Horoscop

Horoscopul saptamanii 18-24 martie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 18-24 martie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Vei avea o saptamana cu aspecte interesante in zona sentimentala. Se incheie conflicte fie cu partenerul, fie cu persoane care iti sunt dragi.

Bani - Nu da bani cu imprumut. Incearca sa iti administrezi cu tact si intelepciune situatia financiara.

Munca - Esti energica si privesti cu alti ochi toate provocarile. La locul de munca devii motivata si determinata.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - In perioada urmatoare, multe rani sufletesti se vor vindeca fiindca reusesti sa te desprinzi de trecut si de ceea ce ti-a cauzat suferinta. Totusi, nu este exclus ca persoane din trecut sa revina in viata ta.

Bani - Este posibil sa incepi noi proiecte, colaborari care sa iti imbunatateasca vizibil veniturile.

Munca - Ai ocazia sa inchei o etapa la locul de munca si sa culegi roadele muncii tale.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Reusesti sa iti consolidezi relatia cu cei din anturaj. De asemenea, inchei o perioada tensionata si iti indrepti atentia asupra partenerului de viata. 

Bani - Primesti o suma de bani, posibil rezultata dintr-o datorie recuperata. Totusi, in urmatoarea saptamana, nu trebuie sa te astepti la mari beneficii materiale.

Munca - Ai muncit mult in ultima perioada, oboseala incepe sa se simta si frustrarile ies la suprafata. Atentie la sanatate!

HOROSCOP RAC

Dragoste - Ai ocazia sa inchei un capitol, poate sa pui capat unei perioade tumultoase si tensionate si sa iti faci planuri de viitor alaturi de persoana iubita.

Bani -  Pot aparea cheltuieli pricinuite de o boala. Ai grija la sanatate si semnele pe care ti le da organismul!

Munca - Ai parte de multa actiune in zona profesionala si nu este exclus sa iti schimbi locul de munca. Fii prudenta si cantareste fiecare decizie cu mare atentie.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Ai ocazia de a face pace cu ceilalti, insa la finalul saptamanii se contureaza stari trecatoare de nervozitate si irascibilitate in cuplu.

Bani - Poti intra in posesia unei sume de bani neasteptate si acest aspect te poate ajuta sa iti indeplinesti mai usor o veche dorinta.

Munca - Esti tentata sa faci schimbari in zona profesionala. In aceasta saptamana ai putea face un prim pas in evolutia viitoare a carierei.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - S-ar putea sa imparti niste bunuri materiale cu partenerul de viata. Acest lucru contribuie la sudarea relatiei.

Bani - Poti intra in posesia unei mosteniri. Nu este exclus sa te bucuri de o marire de salariu sau incheierea unui contract care sa presupuna incasarea unei sume de bani.

Munca - La birou atmosfera este linistita. Esti norocoasa!

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Este posibil ca un capitol in relatia de iubire sa se incheie; daca esti intr-o relatie, e posibil ca legatura amoroasa sa se destrame.

Bani - Se observa o oarecare imbunatatire a veniturilor, insa nu este recomandat sa fii cheltuitoare sau sa faci investitii.

Munca - Ai grija la stresul de la locul de munca care se poate rasfrange in mod negativ asupra starii de sanatate.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Traversezi o perioada de interiorizare si meditatie. Te pregatesti sa inchei o etapa din trecut, pe care te-ai straduit din greu sa o uiti.

Bani - Ai grija la deplasari pentru ca pot aparea probleme cu legea care sa te lase cu portofelul gol.

Munca - La locul de munca vei fi energica si vei reusi sa rezolvi sarcini mai vechi carora nu le-ai gasit pana acum solutii.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Poti incheia o etapa in relatia de iubire. Este momentul sa te rupi de trecut, sa lasi traumele emotionale in spate si sa privesti cu optimism spre viitor.

Bani - Situatia financiara nu trece prin cea mai buna etapa si cumpatarea va fi cuvantul cheie. Nu este exclus ca o ruda sa iti ceara ajutorul.

Munca - Va fi o saptamana agitata la birou. Profita de weekend, odihneste-te si dedica-te propriei persoane.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Iti vei concentra toata atentia pe familie. In plan sentimental, se intrevad tensiuni legate de bani, mai ales daca ai finantele la comun cu persoana iubita.

Bani - Pot exista discutii legate de o mostenire sau un partaj. 

Munca - O etapa in domeniul profesional se va incheia, aspect care poate sa-ti aduca un nou loc de munca, o schimbare a domeniului de activitate sau o avansare in functie.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Urmeaza o perioada in care conflictele cu persoana iubita vor fi la ordinea zilei. Este posibil sa se aduca in discutii situatii mai vechi, nerezolvate.

Bani - Ai sansa de a-ti rezolva unele chestiuni administrative si financiare pe care le-ai tot amanat. Este un moment bun pentruachitarea datoriilor, insa restabilizarea bugetului va dura.

Munca - Iti doresti sa te perfectionezi intr-un nou domeniu. Este momentul ideal sa incepi cursuri de perfectionare. Te vor ajuta sa iti tii mintea ocupata si sa nu te gandesti la restul problemelor.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Nu este exclus sa te indragostesti in perioada urmatoare. Incearca sa ramai insa cu picioarele pe pamant.

Bani - Din punct de vedere financiar, traversezi o perioada buna. Te-ai canalizat asupra unor surse de venit si atingerea performantei in scopul obtinerii unor prime, iar rezultatele apar.

Munca - Iti doresti o noua provocare si te gandesti serios sa iti depui demisia. Indicat ar fi sa nu iei nicio decizie in acest sens daca nu primesti o oferta sigura.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri