horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 28 ianuarie 2019. Berbecii sunt creativi, Scorpionii gasesc solutii

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2019!

BERBEC

Pune-ti telefonul pe silent, deconecteaza-te de pe retelele de socializare si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Astazi este una dintre acele zile in care esti creativa si ai un nivel ridicat de energie. Asa ca profita din plin!

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

TAUR

Alegi sa te afunzi in munca si sa nu ceri ajutorul de teama sa nu deranjezi. Aminteste-ti ca esti primul care sare in ajutorul altora, asa ca profita! Cu siguranta cineva iti va intoarce favorul.

GEMENI

E o zi buna din punct de vedere financiar. Ai o multime de idei marete, dar niciun plan concret. Sufleca-ti manecile si profita ca astazi astrele sunt in favoarea ta.

RAC

Esti intr-o forma buna si vrei sa ajuti pe toata lumea. Stim ca e greu sa pui pe altii la treaba, dar nu ceda impulsului de a te incarca tu cu treaba care nu este bine facuta.

LEU

Iti lipsesc incurajarile celor din jur. Schimba mediul pentru ca te-ar putea influenta negativ. Nu uita ca esti plina de energie, pofta de viata si un anturaj impovarat de griji si probleme te-ar putea trage in jos.

FECIOARA

Tinzi sa te enervezi repede. Nu este o zi buna pentru a lua decizii importante sau pentru a semna documente. Evita discutiile pe teme sensibile, care pot duce la cearta.

BALANTA

Nu te lasi oprita de criticile celorlalti, ci din contra, ele te motiveaza. Nu te supara pe cei care te judeca, ci ia de la ei ceea ce te stimuleaza sa fii mai buna si arata-le ca se insala.

SCORPION

Vei reusi sa gasesti solutii pentru niste probleme importante, iar asta va atrage simpatia celor din jur. Este posibil sa primesti un obiect pe care ti-l doreai cu ardoare, chiar daca nu e vreo sarbatoare.

SAGETATOR

In activitatea profesionala este posibil sa resimti o stare de oboseala si sa nu poti face fata unor sarcini. Fii prudenta pentru ca te poti confrunta cu incurcaturi birocratice.

CAPRICORN

Esti impulsiva si iti pierzi rabdarea repede. In cea de-a doua parte a zilei poti fi invitata la o intrunire la care partenerul nu si-ar dori sa participi. Cauta o alternativa care sa va multumeasca pe amandoi.

VARSATOR

Este posibil ca partenerul de cuplu sa iti faca reprosuri. Poate fi vorba de faptul ca ai neglijat problemele familiei. Reactioneaza cu rabdare pentru a nu complica lucrurile.

PESTI

O neintelegere in cuplu poate duce la anularea unei calatorii. Chiar daca esti convinsa ca ai dreptate, fii diplomata si fa tot posibilul pentru a evita o cearta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri