Horoscop

Horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 14-20 ianuarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Dragoste - Incerci din greu sa iti reconsideri pozitia fata de o anumita persoana care iti trezeste sentimente profunde. Profita de aceasta saptamana pentru ca este una definitorie pentru tine din toate punctele de vedere.

Bani - Prosperitatea financiara de care ai parte in prezent te ajuta sa faci unele ajustari la care te gandesti de ceva vreme. 

Munca - La birou te lovesti de egoismul unor colegi, dar reusesti cu brio sa ramai calma si sa eviti orice fel de discutie.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Relatia de cuplu va fi armonioasa, vei avea parte din plin de tandrete si romantism. Devii tot mai preocupata de propria persoana si iti doresti sa te simti implinita pe plan intim.

Bani - Tentatiile de care vei avea parte nu vor fi usor de combatut, iar situatia ta financiara poate avea de suferit. Incearca sa fii cumpatata.

Munca - La locul de munca lucrurile se linistesc si vei avea cateva zile usoare, in care iti poti reincarca bateriile.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Viata ta persoanala este armonioasa si desi acest lucru ar trebui sa te implineasca, iti ofera o stare de confuzie. Invata sa integrezi iubirea firesc in existanta ta.

Bani - Nu stii cum sa iti gestionezi resursele si este posibil sa suferi o pierdere semnificativa. Vei fi nevoita sa faci mai multe drumuri pentru rezolvarea unei probleme.

Munca -  In plan profesional, ai nevoie de mai multa initiativa pentru a-ti atinge scopurile.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Nu adopta o atitudine radicala daca vrei ca cei din jur sa se apropie de tine. Este posibil sa inchizi usi pe care, odata ferecate, sa nu le mai poti deschide.

Bani - Pe parcursul acestei saptamani, finantele ar putea avea de suferit daca nu te organizezi bine. 

Munca - Simti nevoia de o schimbare din cauza rutinei. Actualul job nu te mai implineste ori atmosfera de la birou a devenit dintr-o data foarte apasatoare. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Iti doresti sa petreci mult timp singura si incepi sa ii eviti pe cei dragi. Aceasta atitudine ti-ar putea crea ceva probleme. Incearca sa vorbesti sincer cu apropiatii si sa le explici situatia. Cu siguranta vor intelege.

Bani - Te gandesti serios sa schimbi ceva in plan financiar. Fie sa renunti la cheltuielile inutile, fie sa incepi un proiect care sa iti ofere siguranta pe acest plan. Cere sfatul unei persoane cu experienta.

Munca -  S-ar putea sa fii nevoita sa insisti mult in legatura cu noile contracte pe care le vei incheia la birou. Ramai calma si trateaza situatia cu tact.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Partenerul de cuplu este singura persoana de care ai nevoie atunci cand increderea in tine este scazuta. Relatia voastra este din ce in ce mai sudata.

Bani - In ultima parte a saptamanii este posibil sa castigi o suma semnificativa de bani. Indicat ar fi sa faci o investitie -  sansele de succes sunt mari.

Munca - Situatiile stresante de la birou te seaca de energie. Ai incredere ca, in cele din urma, vei fi rasplatita pentru ceea ce faci.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Ai o problema evidenta, pe care iti este greu sa o recunosti, in ceea ce priveste comunicarea cu anumite persoane. Acest lucru ar putea pune in pericol actuala relatie sau tatonarile cu un potential partener.

Bani - Situatia financiara se imbunatateste considerabil. Un castig neasteptat iti va asigura linistea pentru perioada urmatoare.

Munca - Esti greu de urmarit din cauza ca ideile tale par fara consistente. Sunt sanse mari ca la birou sa ai un conflict cu un superior. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Inceputul de care este posibil sa ai parte iti aduce multa energie si entuziasm. Nu uita, atunci cand nimic din ceea ce faci nu te mai implineste, ai nevoie de o schimbare.

Bani - O persoana in varsta ti-ar putea oferi un imprumut semnificativ care sa te ajute sa iti pui pe picioare propria afacere. Nu lua o decizie pana nu cunosti toate dedesubturile.

Munca - Simti ca stai pe loc si iti doresti altceva. Ai o multime de idei, dar iti este teama sa o iei de la zero.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Indiferent de locul in care te vei afla, in perioada urmatoarei vei cauta sa petreci mai mult timp singura. Asta te va ajuta sa iti pui gandurile in ordine si sa-ti faci ordine in sentimente.

Bani - Banii nu aduc fericirea, dar lucrurile materiale cumparate cu ei, da. Asa gandesti in urmatoarea saptamana, iar asta te poate aduce intr-o situatie nedorita.

Munca - Discutiile pe care le ai la birou te intriga si este posibil sa realizezi ca cei mai multi dintre colegi nu au nimic in comun cu tine.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - In plan sentimental vei traversa o perioada buna, desi nu vor fi lipsite situatiile stresante si obositoare. Da dovada de diplomatie si vei reusi sa le depasesti cu zambetul pe buze.

Bani - Sunt sanse mari sa iti maresti veniturile. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau de primirea unui bonus.

Munca - La birou, lucrurile merg ca pe roate. O tii intr-o veselie continua.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Starea ta interioara nu este una excelenta, dar reusesti sa nu te lasi acaparata de tristetea care te invadeaza. Sa te indepartezi de anumite persoane din viata ta poate scoate la iveala lucruri importante despre tine.

Bani - Pot aparea situatii neprevazute care sa te forteze sa faci unele cheltuieli, posibil chiar peste limita bugetului.

Munca - Statul la birou te plictiseste groaznic. Ai chef de adrenalina si doresti sa te dedici activitatilor riscante.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Agitatia si confuzia pe care le resimti te vor face sa iei decizii gresite. Simti, de asemenea, nevoia de odihna si relaxare.

Bani - La mijlocul saptamanii poti intra in posesia unei sume de bani sau a unui cadou consistent.

Munca -  Stii intotdeauna care iti sunt prioritatile. Chiar si asa, te lasi acaparata de ideile celor din jur si alegi fara sa vrei sa pasesti pe drumul lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri