Horoscop

Horoscopul saptamanii 20-26 mai 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce ne-au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 20 - 26 mai 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Relatia cu rudele si prietenii se poate imbunatati simtitor, iar conflicte din trecut pot fi rezolvate prin dialog. In schimb, in cuplu vor exista discutii usor tensionate.

Bani - Pot aparea scurte calatorii care iti vor subtia veniturile.

Munca - Inca de la inceputul saptamanii, esti preocupata sa inveti lucruri noi, sa cauti raspunsuri. La birou iti vei dori sa faci schimbari fie legate de sarcini, fie de salarizare.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - In plan sentimental, apar discutii cu partenerul despre bani sau despre un proiect comun. Ceea ce vei auzi te-ar putea scoate din sarite, insa incearca sa fii obiectiva si sa ii asculti punctul de vedere.

Bani - Parcurgi o perioada favorabila din punct de vedere financiar. Iti vei rotunji serios veniturile, posibil printr-o noua colaborare.

Munca - Muncesti din greu si iti neglijezi mesele, iar organismul tau resimte acest lucru. Odihna mai multa te va ajuta.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - In plan emotional, vei simti o usurare. Dialogul cu cei dragi se va imbunatati, iar gandirea ta va capata valente mai optimiste si pozitive. Din pacate, este posibil sa apara tensiuni si dialoguri in contradictoriu cu persoana iubita.

Banii - Tentatiile de care vei avea parte nu vor fi usor de combatut, iar situatia ta financiara poate avea de suferit. Incearca sa fii cumpatata.

Munca - Impactul in zona profesionala este unul favorabil. E o perioada tocmai buna pentru studiu, examene sau obtinerea unui atestat.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Tinzi sa te interiorizezi si sa analizezi mai mult tot ce tine de viata ta, de ganduri, emotii. Daca nu empatizezi cu sentimentele partenerului si nu rezonezi cu dorintele sale, s-ar putea sa decizi sa pui punct relatiei.

Bani - Pe parcursul acestei saptamani, finantele ar putea avea de suferit daca nu te organizezi bine. 

Munca - La birou te lovesti de egoismul unor colegi, dar reusesti cu brio sa ramai calma si sa eviti orice fel de discutie sau confruntare.

HOROSCOP LEU

Dragoste - In zona sentimentala se va imbunatati remarcabil situatia si vei reusi sa lamuresti o situatie care vizeaza relatia de cuplu.

Bani - Din punct de vedere financiar nu vei intampina dificultati. Esti cu adevarat norocoasa de-a lungul acestei saptamani.

Munca - Fii prundenta in toate activitatile pe care le intreprinzi la locul de munca deoarece aspectele astrologice favorizeaza accidentarile si starile de nervozitate. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - In plan sentimental se intrevad numai probleme. Vei primi reprosuri si acuze din partea persoanei iubite, iar relatia voastra se va raci.

Bani - Nu ai fost cumpatata in ultima vreme, insa nu este cazul sa te sperii de obstacolele care vor aparea. Ai puterea financiara sa le depasesti.

Munca - In perioada urmatoare ai sansa de a-ti imbunatati imaginea profesionala. Poti puncta avansari in functie sau chiar schimbarea locului de munca.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - La finalul saptamanii, sunt sanse mari sa calatoresti alaturi de persoana iubita. Daca esti singura, exista posibilitatea de a te indragosti.

Bani -  Dificultatile financiare prin care treci te fac sa fii mai drastica in legatura cu multe aspecte. Vei simti nevoia sa te reinventezi.

Munca -  La birou totul merge ca pe roate. Proiectele tale sunt laudate, iar pe la colturi se vorbeste de o promovare.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Urmeaza o perioada in care multe secrete vor iesi la suprafata, fie legate de familie, fie de persoana iubita.

Bani - Urmatoarea saptamana iti ofera multe ocazii sa faci lucrurile intr-o maniera neconventionala. S-ar putea sa pui bazele unui proiect indraznet.

Munca - La birou lucrurile merg din ce in ce mai bine. Schimbarea pe care ai facut-o recent pare sa fie de bun augur.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Pe plan sentimental, dialogul cu persoana iubita se va imbunatati remarcabil si nu este exclusa o cerere in casatorie. Daca esti singura, poti incepe o noua poveste de iubire catre sfarsitul saptamanii.

Bani - Vei avea sanse mari sa semnezi contracte care sa iti imbunatateasca veniturile.

Munca - Vei avea unele discutii interminabile la serviciu. Daca nu ai un loc de munca pot fi chemata la un interviu, pe care sunt sanse mari sa il treci cu brio.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Fii prudenta in dialog, dar mai ales in exprimarea ideilor deoarece poti intampina tot felul de obstacole de natura sa iti testeze relatia. Ai grija la persoanele din trecut care pot reveni in mod brutal in viata ta.

Bani -  Se va ivi sansa de a deveni mult mai independenta. Poate chiar reusesti sa vinzi un bun pe care ai tot incercat sa il instrainezi.

Munca - Esti stimulata sa faci schimbari, sa cauti o noua directie. Sunt sanse mari sa incepi o etapa de ascensiune in care iti vei dori sa-ti consolidezi statutul si functia.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Devii mai comunicativa si iti vei exprima mai usor sentimentele pe care le ai fata de persoana iubita. Daca esti singura, te poti implica intr-o aventura sentimentala care poate evolua catre o relatie de lunga durata.

Bani -  Sunt sanse mari sa castigi o suma neasteptata in primele zile ale saptamanii, insa nu este cazul sa iti faci planuri cu aceasta.

Munca - Fii atenta la felul in care comunici cu cei din jur, colegi si subalterni, pentru a evita disputele.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Daca ai o relatie stabila, te poti muta alaturi de partener in aceasta perioada, insa daca nu reusiti sa ajungeti la un compromis este posibil sa luati o pauza.

Bani - Se intrevad noi oportunitati de imbunatatire a veniturilor prin asocieri avantajoase, iar la finalul saptamanii sunt sanse mari sa primesti o suma de bani indelung asteptata. 

Munca - La locul de munca pot aparea schimbari benefice, iar daca iti cauti un job te poti angaja.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri