Horoscop

Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste -  Esti ambigua in tot ceea ce faci, iar cei din jur reusesc cu greu sa iti faca pe plac. Sa te ascunzi in propria carapace nu este cea mai buna decizie. Lasa-i pe ceilalti sa interactioneze cu tine.

Bani - Situatia financiara este din ce in ce mai buna.

Munca - Exista posibilitatea sa ti se faca o nedreptate la locul de munca. Desi legea este de partea ta, solutionarea problemei va dura.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Atitudinea delasatoare pe care ai afisat-o in ultima perioada iti afecteaza relatia de cuplu. Te gandesti sa indrepti lucrurile? Poti incepe prin a fi recunoscatoare pentru ce ai.

Bani - Ai fost responsabila, iar finantele nu vor reprezenta o problema in aceasta perioada.

Munca - Conflictele vor aparea la tot pasul, depinde doar de tine daca te vei putea tempera. Nu-i lasa pe ceilalti sa isi proiecteze asupra ta neajusurile.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Este posibil sa te confrunti cu ceva probleme in relatia cu partenerul. Poate fi vorba despre nemultumire, neliniste, instabilitate sau stres. Daca esti singura, sunt sanse mari sa te indragostesti.

Bani - In urmatoarele zile veniturile ti se pot schimba. Totul depinde de o hotarare in ceea ce priveste cariera.

Munca - Vei primi o oferta tentanta. Recomandat este sa ceri parerea unui specialist inainte de a semna un contract pentru ca poate sa cuprinda clauze ascunse.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Totul se va inchega intr-o maniera care te va ajuta sa traiesti implinirea emotionala de care ai nevoie.

Bani - De mult nu ai mai avut o perioada atat de buna din punct de vedere financiar. Eforturile tare par sa aiba rezultate.

Munca - Neintelegerile pot fi destul de frecvente in perioada urmatoare. E posibil sa existe conflicte de interes care vor induce o atmosfera de lucru stresanta.

Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

HOROSCOP LEU

Dragoste - Fii atenta la ce spui. Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de membrii familiei, partener, fiindca in ultima vreme acestia ti-au simtit lipsa. 

Bani - La finalul saptamani, o sa fii nevoita sa faci drumuri - apar situatii neasteptate. Ideal este sa fii mai rezervata in privinta banilor.

Munca -  Sunt sanse de a accepta un job nou, de a primi o avansare, poate chiar de a intra in posesia unui comision.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Vei fi placut surprinsa sa constati ca persoana de care esti indragostita doreste aceleasi lucruri pe care le-ati tatonat in ultimele luni. Asta poate duce la o rezolvare in cazul relatiilor care nu mai functioneaza de ceva timp.

Bani - Este posibil sa primesti o suma de bani din partea unui apropiat. 

Munca - O sa intalnesti noi oameni care te vor ajuta pe plan profesional. Profita de noile conexiuni pentru a-ti construi viitorul.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Partenerul tau se asteapta sa ii citesti gandurile? Fii atenta la detalii si surprinde-l.

Bani - Traiesti o perioada dificila, dar pe la finalul saptamanii este posibil sa iti revii. Evita sa ceri bani cu imprumut.

Munca - Iti este teama sa iei unele decizii si tinzi sa fii foarte agresiva daca te simti presata. Tensiunea pe care o simti se va reflecta si in calitatea muncii depuse.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Sentimental vor fi multe fluctuatii - totul poate pleca de la o conversatie sau idee si poate ajunge chiar la ruptura de partener. 

Bani - Resimti tot mai acut lipsa finantelor. Din pacate, va trebui sa strangi cureaua pana la castigarea unei noi sume de bani.

Munca - La birou, lucrurile se pot complica daca ai luat bani inainte de termen sau daca doresti sa renunti la job in urma unei discutii tensionate.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Apar tensiuni in relatia ta. Incearca sa eviti atitudinea defensiva care iti este specifica deoarece aceasta poate amplifica starea de agitatie interioara

Bani - Vei avea ocazia de a te aventura si investi intr-o afacere alaturi de un prieten. Nu lasa frica sa te opreasca.

Munca - Unde e motivatia de altadata? Incearca sa nu te fortezi prea tare si ocupa-te de sarcinile mai usoare. Va veni timpul si pentru cele mai grele.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Daca esti intr-o relatie cu multe probleme, unde certurile sunt la ordinea zilei, reusesti sa te distantezi si sa iei o hotarare definitiva.

Bani - Esti predispusa sa intri in posesia unei sume mari de bani. Acest surplus financiar iti va fi de folos sa achizitinezi ceva necesar in casa.

Munca - Vei avea energia necesara pentru a rezolva atributii de serviciu care au fost amanate. Esti pe val, iar in urmatoarea perioada vei decide mai mult cu sufletul decat cu ratiunea in luarea unei decizii privind cariera.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Pe plan sentimental, o situatie tensionata iti apasa contiinta. La mijloc sunt multe nemultumiri acumulate in timp. Tinzi ca de aceasta data sa nu iti mai asculti intuitia si mergi pe ratiune. Sunt sanse mari sa te indepartezi de trecut.

Bani - Imprevizibilul va face parte constant din viata ta, iar zilele acestea banii vor veni de peste tot.

Munca - Este posibil sa fii tentata sa accepti un alt loc de munca care iti ofera o mai buna gestionare a timpului, deci mai mult timp pentru cei dragi.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Sunt sanse mari sa intri in relatii complicate, in anturaj cu persoane de sex opus, care sunt deja implicate intr-o relatie. Fii cu ochii in patru si asculta-ti ratiunea.

Bani - La finalul saptamanii, poti intra in posesia unui comision sau a unei mosteniri.

Munca -  Visurile pe care le ai in plan profesional ar trebui creionate intr-o alta forma mai accesibila in raport cu resursele pe care le detii in prezent. Gandeste-te la asta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri