Horoscop

Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 15 - 21 aprilie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Daca esti singura, sunt sanse mari sa incepi o noua poveste de iubire. Ar putea chiar fi vorba despre o persoana din cercul de prieteni, asa ca ramai cu ochii in patru.

Bani - Nu e o perioada rea din punct de vedere financiar. Ar fi indicat, totusi, sa nu faci excese de-a lungul acestei saptamani.

Munca - Vei avea parte de vesti bune in domeniul profesional, fie legate de o avansare, fie de posibilitatea de a-ti schimba serviciul cu unul mai bun.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Reusesti sa iti revii dupa o suferinta provocata de o ruda sau un amic. Saptamana aceasta vei avea calitati deosebite in relationarea si intelegerea partenerului, in schimb.

Bani - Ai preocupari financiare inca de la inceputul saptamanii, insa nu este cazul sa disperi. Va aparea o oportunitate de a semna un nou contract care sa iti aduca venituri suplimentare.

Munca - La birou, tensiunile sunt la cote maxime. Incearca sa te delimitezi de problemele existente si sa elimini stresul pentru a evita posibilele complicatii in ceea ce priveste sanatatea.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - In aceasta saptamana s-ar putea sa simti o mare dorinta de a-i revedea pe cei dragi, de a iesi sau socializa, aspect care iti poate imbunatati starea de spirit. Relatia de cuplu nu ma functioneaza, iar despartirea este inevitabila.

Bani - Perioada urmatoare nu vei intampina probleme financiare, insa incearca sa ramai cumpatata.

Munca - Nu dai randament si esti deja cu gandul la vacanta. S-ar putea ca superiorii sa nu fie prea incantati de atitudinea ta. 

HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti determinata sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoanele din anturaj si sa socializezi mai mult. Cine stie, poate vei cunoaste pe cineva special saptamana aceasta!

Bani - O posibila promovare iti va aduce o crestere a veniturilor.

Munca - Esti eficienta la locul de munca, iar acest aspect nu trece neobservat de sefi, care te dau exemplu in fata celorlalti colegi de birou.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Din pacate, in relatia de cuplu vor fi tensiuni, cauzele fiind neintelegerile mai vechi nerezolvate. Vorbiti deschis si nu aruncati vina unul pe altul.

Bani - Trebuie sa fii mai chibzuita si calculata. Evita cheltuielile in perioada imediat urmatoare.

Munca - Nu este exclus ca noi reusite sa se contureze in aceasta perioada. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - In plan seentimental, vor aparea provocari si va fi nevoie de multa intelepciune pentru a le depasi. Poate fi vorba despre o serie de probleme din trecut care revin sau secrete ori tradari care ies la iveala. 

Bani - Exista riscul de a primi o amenda usturatoare fiindca iti este greu sa iti controlezi nervii in trafic. Fii cu bagare de seama!

Munca - La birou, tensiunile devin insuportabile. Nu este exclus ca din aceasta cauza sa raspunzi unei alte oferte profesionale.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Te poti confrunta cu ganduri, framantari care iti maccina sufletul si-ti altereaza starea de spirit. Din fericire, configuratia astrala te va ajuta sa ai parte de mai multa comunicare cu persoana iubita. 

Bani -  La mijlocul saptamanii, te va preocupata situatia financiara. Este posibil, totusi, sa recuperei o datorie mai veche.

Munca -  Ideile pe care le ai nu sunt acceptate de cei din jur, dar nu te descuraja. In curand, situatia de la birou se va imbunatati.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Stii ce iti doresti si te-ai saturat de jocuri. Configuratia astrala te poate pune in situatia sa alegi intre totul sau nimic.

Bani - Saptamana vine cu vesti bune. Exista posibilitatea de a recupera o suma de bani pe care ai imprumutat-o unei rude.

Munca - Daca te-ai confruntat cu probleme in plan profesional, este posibil ca dorinta ta de a parasi actualul loc de munca sa atraga o oferta de peste granite.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - O aventura se poate transforma acum intr-o relatie stabila. Esti pregatita sa faci acest pas in plan sentimental?

Bani - In ceea ce priveste situatia financiara, vei fi mai prudenta in decizii si actiuni. 

Munca - Programul din zilele urmatoare este extrem de incarcat, iar tensiunile vor atinge cote maxime la birou. Incearca sa nu te consumi prea tare din cauza a ce se va intampla.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Tanjesti dupa un posibil partener care e greu de atras in mrejele tale. Daca nu simti ca atractia este reciproca, poate ar trebui sa te retragi.

Bani - Nu trebuie sa iti faci mari probleme in sectorul financiar. Pot aparea noi oportunitati de imbunatatire a veniturilor.

Munca - La birou, vei avea nevoie de echilibru si diplomatie in actiuni mai mult ca niciodata. Daca detii o functie inalta, poti avea parte de un dezechilibru profesional.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - In plan sentimental se intrevad imbunatatiri si nu este exclus sa demarezi un proiect alaturi de persoana iubita.

Bani - Finantele nu vor fi o problema. Apar primele beneficii dupa o investitie recenta care iti vor asigura linistea financiara pana la urmatorul salariu.

Munca - Saptamana aceasta vei avea curaj sa iei o decizie radicala si sa faci o schimbare in viata. Poate fi vorba despre o plecare in strainatate pentru un loc de munca mai bun.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Vei reusi sa scapi de gandurile negative si de framantarile interioare. Iti vei regasi echilibrul inclusiv in sectorul sentimental.

Bani - Ai avut mai multe hopuri financiare in trecut, asa ca acum stii cum sa gestionezi aceasta saptamana grea din punct de vedere economic.

Munca -   Este important sa ramai focusata si implicata in ceea faci. Altfel, superiorii iti vor atrage atentia si te vor penaliza!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri