horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop 9 ianuarie 2019. Fecioarele anuleaza o calatorie, Varsatorii se simt in forma

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2019!

BERBEC

Te simti plina de energie si esti tentata sa te implici in activitati care presupun efort fizic. Indicat este sa nu iti supraestimezi capacitatea de efort pentru ca risti sa te alegi cu probleme serioase de sanatate.

TAUR

Ai o zi buna la job si poti profita de configuratia astrala favorabila pentru a discuta chestiuni importante ce tin de acte. Relatia de cuplu se poate imbunatati daca esti deschisa in ceea ce priveste o propunere care va veni din partea partenerului.

GEMENI

Parcurgi o perioada favorabila in viata sentimentala, dar si in plan social. Profita de acest lucru pentru a rezolva problemele dificile pe care le ai de rezolvat in aceste domenii.

RAC

Sunt sanse mari sa intampini probleme delicate, care necesita multa atentie. Indicat este sa nu renunti usor, fiindca poti duce la sfarsit tot ce ti-ai propus. Evita discutiile in contradictoriu.

LEU

Astazi sunt favorizate proiectele in plan financiar si investitiile pentru renovarea locuintei. Nu neglija opiniile partenerului de viata, dar nici pe cele ale membrilor familiei.

FECIOARA

La inceputul zilei s-ar putea sa fii nevoita sa anulezi o deplasare din motive financiare. Ziua va continua insa mai bine. O intrunire cu persoane apropiate iti va insenina ziua. Fii cumpatata la masa, pentru a evita probleme de sanatate.

BALANTA

Ai posibilitatea de a obtine castiguri materiale, dar tinzi sa risti mai mult decat este cazul. Fii precauta si tine cont de sfaturile partenerului de viata.

SCORPION

Ai sansa de a rezolva probleme familiale pe care in ultima vreme le-ai amanat. Este posibil sa te confrunti cu situatii neprevazute si sa iti schimbi planurile din mers. Fii atenta la acte, exista riscul sa le ratacesti.

SAGETATOR

Este momentul sa incepi o afacere la care te gandesti de ceva timp. In cea de a doua parte a zilei, o persoana draga ti-ar putea face o oferta de nerefuzat.

CAPRICORN

Ai o zi favorabila si nenumarate oportunitati de a face o schimbare in plan profesional, dar si in cel sentimental. Profita de conjuctura astrala pentru a lua cele mai inspirate decizii.

VARSATOR

Te simti in forma, atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Profita de acest lucru pentru a obtin satisfactii profesionale sau a pune bazele unor realizari frumoase.

PESTI

Este o zi buna pentru relatiile cu cei dragi si s-ar putea sa ai ocazia de a te face remarcata in societate. Poate situatia financiara nu te multumeste, dar ai rabdare. In curand vor aparea roadele muncii tale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri