horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 7 ianuarie 2019. Racii se inhama la mai mult decat pot duce, Scorpioni fac alegeri riscante

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 7 ianuarie 2019!

BERBEC

Visezi cu ochii deschisi la urmatoarea vacanta. Poate e timpul sa iti faci planuri concrete pentru o calatorie sau o scurta aventura.

TAUR

Esti tentata sa analizezi in detaliu fiecare gest, dar mai ales actele de generozitate. Fii atenta, un prieten s-ar putea simti ofensat in acest sens si poti rata o oferta unica.

GEMENI

Optimismul tau in privinta unei relatii importante poate parea nefondat pentru cei din jur. Inceearca sa analizezi obiectiv situatia si sa iei in calcul parerile celorlalti.

RAC

In prima parte a zilei esti plina de energie si este posibil sa fii tentata sa accepti mai multe sarcini decat poti gestiona. Apoi, ai putea descoperi ca nu detii cunostintele necesare pentru a le face fata. Fii cumpatata.

LEU

Generozitatea si empatia sunt calitati minunate, insa astazi s-ar putea sa nu fie momentul sa sufoci o persoana de care esti foarte atasata. Risti sa fii dezamagita daca persoana respectiva nu aprecieaza ceea ce faci si nu raspunde la fel.

FECIOARA

Planul pe care il ai in gand referitor la o schimbare ar putea sa nu primeasca acceptul celor dragi. Ai grija, daca iti doresti sa ai succes, evita sa treci la actiune imediat ce o idee iti trece prin cap.

BALANTA

Evenimentele care se petrec astazi in jurul tau pot crea mari confuzii, in special daca au de-a face cu locul de munca. Nu uita ca nu poti avea incredere in toate zvonurile care circula.

SCORPION

Ai putea adopta un comportament riscant in plan financiar. Aspiri sa te concentrezi asupra potentialelor beneficii si sa nu vezi lucrurile care pot merge prost. Nu actiona daca nu ai termenii foarte clari.

SAGETATOR

Esti mult mai optimista in legatura cu toate aspectele vietii decat ai fost in ultima perioada. Incearca sa ai o abordare cat mai realista pentru a nu fi dezamagita mai tarziu.

CAPRICORN

Ti-ai setat aspiratii inalte pentru acest an. Ia in calcul faptul ca nu ar trebui sa te ambalezi prea tare daca nu esti pregatita sa faci si pasi pentru a avea rezultate concrete.

VARSATOR

Esti dornica sa ii ajuti pe ceilalti si astfel ajungi sa te uiti pe tine. Ar merita sa te documentezi foarte bine inainte de a avea o opinie si de a actiona in vreun fel.

PESTI

Nu promite mai mult decat poti oferi. Setezi false asteptari, iar acestea pot sa dauneze reputatiei daca nu iti poti tine cuvantul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri