horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 31 decembrie 2018. Berbecii vor infrunta trecutul, Sagetatorii cauta raspunsuri

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 31 decembrie 2018!

BERBEC

Este posibil ca o persoana din trecut sa se intoarca in viata ta si sa te dea peste cap, ceea ce iti va trezi sentimente confuze. Priveste in interiorul tau si vezi daca merita inca o sansa.

TAUR

Legatura emotionala pe care o simti fata de familie este incontestabila, dar sa iti petreci timpului cu cei dragi poate fi complicat. Ai optiunea de a evita temporar conflictele.

GEMENI

O neintelegere minora ti-ar putea intoarce ziua cu susul in jos. Comunicarea ajuta intotdeauna si in acest caz poate evita o durere de cap mai tarziu. Desi ai o multime de probleme, ai timp sa te si distrezi. Profita.

RAC

Programul tau se poate schimba brusc dupa ce primesti o veste proasta. Desi tu ai putea reactiona calm, o alta persoana poate fi dezavantajata de aceasta situatie.

LEU

Azi ai vrea sa fii in centrul atentiei, dar nu totul este despre tine. Totusi, daca nu vei reusi, te vei simti momentan slabita si vei primi dragostea lor coplesitoare.

FECIOARA

Provocarea de astazi este sa-ti gasesti cuvintele exacte pentru a-ti exprima sentimentele. S-ar putea chiar sa te intrebi daca cineva va intelege cu adevarat profunzimea sentimentelor tale. Nu uita, tacerea nu este o optiune.

BALANTA

Este o zi in care gandul tau zboara la ceilalti. Iti doresti ca persoanele apropiate sa fie fericite si faci tot ce tine de tine pentru asta.

SCORPION

Dorinta ta de a participa la petrecere poate fi compromisa deoarece esti atrasa in mai multe directii. Nu poti scapa de atractia fata de activitati neobisnuite.

SAGETATOR

Oamenii cauta astazi raspunsuri. Desi esti dornica sa vorbesti la nesfarsit, se pare ca stii cand sa te opresti pentru a nu-i deruta pe ceilalti.

CAPRICORN

Bucuria prilejuita de perioada de vacanta poate fi afectata negativ de evenimente neprogramate. O persoana draga ar putea sa iti distruga ziua.

VARSATOR

Conversatiile pe care le vei purta astazi este posibil sa iti dea idei neasteptate. Dar, desi vei prospera pe partea mentala, nu poti duce nicio idee la indeplinire. Acest lucru poate fi frustrant la inceput, dar pe parcursul zilei vei constata ca este eliberatoare.

PESTI

Esti incantata datorita unei realizari si este o zi ideala pentru a te plimba, relatand povesti si cantand melodii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri