horoscop
Horoscop

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul zilnic

Horoscop zilnic 26 noiembrie. Zodia care are parte din plin de romantism

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de azi citind horoscopul pentru 26 noiembrie 2018.

BERBEC

Vei fi super-concentrata. Desi e abia inceputul saptamanii, esti pregatita sa pui in aplicare o serie de planuri care iti vor usura munca din viitorul imediat apropiat. In ceea ce priveste dragostea, vei intalni un Capricorn interesant. Cu toate ca la prima vedere nu pare genul tau, ati putea forma un cuplu fabulos.

TAUR

Saturn te ghideaza catre parteneri seriosi, sinceri si pasionati. Se anunta, deci, o zi palpitanta. Din punct de vedere profesional, vei impresiona la birou cu un amestec de idei proaspete si executii fermecatoare.

GEMENI

De ceva timp ai mai multa incredere in propria judecata, iar aceasta versiune mai independenta a ta face progrese rapide. Iei o pauza de la planificarea urmatorului mare eveniment si te axezi pe ceva mai tangibil, din viitorul apropiat.

RAC

Este o zi excelenta pentru achizitionarea unei proprietati. In ceea ce priveste amorul, e posibil sa-ti dai seama ca exista o persoana interesanta din zodia Pesti care iti da tarcoale la locul de munca.

LEU

Singura persoana care are nevoie de mai multa incredere in tine esti tu insati. Sunt sanse mari sa ai parte de o surpriza astazi, asa ca pregateste-te pentru un adevarat roller coaster emotional.

FECIOARA

Cineva din cercul tau de apropiati a incercat sa te manipuleze din punct de vedere financiar, iar astazi reusesti, in sfarsit, sa lamuresti situatia si sa te eliberezi de sub influenta negativa. Alegerile rationale se extind si catre viata amoroasa.

BALANTA

O zi plina de romantism si fluturi in stomac pentru nativele din Balanta. Simti ca relatia ta avanseaza in directia potrivita si nicio energie negativa din exterior nu te poate afecta. Cele singure mai au putin de asteptat pana sa-si intalneasca sufletul-pereche.

SCORPION

Te-ai obisnuit atat de tare sa fii puternica in fata celor din jur, insa astazi ar trebui sa-ti arati latura vulnerabila daca vrei sa remediezi o anumita situatie delicata.

SAGETATOR

Intuitia te impiedica sa faci o alegere amoroasa gresita. In plan profesional, un coleg cu care nu esti de acord in general se transforma in cheia succesului unui task la dublu.

CAPRICORN

Primesti unda verde pentru un proiect la care visai demult. E o zi destul de norocoasa, asa ca nu exclude posibilitatea de a cumpara un bilet la loto sau un loz - nu se stie niciodata de ce surprize ai putea avea parte inainte de Sarbatori.

VARSATOR

Saturn iti furnizeaza toata hotararea de care ai nevoie pentru a face progrese la birou. Cu toate ca urmeaza o saptamana incarcata la munca, vei sti cum sa te organizezi pentru a scapa de cele mai grele task-uri pana Vineri.

PESTI

Luna te ajuta sa-ti conectezi latura rationala cu nevoile inimii. Este o zi perfecta pentru a face niste schimbari, deci asigura-te ca iti verbalizezi dorintele in fata persoanelor care conteaza.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri