Horoscop

Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - O sa ai parte de discutii cu partenerul de viata, care iti va oferi sustinerea, incredere si iubirea sa. Daca esti nemultumita de modul in care interactionezi cu rudele, incearca sa fii mai distanta deoarece riscul de a intra in conflict cu ele este mare.

Bani - Nemultumirile din punct de vedere financiar nu se vor opri, insa acest lucru te va impulsiona sa avansezi la serviciu sau sa pui bazele unei afaceri personale.

Munca - La birou te simti presata si iti asumi mai multe responsabilitati. Este posibil sa apara numeroase situatii in care se pot reactiva conflicte mohnite care au avut loc in ultima perioada cu colegii.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Este posibil ca partenerul tau sa se confrunte cu probleme la locul de munca sau doreste sa inceapa ceva pe cont propriu, dar se loveste de tot felul de obstacole. Vei fi nevoita sa iei asupra ta toata responsabilitatea si sa ii fi alaturi din punct de vedere profesional.

Bani - Tentatiile de care vei avea parte nu vor fi usor de combatut, iar situatia ta financiara poate avea de suferit. Incearca sa fii cumpatata.

Munca - La birou te lovesti de egoismul unor colegi, dar reusesti cu brio sa ramai calma si sa eviti orice fel de discutie sau confruntare.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - O sa reusesti sa primesti sustinerea partenerului intr-un proiect pe care vreti sa il lansati impreuna. Incearca sa nu aduci acasa problemele de la birou, fiindca toata energia negativa preluata de la serviciu se poate revarsa asupra celor dragi.

Bani - La mijlocul saptamanii poti intra in posesia unei sume de bani sau a unui cadou consistent.

Munca - S-ar putea sa fii nevoita sa insisti mult in legatura cu noile contracte pe care le vei incheia la birou.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Daca ai rupt relativ recent relatia cu o partenerul, acesta va cauta pretexte sa revina in viata ta. Lupul isi va schimba parul, insa naravul, ba. Ai grija!

Bani -  Pe parcursul acestei saptamani, finantele ar putea avea de suferit daca nu te organizezi bine. 

Munca - La birou, e rost de mai bine. Randamentul este scazut din cauza stresului de acasa, care se resimte mai ales spre finalul saptamanii.

HOROSCOP LEU

Dragoste - S-ar putea sa te simti folosita de partener. O sa fiti prinsi intr-un conflict generat de obtinerea unor resurse financiare sub nivelul asteptat.

Bani - Starile de nemultumire te vor determina sa petreci mai mult timp acasa sau prin oras, la cumparaturi. Incearca sa nu te lasi dusa prea tare de val.

Munca - Daca primesti oferte tentante pe plan profesional in aceasta saptamana, ar fi bine sa ceri sfatul unei persoane avizate fiindca exista riscul sa renunti la o situatie stabila pentru cioara de pe gard.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Esti tentata sa te analizezi pentru a vedea ce ai de retusat, avand in vedere relatiile dificile in care te-ai implicat in ultima perioada. Daca esti singura, iti poti intalni jumatatea la locul de munca.

Bani - O suma importanta de bani iti va intra in cont la inceputul saptamanii. Aceasta ajunge la momentul potrivit pentru toate cadourile pe care vrei sa le cumperi.

Munca - La serviciu se pare ca nu sunt probleme - poate doar barfe care s-ar putea sa te deranjeze. Nu le da atentie. Sefii iti ofera conditiile necesare pentru a da randament optim.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Te simti implinita in relatia actuala si faci tot ce iti sta in putinta sa-ti rasfeti partenerul.

Bani - Nu ai fost cumpatata in ultima vreme, insa nu este cazul sa te sperii de obstacolele care vor aparea. Ai puterea financiara sa le depasesti.

Munca - Daca esti implicata intr-un conflict cu sefii, exista predispozitia de a-i infrunta, ceea ce poate conduce la o demisie.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Esti tentata sa dai curs unei tentatii, sa te implici in tot felul de aventuri care sa iti genereze sentimentul de adrenalina.

Bani - Din punct de vedere financiar nu vei intampina dificultati. Esti cu adevarat norocoasa de-a lungul acestei saptamani.

Munca - Simti nevoia sa iesi din rutina, iar o persoana pe care ai cunoscut-o recent iti poate oferi activitati in plus.  Avantajul finaciar provenit din cele va fi semnificativ.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Din punct de vedere sentimental, poti fi dezamagita de ceea ce traiesti in prezent si poti rascoli in trecutul tau pentru a invia o etapa in care erai fericita.

Bani - Ai parte de nemultumiri si neplaceri legate de zona financiara, iar, din pacate, acestea se pot amplifica.

Munca - Te simti apreciata si sustinuta la locul de munca. Asta iti da mai multa incredere in tine si te face mai productiva.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Esti dornica sa schimbi ceva in viata ta, sa renunti la persoanele toxice chiar daca acest proces presupune sa iei totul de la 0.

Bani - Poti primi vesti bune in plan financiar. Chiar si asa, nu te avanta in cheltuieli si investitii.

Munca - Tot ce ai lucrat in ultima perioada este bun, numai ca incomplet. Vei fi nevoita sa faci multe drumuri pentru a incheia unele acorduri.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Relatia sentimentala are un declin, iar sansele sa apara certuri de la faptul ca rudele partenerului comploteaza impotriva voastra sunt mari.

Bani - Propriile tabieturi costa, iar in perioada urmatoare te vei afunda si mai tare in cheltuieli. Investitiile par un mod de a scapa de stresul de la birou, dar nu sunt o solutie.

Munca - Rezultatele negative obtinute la locul de munca te vor face sa te simti indispusa. Poate este timpul pentru o schimbare.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Urmeaza o perioada in care te vei bucura de intalniri romantice, de viitor. 

Bani - Poate ar trebui sa fii mai atenta cu finantele. Chiar ai nevoie de toate lucrurile pe care ai in plan sa le achizionezi saptamana aceasta?

Munca -  Vor aparea unele modificari neasteptate in programul de la locul de munca, lucru care te va enerva.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri