Horoscop

Horoscopul saptamanii 15-21 iulie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce ne-au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 15 - 21 iulie 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - In zona sentimentala se cere prudenta deoarece pot interveni despartiri care te pot destabiliza. Vorbim despre ruptura unor relatii de prietenie sau chiar destramarea casniciei, acolo unde lucrurile nu mai functioneaza.

Bani - In urmatoarele zile, pot exista discutii pe teme financiare, legate de o mosternire sau poate un partaj.

Munca - Stresul de la birou te poate face sa nu iti onorezi sarcinile si sa le amani. 

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Este o saptamana buna pentru a te pune pe primul loc. Relatiile cu membrii familiei pot fi tensionate din cauza faptului ca spui fara menajamente ceea ce crezi si simti.

Bani - Tentatiile de care vei avea parte nu vor fi usor de combatut, iar situatia ta financiara poate avea de suferit. Incearca sa fii cumpatata.

Munca - In perioada urmatoare ai sansa de a-ti imbunatati imaginea profesionala. Poti puncta avansari in functie sau chiar schimbarea locului de munca.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Se intrevad nemultumiri majore in relatia cu partenerul de viata si acestea pot avea la baza o problema financiara. Stresul pe care il resimti se va resfrange si asupra relatiilor cu membrii familiei.

Banii - Fii atenta la modul in care iti negociezi remnuneratia, un contract, dar si la felul in care-ti administrezi resursele. Veniturile pot fluctua si pot deveni sursa principala de nemultumire.

Munca - Fii atenta la felul in care comunici cu cei din jur, colegi si subalterni, pentru a evita disputele.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Simti nevoia sa te rupi de tot ceea ce nu te face fericita si accentul va cadea in mod special pe zona relationala. Ies la iveala o multime de nemultumiri in cuplu care pot destrama o legatura care nu mai este bazata pe iubire.

Bani - Se va ivi sansa de a deveni mult mai independenta. Poate chiar reusesti sa vinzi un bun pe care ai tot incercat sa il instrainezi.

Munca -  Incepi sa pui in practica toate proiectele pe care le-ai amanat si iei in calcul sa iti schimbi cariera in perioada urmatoare.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Se intrevad dezamagiri majore in plan sentimental. Este posibil sa realizezi faptul ca nu mai rezonezi cu partenerul de viata. Abordeaza intreaga situatia cu mult calm si responsabilitate.

Bani - Situatia financiara s-ar putea inrautati fiindca probleme mai vechi vor reveni in atentie. 

Munca - Daca ai de sustinut un interviu, pregateste-te temeinic. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Urmeaza o perioada intensa emotional. Poti lua decizia de a incheia povestea de dragoste pe care o traiesti. Vei fi tentata sa cauti consolare in trecut, in bratele persoanelor cu care candva ai avut o relatie.

Bani - Pot exista pierderi de bani. Fii prudenta si incearca, pe cat posibil, sa economisesti in aceasta perioada.

Munca - In plan profesional, este o etapa favorabila semnarii unor noi contracte, poate chiar o avansare.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In saptamana urmatoare vei avea parte de momente frumoase, relaxante in cuplu si nu este exclus sa pleci intr-o noua aventura alaturi de persoana iubita.

Bani -  Vei fi mai cheltuitoare decat de obicei, insa acest lucru iti va aduce confort psihic pentru ca iti vei face toate placerile.

Munca - Se intrevad avantaje in cariera si ar trebui sa te straduiesti mai mult pentru a obtine ceea ce iti doresti.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Vei simti nevoia sa faci o introspectie legata de sentimente si sa mergi mai departe doar cu ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu este exclus sa elimi persoane din viata ta, care nu mai rezoneaza cu tine.

Bani - Te vei concentra foarte mult pe sectorul financiar si ai sanse mari sa iti imbunatatesti veniturile daca esti determinata sa faci bani.

Munca - Te simti apreciata si sustinuta la locul de munca. Asta iti da mai multa incredere in tine si te face mai productiva.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste -  In plan sentimental, vei fi tentata sa incepi o noua poveste de dragoste, indiferent daca esti implicata intr-o relatie sau nu.

Bani - Fii responsabila in privinta finantelor deoarece poti pierde sume de bani si iti poti dezechilibra veniturile pentru o perioada lunga de timp.

Munca - In plan profesional, ai nevoie de mai multa initiativa pentru a-ti atinge scopurile.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Vei avea parte de schimbari majore in plan sentimental. Urmeaza o perioada de schimbare a conceptiilor in privinta modului de relationare cu cei din viata ta, fie ca este partener de viata sau membru al familiei.

Bani -  In plan financiar, lucrurile incep sa capete forma si este posibil sa iti imbunatatesti considerabil veniturile.

Munca - Esti greu de urmarit din cauza ca ideile tale par fara consistente. Sunt sanse mari ca la birou sa ai un conflict cu un superior. 

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Treci printr-o perioada tumultoasa la nivel subconstient si simti nevoia de a te interoriza pentru a-ti analiza sentimentele si emotiile. Vor fi momente de revelatie in care iti vei intelege sensul vietii.

Bani -  In plan financiar, lucrurile merg foarte bine. Culegi roadele unor proiecte mai vechi si chiar poti primi o marire de salariu, o prima sau poate un bonus.

Munca - Stii intotdeauna care iti sunt prioritatile. Chiar si asa, te lasi acaparata de ideile celor din jur si alegi fara sa vrei sa pasesti pe drumul lor.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Sunt sanse mari sa cunosti o persoana noua cu care sa incepi o poveste de dragoste. Este o perioada a intalnirilor karmice.

Bani - O persoana in varsta ti-ar putea oferi un imprumut semnificativ care sa te ajute sa iti pui pe picioare propria afacere. Nu lua o decizie pana nu cunosti toate dedesubturile.

Munca - Iti poti schimba locul de munca, poti avansa sau poti obtine o functie mult asteptata. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri