decembrie 2018. Gemenii sunt conflictuali, Varsatorii neglijeaza aspecte importante

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 28 decembrie 2018!

BERBEC

La inceputul zilei este posibil sa iti fie greu sa te concentrezi, asa ca nu te ocupa de sarcinile dificile. Nu lua decizii importante la locul de munca. A doua parte a zilei este recomandat sa te refugiezi in bratele celor dragi.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

TAUR

Esti confuza si nu reusesti sa te faci inteleasa. Amana rezolvarea problemelor care te forteaza sa te concentrezi si incearca sa te relaxezi si sa te odihnesti mai mult. Este recomandat sa ceri sfatul partenerului de viata inainte de a lua o decizie importanta.

GEMENI

Este posibil ca astazi simtul practic sa fie redus, asa ca rezuma-te la activitati simple, de rutina. Ai grija, tinzi sa devii conflictuala in a doua parte a zilei. Stapaneste-te in relatiile cu prietenii sau partenerul pentru a nu provoca discutii aprinse.

RAC

Este posibil sa incasezi o suma de bani si incerci sa gasesti pe ce sa ii cheltui. Nu lua decizii in graba si consulta-te cu cei dragi cand vine vorba de hotarari majore.

LEU

Intampini dificultati la locul de munca pentru ca nu iti sta mintea la lucru. Este posibil sa auzi cateva barfe care circula despre tine, dar nu te lasa afectata de ele. In cea de a doua parte a zilei, va avea loc un eveniment care iti va aduce zambetul pe buze.

FECIOARA

Este posibil sa iti incepi ziua indispusa. Nu iti asuma riscuri pentru ca sansele de reusita sunt diminuate astazi. Relaxeaza-te alaturi de cei dragi.

BALANTA

Rezultatele eforturilor depuse in ultima perioada in plan profesional sunt sub asteptari, iar asta te dezamageste. Ai rabdare, esti pe drumul cel bun. Este posibil sa primesti un sfat pretios de la o persoana cu experienta.

SCORPION

Esti mai sensibila decat de obicei, nici starile de nemultumire si frustrare nu lipsesc. Nu iti manifesta iritarea, este posibil ca aceasta sa iti afecteze relatiile cu colegii de munca si prietenii.

SAGETATOR

Ai tendinta de a deveni irascibila si nu esti comunicativa. Amana investitiile importante fiindca exista riscul de a lua decizii neinspirate.

CAPRICORN

Nu iti asuma prea multe responsabilitati fiindca risti sa faci greseli din neatentie. S-ar putea ca la finalul zilei sa ai parte de o surpriza placuta si sa primesti ajutor din partea unei persoane de la care nu te asteptai.

VARSATOR

Tinzi sa neglijezi odihna. Profita de fiecare ocazie pentru a-ti reface energia fizica si mentala. O persoana pe care ai cunoscut-o recent va incerca sa profite de generozitatea ta. Fii cu ochii-n patru.

PESTI

Nu este o zi buna pentru a-ti face planuri de viitor sau pentru a lua decizii privind finantele. Relatia cu partenerul de viata se imbunatateste. Impreuna veti reusi sa rezolvati o problema mai veche.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?