horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2018. Zodia care va fi in centrul atentiei si careia nimeni nu ii va rezista

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 28 noiembrie 2018!

BERBEC

Ai o zi foarte buna, din toate punctele de vedere. Astazi nimeni nu e capabil sa reziste farmecelor tale. Esti in centrul atentiei, iar toti vor sa se bucure de compania ta.

TAUR

E timpul sa le spui "la revedere" resentimentelor si frustrarilor. Incearca sa porti discutii cu persoanele care au facut lucruri care te-au deranjat. Fii sincera cu privire la modul in care te simti, dar evita sa ai un ton rautacios. Poate o lingura de zahar te va face sa te simti mai bine!

GEMENI

Pregateste-te, s-ar putea ca mai multe persoane dragi sa iti bata la usa pentru sfaturi. Organizeaza-ti ziua astfel incat sa iti ramana timp si pentru tine. Fa tot posibilul pentru a fi neutra in timp ce ii indrumi si nu te lasa afectata de problemele lor. In final, oamenii trebuie sa ia propriile decizii.

RAC

Te simti frustrata de situatia de la locul de munca. Se apropie un termen limita pe care esti sigura ca nu il poti respecta. Nu iti face griji, e in regula sa te impotmolesti pe drum. De fapt, acele greseli te vor ajuta sa inveti si sa cresti.

LEU

Astazi esti foarte ferma in privinta unui aspect legat de job. Iesi la pranz si pune-ti in ordine gandurile inainte de a vorbi cu seful tau. Nu fi impulsiva si ai rabdare. Chiar daca nu vei vedea rezultate imediate, ai incredere ca lucrurile se vor aseza.

FECIOARA

In cursul zilei de astazi vei primi o doza de incredere care te va impinge sa depasesti un obstacol care altadata iti parea insurmontabil. Poate ca ti-a fost frica sa iti faci propria afacere sau sa ceri marirea de salariu pe care o meriti. Redu la tacere criticul interior. Primul pas spre succes este sa crezi in tine.

BALANTA

In mod obisnuit, iti place sa pui un strop de indulgenta si dragoste in tot ceea ce faci, dar astazi esti focusata si hotarata sa tratezi totul ca pe o simpla afacere. Regula zilei: Nu ii ajuta pe altii, pana nu te ajuti pe tine!

SCORPION

O misiune grea iti consuma toata energia. Astazi vei reusi sa te apropii cativa pasi de atingerea obiectivului. Fii atenta insa! Fa-ti o foaie de parcurs, pentru ca esti tentata sa iti schimbi cursul. Daca simti ca nu faci fata, cere ajutor.

SAGETATOR

Ai planuri ambitioase astazi, dar imaginea de ansamblu te copleseste intr-o anumita masura. Concentreaza-te asupra elementelor marunte, asupra carora poti sa jonglezi.

CAPRICORN

Ai o alegere importanta de facut in ceea ce priveste finantele tale. Asigura-te ca esti la curent cu toate aspectele afacerii inainte de a lua o hotarare. De asemenea, asculta-ti intuitia si incearca sa eviti o posibila dauna.

VARSATOR

Problemele cu cele dragi te macina. Fa-ti timp pentru tine si incearca sa gasesti solutii. Arata-le ca iti pasa si invita-i sa faceti ceva special in seara asta. Poate o cina relaxanta la tine acasa?

PESTI

Vrei sa iesi din rutina si ai nevoie de o sursa de inspiratie. Ce spui sa iti inchei ziua la sala? Ori poate o noua dieta te va face sa iti redobandesti energia de care ai nevoie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri