horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 5 decembrie 2018. Gemenii sunt creativi, iar Racii planifica o seara nebuna

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 5 decembrie 2018!

BERBEC

Astazi preferi sa faci lucrurile in ritmul tau. Ti-ai propus sa ai o zi linistita, relaxanta si sa te lasi condusa de sentimente.

TAUR

Acorda-ti un moment in care sa-ti analizezi aspiratiile din punct de vedere profesional. Asta te va ajuta sa atingi maximul de energie si motivatie de care ai nevoie pentru a incepe anul 2019.

GEMENI

Pune-ti telefonul pe silent, deconecteaza-te de pe retelele de socializare si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Astazi este una dintre acele zile in care esti creativa si ai un nivel ridicat de energie. Asa ca profita din plin!

RAC

Nu esti prea fericita ca trebuie sa iti petreci ziua la birou, deci fa-ti planuri pentru o seara presarata cu aventuri. Leaga noi prietenii, fa daruri sau ce ai zice de cateva flirturi nevinovate?

LEU

Traiesti pe picior mare astazi, dar cum ramane cu ziua de maine? Facturile nu se platesc singure, asa ca e timpul sa te gandesti serios la un mod de a-ti reduce cheltuielile.

FECIOARA

Alegi sa te afunzi in munca si sa nu ceri ajutorul de teama sa nu deranjezi. Aminteste-ti ca esti primul care sare in ajutorul altora, asa ca profita! Cu siguranta cineva iti va intoarce favorul.

BALANTA

Astazi te straduiesti sa alungi stresul si esti hotarata sa faci o schimbare drastica. Incearca sa fii cumpatata si sa incepi cu schimbari mici.

SCORPION

E timpul sa iti revizuiesti lista de prioritati. Incearca sa iti lasi mintea sa rataceasca, bucura-te din plin de toate lucrurile pe care le traiesti si ignora energiile negative. Pe seara iti recomandam sa iesi, e posibil sa ai parte de aventuri spontane.

SAGETATOR

O divergenta cu o persoana draga te seaca de puteri. Esti pregatita sa ingropi securea razboiului si sa ierti, dar nu vezi acelasi lucru si din partea cealalta. Trateaza situatia cu calm si lasa sa stie ca iti pasa.

CAPRICORN

Un mesaj transmis eronat te poate pune intr-o situatie dificila, din care cu greu vei iesi. Fii atenta la discutiile pe care le ai si gandeste-te de doua ori inainte de a spune ceva.

VARSATOR

E o zi buna din punct de vedere financiar. Ai o multime de idei marete, dar niciun plan concret. Sufleca-ti manecile si profita ca astazi astrele sunt in favoarea ta.

PESTI

Ziua de astazi iti aduce un val de energie rara inca de dimineata. Te simti puternica si curajoasa. Este o zi tocmai buna pentru a cantari deciziile luate la birou, dar si pentru a iti pune in practica ideile ascunse in maneca.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri