horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 8 ianuarie 2019. Taurii au parte de momente tensionate, Sagetatorii sunt impulsivi

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2019!

BERBEC

Nu semna documente oficiale si evita sa iei decizii importante la locul de munca pentru ca este posibil ca partenerii de afaceri sa nu fie de acord cu ideile tale. In plan sentimental, lucrurile incep sa mearga bine, partenerul este dispus sa faca primul pas pentru a depasi usor dificultatile.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

TAUR

Vei avea parte de cateva momente tensionate, dar in acelasi timp vei avea oportunitatea de a lamuri eventualele intelegeri destul de usor. Pastreaza-ti calmul si accepta ca ceilalti pot avea un punct de vedere diferit de al tau.

GEMENI

O calatorie ar putea fi amanata ori chiar anulata, insa nu este cazul sa te indispui. Astazi este un moment tocmai bun pentru a gasi solutii problemelor financiare cu care te confrunti.

RAC

Astazi tinzi sa fii sensibila si irascibila. Discuta cu calm si da dovada de diplomatie, altfel poti ajunge sa strici relatia cu un coleg de la birou.

LEU

Partenerul de cuplu iti da ceva batai de cap. Pentru a detensiona atmosfera, da dovada de flexibilitate si tact. In cea de a doua parte a zilei, vei primi vesti imbucuratoare cu privire la o investitie facuta in trecut.

FECIOARA

Simti nevoia sa petreci timp singura, dar sunt sanse ca partenerul sa te inteleaga gresit. Pentru a evita o discutie in contradictoriu ce se poate transforma rapid intr-un conflict, incearca sa fii clara si deschisa fata de el.

BALANTA

Se vor ivi oportunitati pentru rezolvarea unor probleme dificile si pentru obtinerea unor beneficii materiale. La finalul zilei, vei fi tentata sa petreci timp cu prietenii, ceea ce poate duce la nemultumirea partenerului de viata.

SCORPION

Poti avea reusite in plan profesional, daca iti vei controla tendinta de a ii critica pe cei din jur. Fii diplomata si nu incerca sa iti impui punctul de vedere. Pe seara vei avea parte de un cadou care te va surprinde.

SAGETATOR

Tinzi sa devii impulsiva si sa ii jignesti pe cei din jur. In a doua parte a zilei, s-ar putea sa incasezi o suma de bani. Cere sfatul celor dragi in privinta cheltuielilor.

CAPRICORN

S-ar putea sa intampini dificultati in relatiile cu cei din jur. Alege-ti cu grija cuvintele, ca sa nu fii inteleasa gresit. De asemenea, nu te implica in mai multe activitati in acelasi timp.

VARSATOR

S-ar putea sa cunosti o persoana mai in varsta care te va ajuta in profesie. Bazeaza-te pe intuitie si nu te grabi sa dai un raspuns. Cere parerea partenerului inainte de a lua o hotarare.

PESTI

Parcurgi o perioada favorabila in plan sentimental, iar relatia cu partenerul ar trebui sa decurga fara probleme. O calatorie ar putea fi amanata din cauza unei neintelegeri.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?