Horoscop

Horoscopul saptamanii 10-16 decembrie. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 10 - 16 decembrie 2018.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Dragoste - Oscilezi intre siguranta afectiva si independenta totala. Cea din urma este posibil sa iti creeze probleme cu partenerul din cuplu, care se va simti neglijat.
Bani - Din punct de vedere financiar, nu intampini probleme pentru ca nu ai depasit bugetul stabilit pentru cumpararea cadourilor si nici nu simti nevoia sa dai buzna in mall.
Munca - Rutina te ajuta sa te simti confortabil la locul de munca. Dar, iti creeaza si o lista interminabila de frustrari.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Urasti schimbarile bruste, dar simti ca este nevoie de una. Vrei adrenalina si emotii puternice, iar situatia ta sentimentala din acest moment nu iti ofera acest lucru.
Bani - Vor aparea noi oportunitati de a-ti mari castigurile, dar numai una va avea succes pe termen lung. Fii cu ochii in patru si cantareste bine decizia pe care trebuie sa o iei. 
Munca - La job situatia nu e tocmai roz. Esti sensibila si te preocupa problemele celorlalti. Incerci sa ii ajuti si te lasi pe tine deoparte, sperand ca totul va reveni la normal.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Nesiguranta afectiva si iluziile pe care ti le-ai facut iti afecteaza calitatea vietii. Nu mai lua totul atat de personal, lasa deoparte portretul general si fii atenta la detalii. Ele fac intotdeauna diferenta.
Bani - Acest capitol e un mic haos. Problemele financiare te urmaresc si nu vezi nicio solutie care sa te ajute sa iesi din aceasta situatie.
Munca - Primesti sustinere din partea colegilor, dar simti ca nu mai ai nicio motivatie. Nu lasa problemele din viata personala sa intervina in cariera si nu lua decizii in disperare de cauza.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Simti nevoia de o schimbare pentru a iti recupera vitalitatea. Oare sa iesi cu noi oameni e solutia?
Bani - Propriile tabieturi costa, iar in perioada urmatoare te vei afunda si mai tare in cheltuieli. Investitiile par un mod de a scapa de stresul de la birou, dar nu sunt o solutie.
Munca - Neintelegerile pot fi destul de frecvente in perioada urmatoare. E posibil sa existe conflicte de interes care vor induce o atmosfera de lucru stresanta.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Din fericire pentru tine, esti inconjurata de oameni de incredere si fideli. Partenerul tau nu face exceptie.
Bani - Familia ta nu este niciodata de acord cu modul in care iti traiesti viata si ti se reproseaza ca ai cheltuieri foarte mari. Recomandat este ca in perioada urmatoare sa nu te intinzi mai mult decat iti e plapuma pentru a evita sa intri cu datorii in noul an.
Munca - La birou totul merge ca pe roate. Proiectele tale sunt laudate, iar pe la colturi se vorbeste de o promovare.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Ai nevoie de multa atentie si te simti tot mai singura, iar propriile nevoi te fac sa interpretezi gresit intentiile celor din jur.
Bani - Planurile de vacanta pe care ti le-ai facut in aceasta perioada nu decurg tocmai cum ti-ai dori. Nu ai preconizat ca vor fi atat de mari cheltuielile si incerci sa gasesti noi venituri.
Munca - La birou se simte deja atmosfera sarbatorilor. Seful e mai vesel, colegii mai vorbareti, iar tu mergi de drag la serviciu.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Totul se va inchega intr-o maniera care te va ajuta sa traiesti implinirea emotionala de care aveai nevoie.
Bani -
Nu excelezi in acest capitol in perioada urmatoare, dar reusesti sa te mentii pe linia de plutire cu putin ajutor care va veni la finalul saptamanii.
Munca - 
Totul merge struna. Chiar daca vei avea o stare de agitatie, aceasta te va ajuta sa iti indeplinesti obiectivele propuse.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Persoana iubita e intotdeauna langa tine, neconditionat. Iti face toate poftele si te face sa te simti foarte apreciata.
Bani - Poate ar trebui sa fii mai atenta cu finantele. Chiar ai nevoie de toate lucrurile pe care ai in plan sa le achizionezi?
Munca - Atitudinea de superioritate pe care o vei afisa in perioada urmatoare va atrage repulsia celor din jur, mai ales in cazul colegilor de birou. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Nu reusesti sub nicio forma sa fii rabdatoare pe parcursul urmatoarei saptamani. Iar micile nemultumiri interioare iti vor afecta relatia de cuplu.
Bani -
Este posibil sa primesti o suma mare de bani. Totul depinde de o hotarare pe care trebuie sa o iei rapid.
Munca - 
Esti irascibila si nu reusesti sa te concentrezi, iar influenta negativa pe care o au cateva persoane asupra ta va duce la esecuri in perioada urmatoare.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Realizezi ca esti unica responsabila de tot ceea ce traiesti si incetezi sa arunci totul pe umerii partenerului tau. Asta ajuta la remedierea problemelor pe care le-ati intampinat in ultimele luni.
Bani - Finantele nu par a fi o problema pentru tine. Este posibil sa primesti o suma de bani cu care iti indeplinesti o dorinta veche.
Munca - La birou iei decizii intelepte si benefice atat pentru tine, cat si pentru colegi.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti nevoita sa iei o decizie de care, in afara de tine, depind doi oameni. Nu te grabi si nu fi egoista.
Bani - Goana dupa cadourile pentru cei dragi nu doar ca te agita, dar iti diminueaza substantial veniturile. Fii cumpatata si creativa.
Munca - Simti nevoia sa te faci remarcata la birou, cu orice pret. Din fericire, vei avea destula energie sa faci tot ce ti-ai propus.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Apropierea sarbatorilor te face sa fii mai intelegatoare cu cei din jur, iar asta va atrage o persoana noua.
Bani - De mult nu ai mai avut o perioada atat de buna din punct de vedere financiar. Eforturile tare par sa aiba rezultate, iar asta te face sa te gandesti la o investitie.
Munca - Apar situatii pe care nu le poti controla, dar niciodata nu iti pierzi inspiratia. In ceea ce te priveste, viata este o cutie de provocari.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri