Horoscop

Horoscopul saptamanii 17- 23 iunie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 17 - 23 iunie 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Saptamana urmatoare e momentul ideal sa lasi in spate trecutul si sa privesti cu mai multa incredere si optimism catre viitor. Schimbari remarcabile de personalitate, viziune si mentalitate se vor petrece acum.

Bani -  Perioada urmatoare nu vei intampina probleme financiare, insa continua sa ramai cumpatata.

Munca - Esti eficienta la locul de munca, iar acest aspect nu trece neobservat de sefi. Este posibil sa primesti o recompensa.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Te poti confrunta cu ganduri, framantari, provocate de incheierea unei relatii in care ti-ai pus sperantele. Incearca sa te distantezi si sa petreci timp cu cei dragi, pe care i-ai ignorat in ultima vreme.

Bani - Esti interesata sa inchei o etapa profesionala si nu este exclus sa iti doresti sa pornesti propria afacere.

Munca - Este o perioada buna pentru a iti reconsidera aspiratiile si planurile de viitor. Poate fi vorba despre o schimbare a locului de munca.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - In plan sentimental, inchei o noua etapa in cuplu si esti in dubiu daca puteti trece la un alt nivel. Nu iti va fi usor sa iei o decizie.

Banii - Urmeaza o perioada favorabila din punct de vedere financiar, iar determinarea de care dai dovada te va ajuta sa iti indeplinesti dorintele.

Munca - Te concentrezi pe cresterea veniturilor si astfel ajungi sa faci o serie de reevaluari legate de locul de munca. Posibil sa ajungi la concluzia ca ai nevoie de un nou job si sa faci primul pas in acest sens.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Este o perioada de manifestare a emotiilor si sentimentelor fata de cei din jur. Stii ce iti doresti si te-ai saturat de jocuri. E timpul sa preiei initiativa.

Bani - Saptamana vine cu vesti bune. Exista posibilitatea de a recupera o suma de bani pe care ai imprumutat-o unui prieten.

Munca - Iti doresti sa faci schimbari in zona profesionala, sa inchei o etapa sau este posibil sa alegi intre doua oferte de job. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Este o perioada buna pentru luat hotarari radicale si definitive. Nu este exclus sa decizi incheierea sau deschiderea unei etape legata de o relatie sau o aventura.  

Bani - Vesti bune vor veni din zona financiara. La finalul saptamanii iti va intra in cont o suma de bani.

Munca -  Este posibil ca la mijlocul saptamanii sa constati ca unele promisiuni facute de sef nu vor fi respectate. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Ai parte de o saptamana buna in plan sentimental. Daca esti singura, nu este exclus ca o persoana din trecut sa se intoarca in viata ta. 

Bani - In zona financiara e nevoie de prundenta, mai ales in weekend cand vei fi tentata sa faci achizitii nesabuite.

Munca - In zona profesionala poti avea parte de discutii si negocieri legate de un contract, afacere sau chiar o functie mai inalta.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In zilele urmatoare ai putea cunoaste o persoana cu care sa incepi o poveste de iubire. De asemena,  pot aparea conflicte si neintelegeri in familie.

Bani -  Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Apar primele rezultate ale unei colaborari.

Munca - Vei consuma multa energie si poate fi un moment favorabil pentru a iesi in evidenta la serviciu.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - In plan sentimental vei fi bulversata de o persoana pe care o vei cunoaste zilele ce urmeaza sau care face parte din trecutul tau.

Bani - Zona financiara va fi de interes si incepi sa cauti noi modalitati de a iti imbunatati veniturile. Ai noroc, un proiect se incheie si culegi roadele. 

Munca - Exista posibilitatea sa ti se faca o nedreptate la locul de munca. Incearca sa nu iti pierzi cumpatul.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Reusesti sa te impaci cu persoane din trecut si sa restabilesti echilibrul in viata personala. O serie de principii de viata, care pot avea legatura cu relatia de cuplu, pot fi privite acum cu alti ochi.

Bani -  Este tentata sa investesti in bunuri materiale, aspect care nu este negativ, insa cere prudenta.

Munca - Te gandesti serios sa iti schimbi locul de munca asa ca incepi cautarile. Poti primi oferte interesante.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Traversezi o perioada de interiorizare, timp in care sa iti faci ordine in amintiri, ganduri si chiar sentimente. Este posibil sa inchei o relatie.

Bani -  Situatia financiara iti provoaca migrene si nu te lasa sa te odihnesti. Nu iti face probleme, lucrurile se vor aseza in scurt timp.

Munca -  De cele mai multe ori, actiunile tale tradeaza alta stare de spirit fata de cea pe care vrei sa o afisezi. Incearca sa fii rezervata si sa nu provoci discutii aprinse.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Este posibil sa intampini probleme in relatia de cuplu. Oricat de atrasa ai fi de o astfel de judecata, nu trage concluzii pripite pe baza unei mici neintelegeri.

Bani -  Deciziile pe care te pregatesti sa le iei iti pot afecta situatia financiara. S-ar putea sa apara cateva cheltuieli neprevazute, asa ca fii cu mare bagare de seama.

Munca - Este posibil sa existe situatii la birou care sa te forteze sa iti patezi integritatea. Ele te vor motiva sa iti gasesti un alt job.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti deschisa cu privire la exprimarea sentimentelor, insa declaratiile tale de dragoste ar putea suna exagerat. Atentie la exprimare!

Bani -  Ce ai zice de putina relaxare? E fix ceea ce ai nevoie avand in vedere starea ta de spirit. Bugetul iti permite acest lucru.

Munca -  Se va ivi oportunitatea de a te face remarcata la serviciu si nu este exclus sa fii propusa pentru o functie mai inalta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri