Horoscop

Horoscop 31 decembrie 2018 - 6 ianuarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 31 decembrie- 6 ianuarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Nu lasa pe nimeni sa iti umbreasca fericirea. O persoana din anturajul rau are influenta negativa asupra ta, iar asta iti afecteaza relatia de cuplu. 

Bani - Contul tau se goleste vazand cu ochii, dar la finalul saptamanii vei primi un ajutor neasteptat.

Munca - Te-ai intors plina de energie la birou, dar parca simti nevoia de o schimbare. Nu lua decizii pripite fara a discuta in prealabil cu superiorii tai sau cu cei care iti pot face o oferta mai buna.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai grija cum interpretezi comportamentul potentialului partener. S-ar putea sa tragi concluzii eronate si sa fii pusa in fata unui refuz.

Bani - Situatia financiara nu este extraordinara, avand in vedere faptul ca ai cheltui mult in ultima vreme. Cu toate acestea, te mentii pe linia de plutire.

Munca - Ti-ai propus sa te rasfeti si este posibil sa neglijezi aspecte importante la birou. Grija mare!

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Prioritatile tale se schimba radical. Iti indrepti atentia spre propria persoana si spre familie, iar asta nu face decat sa aduca imbunatatirea relatiilor cu cei dragi.

Bani - Suma importanta de bani pe care ai primit-o la finalul anului 2018 te va ajuta sa te descurci pana la urmatorul salariu. Esti printre zodiile norocoase din acest punct de vedere.

Munca - Ti-ai propus niste obiective care necesita concentrare si determinare. Esti convinsa de cele mai multe ori de reusita, iar suportul pe care il primesti din partea persoanei iubite nu face altceva decat sa te ambitioneze.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti tot mai sensibila si iti doresti sa ai pe cineva langa tine. Nu iti pierde speranta si fii cu ochii in patru - persoana aceea poate face parte din anturajul tau.

Bani - Vei avea ocazia de a investi intr-o afacere alaturi de un prieten. Nu lasa teama sa te tina in loc, asculta-ti intuitia.

Munca - Este posibil ca la birou sa apara mici conflicte din caauza unor neintelegeri. Dar, din fericire, astrele pulseaza intens in aceasta perioada, mai ales cand vine vorba de cariera.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Perioada urmatoare este ideala pentru blocarea tuturor proiectelor la care lucrezi pentru a-ti concentra atentia asupra vietii personale.

Bani - La acest capitol este posibil sa ai de suferit daca arunci cu bani in stanga si-n dreapta. Fii putin mai atenta la acest capitol si vei putea incheia saptamana pe 0.

Munca - Simti nevoia de o pauza. Eforturile pe care le-ai depus in ultimul an te-au coplesit si este timpul pentru putina relaxare.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - In relatia ta apar tensiuni. Incearca sa eviti atitudinea defensiva care iti este specifica deoarece aceasta poate amplifica starea de agitatie interioara.

Bani - Anul trecut a fost unul bun pentru tine, iar 2019 va incepe cu dreptul din acest punct de vedere. Poate ca ar fi bine sa joci la loto sau loz in plic.

Munca - Inceputul anului te pune in fata unor situatii dramatice. Vei intalni oameni care iti vor oferi puncte de vedere diferite in raport cu ceea ce traiesti si care te vor ajuta in noile proiecte.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Ai grija la oameni si la angajamentele pe care ti le iei. Tinzi sa fii superficiala cand vine vorba de cei dragi de-a lungul acestei saptamani.

Bani - Fii mai atenta la cum iti gestionezi resursele. Daca vei actiona acum, vei putea evita cateva probleme financiare care vor aparea in viitorul imediat apropiat.

Munca - Visurile pe care le ai in plan profesional ar trebui creionate intr-o alta formav- una mai accesibila in raport cu resursele pe care le detii in prezent. Gandeste-te la asta.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Ai rabdare daca nu te simti sigura in legatura cu pasii pe care trebuie sa ii faci. Lucrurile se intampla intotdeauna intr-un anumit ritm cand vine vorba de relatiile intime.

Bani - Trebuie sa fii mai chibzuita si calculata. Nu face concesii legate de sanatate, insa evita alt tip de cheltuieli in perioada imediat urmatoare.

Munca - Totul pare sa se aseze pe acest plan. Esti optimista si visul de a obtine o promovare pare a se concretiza.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Atmosfera in familie nu este agitata, iar fiecare membru reuseste sa isi puna viata in ordine. Ai parte de liniste sentimentala, ceea ce este foarte rar.

Bani - Poate ca este timpul pentru putin rasfat. Ai agonisit din greu in ultima perioada si ai uitat cat de important este sa te relaxezi.

Munca - Esti rasplatita pentru toate eforturile facute. Faptul ca ai pus piciorul in prag si ai preluat initiativa te-a facut sa te remarci la locul de munca si sa atragi sustinerea unor persoane-cheie.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cand vine vorba de relatii, suferinta devine un laitmotiv pentru a crede in singuratate. Nu iti pierde speranta.

Bani - Te bazai pe o anumita suma de bani pe care nu ai mai primit-o, asa ca incepi anul cu ceva dificultati financiare. Nu te speria, iti revii rapid. 

Munca - Unde e motivatia de altadata? Atatea zile de concediu te-au dat peste cap. Incearca sa nu te fortezi prea tare si ocupa-te de sarcinile mai usoare. Va veni timpul si pentru cele mai grele.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Momentele tensionate, de confuzie, nu iti vor afecta echilibrul interior daca nu lasi sa se intample asta. Viata iti va fi inundata de armonie si iti vei da voie sa o simti.

Bani - Imprevizibilul va face parte constant din viata ta, iar zilele acestea banii vor veni de peste tot.

Munca - Ti se pregatesc o serie de provocari inedite, mai ales cand vine vorba de cariera. Important e sa te pregatesti psihic pentru ce urmeaza, ca sa poti face fata oricarei situatii.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Simti nevoia unei schimbari. Este posibil sa o iei de la capat in urmatoarea perioada, fie ca este vorba despre o noua relatie ori resuscitarea unei legaturi actuale.

Bani - Deciziile pe care te pregatesti sa le iei iti pot afecta situatia financiara. S-ar putea sa apara cateva cheltuieli neprevazute, asa ca fii cu mare bagare de seama.

Munca -  Te lasi condusa de intuitie si crezi mai mult in tine. Asta te va ajuta sa descoperi noi lucruri, pe care le vei putea fructifica la locul de munca.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri