horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 29 noiembrie 2018. Racii sunt cu mintea in alta parte, iar Capricornii afla secrete nebanuite

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 29 noiembrie 2018!

BERBEC

Nimic nu te poate opri. Astazi poti face fata oricarei provocari. Poti profita de moment sa faci o schimbare majora, fie in cariera sau in viata personala.

TAUR

In cursul zilei de astazi te vei simti sensibila si vulnerabila. E posibil ca partenerul tau sa iti impartaseasca un secret, pe care iti este foarte greu sa il pastrezi. Incearca sa judeci la rece lucrurile si nu te avanta in demersuri periculoase.

GEMENI

Te-ai inhamat la un proiect greu si simti ca stai pe loc. Cere ajutorul unui coleg - parteneriatul te va scoate din impas. Mai pe seara, incearca sa te relaxezi in compania iubitului. Mergeti sa vedeti o expozitie sau vizionati un film.

RAC

Astazi nu-ti sta mintea la ce ai de facut. Iti recomandam sa verifici de doua ori datele inainte de a le impartasi cu echipa ta. Si daca trebuie sa trimiti un email important unui client sau sefului, corecteaza-l de doua ori. O mica greseala ar putea avea un impact puternic asupra ta.

LEU

E o zi buna din punct de vedere sentimental. Daca iti e gandul la el, fa un gest mai evident prin care sa iti arati interesul. Daca in ultima perioada te-ai rezumat, in schimb, doar la convorbiri virtuale, iesi in oras cu persoane reale. S-ar putea sa ai o surpriza.

FECIOARA

Schimba-ti programul. Scapa de gramada de hartii stocate de pe biroul tau, organizeaza-ti rafturile si nu te lasa pana nu te apropii de "inbox zero". Odata ce ai rezolvat toate sarcinile de la birou, fa-ti timp pentru tine si ia legatura cu prietenii cu care nu ai mai discutat demult.

BALANTA

E timpul sa imparti lumina reflectoarelor cu ai tai colegi. Accepta ajutorul si moralul tau se va imbunatati considerabil. Vei avea decizii importante de luat, care ar putea sa va lanseze pe tine si pe super-grupul tau la noi inaltimii ale succesului.

SCORPION

Esti pregatita sa iti asumi riscuri pentru a-ti atinge obiectivele ambitioase. Unele persoane ar putea fi reticente cu privire la intentiile tale, dar nu iti pierde timpul concentrandu-te asupra lor. Daca crezi ca viziunea ta inovatoare este solida, continua cu incredere. Odata ce proiectul va prinde viata, se vor convinge si ei.

SAGETATOR

Nu ai o zi extraordinara. Reactionezi impulsiv si vrei cu orice pret sa te razbuni pe cei care te supara. Incearca sa judeci rational lucrurile si sa nu iei totul atat de personal. Poate niste meditatie te va ajuta!

CAPRICORN

O conversatie iti va aduce la cunostiinta o multime de informatii secrete. Pastreaza-le sub cheie si foloseste-le doar daca nu fac rau nimanui. Este posibil sa cunosti un nou tip. Nu fi retinuta! La urma urmei, ce ai de pierdut?!

VARSATOR

Un nou coleg iti va da lumea peste cap. Fie ca este vorba despre o relatie de dragoste sau una de afaceri, acest parteneriat ar putea avea un potential serios pe termen lung. Nu te lasa intimidata de prezenta lui impunatoare. Aminteste-ti ca si tu ii intimidezi pe ceilalti.

PESTI

Pui mare pret pe aspectul fizic. Esti hotarata sa renunti la ispitele care apar la tot pasul si iti pun in pericol sanatatea, fie ca vorbim de o tava de cookie-uri sau un pahar de alcool.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri