Horoscop

Horoscopul saptamanii 10-16 iunie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 10 - 16 iunie 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Este posibil sa ai nevoie de noi repere emotionale pentru a te redresa din pucnt de vedere sentimental. 

Bani - Trebuie sa fii mai chibzuita si calculata. Nu face concesii legate de sanatate, insa evita alt tip de cheltuieli in perioada imediat urmatoare.

Munca - In plan profesional, detii controlul. Esti sigura pe ceea ce reprezinti ca profesionist si nu ai cum sa dai gres cu initiativele pe care le ai.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Zilele urmatoare s-ar putea sa fii perceputa ca fiind obositoare pentru partener, iar senzatia ca legatura voastra se destrama se poate acutiza. 

Bani - Ce spui de putina relaxare? E fix ceea ce ai nevoie avand in vedere starea ta de spirit. Bugetul iti permite acest lucru.

Munca - Esti intr-o alergare continua si te simti presata de unele aspecte fara sens. De asemenea, te axezi destul de mult pe intuitie, mai ales in situatiile care necesita viteza de reactie.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Toate tipurile de relatii din viata ta sunt pe o panta ascendenta de dezvoltare datorita dedicarii tale constante. Desigur, este vorba si despre relatia de cuplu, care merge mai bine ca niciodata.

Banii - Vei avea ocazia de a investi intr-o afacere alaturi de un prieten. Nu lasa teama sa te tina in loc, asculta-ti intuitia.

Munca - Rutina zilnica te plictiseste si simti nevoia sa faci lucruri care sa iti mentina motivatia. In urmatoarele zile, este posibil sa iei o decizie referitoare la jobul pe care il ai in prezent.

HOROSCOP RAC

Dragoste - De-a lungul acestei saptamani, vor creste temerile pe care le ai in raport cu anumite decizii pe care le-ai luat de curand in relatia de cuplu.

Bani - Sunt sanse mari sa primesti o avansare, un castig neasteptat sau o propunere de colaborare. Din punct de vedere economic, saptamana e bine aspectata.

Munca - Ai tot mai multe sarcini de rezolvat si vei aprecia din plin energia pe care o vei resimti in urmatoarea perioada. Atentie la conflictele de la munca, fiindca vei fi destul de agresiva in zilele ce urmeaza.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Vei pune in aplicare orice idee iti trece prin minte, indiferent de riscuri. Acest lucru poate duce la certuri aprinse cu partenerul de viata. Fii cu mare bagare de seama!

Bani - Te vei bucura de un avantaj, un noroc neasteptat. Totul se va datora unei sanse aparute pe ultima suta de metri, de care vei profita din plin.

Munca - Cariera este cea dintai prioritate a ta, chiar daca din partea familiei auzi mereu reprosuri cu privire la acest aspect.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Indisponibilitatea ta emotionala in raport cu anumite persoane devine din ce in ce mai evidenta. Din cauza ei, vei fi acuzata de lipsa de autenticitate.

Bani - Sunt sanse mari sa iti maresti veniturile. Poate fi vorba despre bonus la salariu sau o prima consistenta.

Munca - La birou sunt sanse mari sa ai probleme. Felul in care faci lucrurile nu este compatibil cu ceea ce isi doresc superiorii de la tine.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Incearca sa nu te mai minti atunci cand vine vorba despre sentimentele tale. Sa privesti cu claritate si responsabilitate in sufletul tau este primul pas spre a-ti da voie sa traiesti la un alt nivel emotional.

Bani -  Traiesti o perioada dificila, dar pe la finalul saptamanii este posibil sa revii pe linia de plutire.

Munca - Urmatoarele zile sunt reprezentative pentru viitorul tau profesional. Fii atenta la semne si bazeaza-te pe intuitie!

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Viata personala este plina de pasiune. Te lasi condusa doar de dorinta de a trai totul la superlativ, iar tot ce faci are menirea de a te face fericita. 

Bani - Situatia financiara este imbucuratoare si deja esti cu gandul la concediu.

Munca - Provocarile de care ai parte la birou te ajuta sa iti perfectionezi abilitatile si mai pun o piatra solida la temelia carierei tale.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste -  Tanjesti dupa un posibil partener care va fi greu de atras in mrejele tale. Atractia nu este reciproca, poate ar trebui sa te retragi.

Bani -  Exista riscul de a primi o amenda usturatoare fiindca iti este greu sa iti controlezi nervii in trafic.

Munca - Cariera ta primeste un imbold important din partea astrelor si vei reusi sa te faci remarcata in fata superiorilor.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Te consumi pentru o serie de lucruri care nu te vizeaza in mod direct, dar care isi lasa amprenta asupra confortului tau emotional. Incearca sa fii mai degajata.

Bani -  Se va ivi sansa de a deveni mult mai independenta financiar. Poate chiar reusesti sa vinzi un bun pe care ai tot incercat sa il instrainezi.

Munca - Reusesti sa te faci apreciata de superiori, iar primele beneficii incep sa apara.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Te lasi condusa doar de ceea ce simti si esti foarte permisiva. Chiar daca partenerul face lucruri fara sens, preferi sa nu iti expui punctul de vedere si sa nu analizezi pornirile lui.

Bani -  Nu este exclus sa-ti descoperi un talent de pe urma caruia sa incepi sa faci bani in viitor.

Munca - Faci pasi importanti in cariera, iar viata profesionala are parte de revigorarea pe care o asteptai de ceva vreme.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Din punct de vedere sentimental, relatiile se vor imbunatati. Vor aparea noi planuri, poate chiar de marire a familiei.

Bani -  Poti primi vesti bune in plan financiar. Chiar si asa, nu te avanta in cheltuieli si investitii

Munca -  Fii atenta la felul in care comunici cu cei din jur, colegi si subalterni, pentru a evita disputele.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri