horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 3 decembrie 2018. Gemenii sunt de neoprit si conflictuali, iar Balantele vor primi o ocazie unica

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 3 decembrie 2018!

BERBEC

Ai o zi favorabila! Ziua incepe bine, emani optimism si esti privita bine la locul de munca. Nu specula insa financiar. S-ar putea sa regreti mai tarziu.

TAUR

Esti cu gandul la vacante in insule exotice si meleaguri tropicale, care te ajuta sa suporti mai usor vremea de afara. Totusi astazi trebuie sa fii mai realista si sa iti organizezi lucrurile la job. Nu uita ca luna decembrie este scurta ca timp de munca.

GEMENI

Niciun obstacol nu pare de netrecut astazi. Esti convinsa ca poti infrunta cu succes conflictele care mocneau de ceva timp. Iti recomandam sa fii diplomata si sa nu iei nimic personal.

RAC

Ai o zi tipica de luni. Totul te nemultumeste si nu stii de ce. Nu ai chef de munca si preferi sa stai de vorba cu cei din jur, colegi, prieteni, incercand sa te simti mai bine.

LEU

Esti intr-o forma buna si vrei sa ajuti pe toata lumea. Stim ca e greu sa pui pe altii la treaba, dar nu ceda impulsului de a te incarca tu cu treaba care nu este bine facuta.

FECIOARA

Ai o zi plina de aspecte favorabile, profita de ele, dar nu exagera. Ceea ce vei cumpara astazi ii va bucura pe cei dragi.

BALANTA

O sa primesti o veste buna. Din punct de vedere profesional, e posibil sa ai parte de o ocazie unica de a arata ce poti.

SCORPION

Ai starnit gelozii si invidii, dar nu ar strica sa fii mai discreta. Astazi nu ai cea mai buna conjuctura, mai ales in privinta comunicatiilor personale. Fii clara si nu amesteca utilul cu placutul.

SAGETATOR

Cei de la serviciu te plac, asa ca profita sa iti promovezi cu tact interesele. Dimineata vei avea ceva dificil de rezolvat. Din fericire, stii cum sa te descurci.

CAPRICORN

Ziua iti va parea foarte scurta si nu vei fi obosita la finalul ei. Dar asta nu inseamna neaparat ca ai gasit un ritm bun al activitatii, ci poate ca astazi esti doar norocoasa.

VARSATOR

Vremea de afara te predispune la lene si comoditate. Nu ai sanse sa te impotrivesti. Iti recomandam sa amani tot ce depinde de tine. Ocupa-te numai de ceea ce este urgent.

PESTI

In principiu ai o zi relaxanta si placuta, ba chiar interesanta. Esti un bun negustor si reusesti sa faci cumparaturi cu bani putini, ceea ce iti da un moral bun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri