horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 6 decembrie 2018. Fecioarele vor fi dezamagite, iar Pestii nu se simt apreciati

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 6 decembrie 2018!

BERBEC

Nu totul este o competitie si nimeni nu te urmareste pas cu pas pentru a vedea ce realizezi. Stabileste-ti un obiectiv, lucreaza din greu si fii mandra de ceea ce faci.

TAUR

Nu te mai gandi ca toata lumea e pe aceeasi lungime de unda cu tine. Asculta ce spun ceilalti, analizeaza-le limbajul corpului si nu te arunca in a trage concluzii.

GEMENI

Astazi intuiesti foarte bine lucrurile, iar o oportunitate la job se iveste. Profita din plin de aceasta zi si nu te lasa usor influentata de emotii.

RAC

Nu reusesti sub nicio forma sa ramai concentrata. Iti recomandam sa faci pauze mici si sa lasi deoparte toate lucrurile care te-ar putea distrage.

LEU

Nu toata lumea e la fel de cinstita ca tine, iar astazi judecata ta nu va fi cea mai clara. Inainte de a lua orice decizie, incearca sa obtii cat mai multe informatii.

FECIOARA

Idealizarea oamenilor este o panta alunecoasa. Vei avea parte de o dezamagire sau vei fi ranita, insa vei invata mult din asta si te va ajuta sa nu mai ai asteptari de la ceilalti.

BALANTA

O relatie cu o persoana draga incepe sa scartaie. S-ar putea sa te simti mult mai bine dupa ce spui tot ce ai pe inima, dar ai grija la cuvintele folosite pentru a evita un conflict.

SCORPION

E posibil sa intampini probleme cu banii. Pune-ti limite de cumparaturi sau incearca sa eviti magazinele tale preferate.

SAGETATOR

Esti foarte sigura pe ceea ce iti doresti si faci pasi mari spre realizarea obiectivelor. Prieteni apropiati vor apela la ajutorul tau. Daca nu este o urgenta, incearca sa amani pentru moment.

CAPRICORN

Astazi nu te baza pe ceea ce iti indica simturile. E posibil sa primesti mesaje contradictorii. Nu lua decizii de care nu esti sigura, in schimb ar putea fi un moment tocmai bun sa observi.

VARSATOR

Cheltuiesti mai mult decat iti permiti. Vestea buna este ca niciodata nu este prea tarziu sa faci o schimbare. Stabileste-ti un buget si incearca sa il respecti.

PESTI

Sa te compari cu altii nu iti face deloc bine. Pe plan profesional, nu te simti apreciata. Aminteste-ti ca este important sa fii platita bine pentru efortul pe care il depui, dar salariul pe care il primesti nu oglindeste intotdeauna capacitatile tale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri