horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 30 noiembrie 2018. Racii se tem pentru o pierdere, iar sagetatorii cauta o schimbare

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 30 noiembrie 2018!

BERBEC

In ultima vreme ai fost productiva, insa nu e si cazul zilei de astazi. Te simti stresata si tinzi sa eviti unele responsabilitati. Lasa problemele si incearca sa te relaxezi facand ceea ce iti place in intimitatea casei tale.

TAUR

Vei experimenta un amalgam de sentimente astazi, dupa o saptamana apasatoare. Te vei simti vulnerabila si vei vrea sa te destainui unei persoane dragi. Asta nu va face decat sa va apropie si mai tare.

GEMENI

Esti hotarata sa faci toate lucrurile sa mearga. Perioada agitata prin care ai trecut ti-a transformat viata intr-un mic haos. Da-ti timp sa te linistesti si sa iti incarci bateriile.

RAC

Schimbarea pe care o observi la un prieten bun te faci sa te temi ca va duce la sfarsitul relatiei voastre. Purtati o discutie si adu-i la cunostinta temerile tale. Comunicarea ajuta intotdeauna.

LEU

Poate ar trebui sa fii mai atenta cu finantele tale. O mica restrictie te va ajuta sa incepi noul an cu bine, fara nicio datorie. Sau poti sa iti iei un job part time daca crezi ca timpul iti permite.

FECIOARA

Iti propui sa nu mai faci compromisuri. Vrei sa stralucesti singura in lumina reflectoarelor si sa iti expui cu indrazneala ideile. Gandeste-te serios la acest lucru astazi.

BALANTA

Nu te panica! Daca un proiect nu merge in directia in care iti doresti, nu inseamna ca totul se duce de rapa. Poate doar ai nevoie de mai mult ajutor sau de alta motivatie. Indiferent ce alegi, fii pragmatica in abordare. Pana atunci, bucura-te de timpul liber pentru a-ti incarca bateriile.

SCORPION

Astazi esti predispusa la greseli. Nu lua hotarari fara sa le gandesti foarte bine in prealabil, iar daca simti ca nu te descurci, apeleaza la ajutorul cuiva.

SAGETATOR

Cariera profesionala te preocupa. Simti nevoia de schimbare. Ai gasit ceva nou care te atrage, dar crezi ca sageata pe care o vei trage nu va lovi punctul potrivit. Lasa grijile deoparte si canalizeaza-ti toata energia asupra gandurilor pozitive.

CAPRICORN

Astazi simti nevoia de conversatie sincera. Incearca sa te faci inteleasa, dar spune lucrurile cu delicatete, tinand cont de sentimentele celorlalte persoane. Nu uita, cuvintele aspre pot provoca rani permanente. Acest lucru se aplica si in cazul interactiunilor online.

VARSATOR

Astazi faci un scurt inventar al relatiilor tale de prietenie. Te-ai saturat de promisiuni goale si realizezi, mai mult ca niciodata, ca actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele. Concentreaza-te asupra celor care isi tin promisiunile. Tine cont de un lucru: doar pentru ca cineva nu te incanta cu laude la fiecare intrevedere, nu inseamna ca nu te apreciaza.

PESTI

Te simti epuizat din cauza responsabilitatilor pe care le cari pe umeri. Nici relatia de cuplu nu mai pare ce trebuia. Esti dezamagita si nu stii cum sa scapi de acest sentiment. Jumatatea ta stie ce asteptari ai si ce simti? Inainte de a renunta la voi, poarta un dialog cu el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?