horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 7 decembrie 2018. Balantele intampina dificultati, Capricornii iau decizii neinspirate

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 7 decembrie 2018!

BERBEC

Vei afla un secret sau e posibil ca un lucru pe care il tii ascuns sa iasa la iveala. In ambele cazuri, gandeste-te la ceea ce spui si cum vrei sa spui.

TAUR

Problemele provocate de o fosta relatie iti fac necazuri si astazi. Nu lua decizii pripite, ai rabdare si nu te lasa condusa de valul de emotii care iti da tarcoale de cateva zile.

GEMENI

Simti nevoia sa te odihnesti, iar sanatatea te preocupa. Fa-ti o programare la medic si scapa de aceste ganduri negre.

RAC

Ai sanse de reusita in toate activitatile legate de locuinta si de viata de familie, dar trebuie sa te organizezi bine. O seara cu cei dragi te-ar putea ajuta sa te relaxezi.

LEU

Chestiunile de familie care te-au preocupat pana acum ar trebui sa inceapa sa se aseze. Relatiile cu prietenii sunt bune, gratie inclinatiei tale naturale pentru a face oamenii sa se simta bine.

FECIOARA

A aparut o problema pe care nu stii cum sa o abordezi. Astazi fii atenta la cum te exprimi fiindca exista riscul sa jignesti chiar si fara intentie, o persoana mai in varsta.

BALANTA

Intampini dificultati in plan sentimental si devii irascibila. Tempereaza-ti orgoliul si tendinta de a iti impune punctul de vedere. De asemenea, nu te grabi sa dai o replica usturatoare.

SCORPION

Nu ai avut o perioada tocmai buna, dar lucrurile incep sa revina pe fagasul normal. Astazi norii se vor desparti si vei fi orbit de lumina soarelui.

SAGETATOR

Ai putea avea neintelegeri din cauza faptului ca exagerezi. Fii toleranta si diplomata in comunicarea cu cei din jur, atat la birou cat si acasa. Problemele financiare e posibil sa creeze tensiuni cu partenerul de viata.

CAPRICORN

Un coleg de munca sau un partener de afaceri reuseste sa te indispuna dupa ce ia o decizie neinspirata in legatura cu o cheltuiala. Ca sa eviti cearta, recomandat e sa gasesti o rezolvare eficienta si sa nu reactionezi impulsiv.

VARSATOR

E posibil sa te simti obosita si fara chef de munca, dupa o perioada in care ai facut eforturi mari sa descoperi noi surse de venit. Nu iti pierde rabdarea si menajeaza-ti sanatatea, roadele muncii tale vor veni.

PESTI

Esti neatenta si neglijezi chestiuni importante la birou. Nu incepe activitati noi pentru ca risti sa iei decizii neinspirate sau sa faci greseli greu de indreptat.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri