Horoscop

Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Acasa se observa o stare de tensiune deoarece nu poti lasa la usa problemele pe care le ai pe pe alte planuri. La mijlocul saptamanii, partenerul iti poate cere explicatii pentru atitudinea de care dai dovada. 

Bani - E timpul sa reactivezi ideile pe care le-ai avut in ultima perioada. Ele incep sa fie de actualitate si sunt sanse mari sa primesti solicitari pentru a oferi servicii/idei celor din jur.

Cariera - Pot aparea probleme la locul de munca, intrucat sefii vor fi nemultumiti de atitudinea ta fata de program, colegi si reguli.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Pe partea sentimentala, intreaga saptamana aduce multe tensiuni. Totul pleaca de la un secret pe care il afli de la partener. Abordeaza orice discutie cu rabdare.

Bani - La mijlocul saptamanii, vei fi preocupata de situatia financiara. Este posibil sa iei bani in plus, poate chiar sa vinzi un bun pentru a achizitiona un altul.

Cariera - Daca ai de sustinut un interviu sau o conferinta, nu lasa emotiile sa te compleseasca. Exista posibilitatea sa dai curs unei propuneri profesionale din alt oras.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Nu reusesti sa iti gasesti linistea sufleteasca, te confrunti cu insomnii si lipsa poftei de mancare. Incearca sa acorzi mai multa atentie meditatiei si sa lamuresti problemele cu partenerul de viata. O discutie sincera v-ar putea ajuta sa depasiti acest hop.

Bani - Daca in plan sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, nu putem spune acelasi lucru si despre partea financiara. In saptamana aceasta va aparea o noua sursa de venit.

Cariera - La birou tinzi sa fii irascibila deoarece colegii intrec masura si nu tin cont de parerea ta. S-a ajuns aici tocmai pentru ca le-ai permis. Poate este timpul sa faci ceva in acest sens.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Multa tensiune, nu-i asa? Totul poate pleca de la lipsa timpului/afectiunii, de la banii in comun sau chiar de la gelozie. Pune-ti gandurile in ordine si stabileste daca relatia mai poate fi resuscitata.

Bani - Situatia financiara se imbunatateste. O decizie pe care te pregatesti sa o iei ti-ar putea prinde bine din punct de vedere financiar.

Cariera - Vei incheia un ciclu pe partea profesionala, urmand sa treci la o alta etapa. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Iti indrepti atentia spre satisfacerea nevoilor emotionale. Este posibil ca o persoana din trecut sa revina in viata ta si sa iti ceara o sansa.

Bani - Nu vei duce lipsa de finante in urmatoarea perioada. O suma substantiala iti va intra in conturi chiar in primele zile ale acestei saptamani.

Cariera - Chiar cand ai impresia ca totul merge conform planului stabilit, se poate intampla sa nu gasesti solutii imediate la problemele cu care te confrunti. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Vor avea loc schimbari substantiale in viata ta. O sa inveti o lectie foarte importanta, care te va face sa vezi diferit situatia sentimentala grea in care te afli.

Bani - Consideri ca ceea ce ai agonisit pana in prezent iti este suficient si iei o pauza de la cursa pentru castig. 

Cariera - Ideile pe care le ai nu sunt acceptate de cei din jur, dar tu nu te lasi invinsa sub nicio forma. Esti hotarata sa lupti pana-n panzele albe pentru a le pune in practica.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Este posibil sa ai parte de un soc emotional in aceasta saptamana. Poate fi vorba despre pierderi din cauza partenerului sau rudelor acestuia.

Bani - Finantele nu reprezinta o chestiune care sa te preocupe in urmatoarea perioada. Primesti ajutor din toate partile.

Cariera - Ai posibilitatea de a intalni persoana care pot sa iti propuna o colaborare. Succesul va aparea rapid.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Daca tu esti cea care a gresit fata de partener, sansele de ruptura sunt mari. Ceva se va pierde din punct de vedere emotional, la mijlocul saptamanii, si nu va mai fi cale de intoarcere. Vor aparea oportunitati de a intalni persoane noi si poti chiar sa te indragostesti.

Bani - Vei intra in posesia unei sume de bani pe care o ai promisa de ceva timp.

Cariera - Sunt sanse mari sa iti renegociezi salariul sau chiar sa iti gasesti un nou loc de munca. Asculta-ti intuitia.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Nu lua in considerare gandurile negative care iti inunda mintea. Da-ti voie sa traiesti ceea ce meriti. Experientele nefaste din trecut acolo ar trebui sa ramana.

Bani - Deciziile pe care te pregatesti sa le iei iti pot afecta situatia financiara. S-ar putea sa apara cateva cheltuieli neprevazute, asa ca fii cu mare bagare de seama.

Cariera - Te simti secata de energie si nu ai determinare sa faci absolut nimic. Recomandat este sa eviti sarcinile dificile la locul de munca.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Pe partea sentimentala ai dorinta de a accelera lucrurile, de a te muta cu partenerul sau chiar sa parasesti tara. Incearca sa te temperezi. 

Bani - Daca iti doresti sa revendici un bun sau o mostenire, grabeste-te sa incepi procedura. Configuratia astrala este ideala.

Cariera - Esti pe val. Apar oportunitati de a face bani, de a semna contracte noi, cel mai probabil la finalul saptamanii.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Tinzi sa iti rasfeti exagerat partenerul. Te pregatesti sa faci cadouri costisitoare, iar el iti poate interpreta gresit gestul.

Bani - La mijlocul saptamanii faci rost de o suma de bani. Ai grija. O legatura cu rudele poate sa sufere de pe urma unei neintelegeri cauzate de bani.

Cariera - Fii cu bagare de seama daca esti pusa sa semnezi acte importante. Cere parerea unui specialist pentru ca poti risca sa platesti in urmatorii ani din cauza unei neintelegeri.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Zilele acestei saptamani te vor apropia si mai tare de cei dragi. Vei avea un sentiment de recunostinta pentru tot ce ti-au oferit.

Bani - O suma de bani iti va rotunji veniturile. La finalul saptamanii este posibil sa fii nevoita sa faci o calatorie costisitoare.

Cariera -   La birou totul merge ca pe roate. Proiectele tale sunt laudate, iar pe la colturi se vorbeste de o promovare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri