Horoscop

Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 21 - 27 ianuarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste  - Experientele trecute te ajuta sa iei mai usor decizii cand te afli in situatii asemanatoare. Chiar daca unele persoane se dezic de tine cu o nonsalanta surprinzatoare, tu reusesti sa te distantezi de aceasta dezamagire.

Bani - Daca pe plan sentimental lucrurile nu sunt tocmai roz, in plan financiar nu ai niciun motiv de ingrijorare. Poti profita de acest lucru pentru a te rasfata.

Munca - Noul an are pentru tine o multime de surprize, chiar daca tu te afli intr-o dispozitie apatica si nu te simti pregatita sa actionezi.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Esti ambigua in tot ceea ce faci, iar cei din jur reusesc cu greu sa iti faca pe plac. Sa te ascunzi in propria carapace nu este cea mai buna decizie. Lasa-i pe ceilalti sa interactioneze cu tine.

Bani - Urmatoarea saptamana iti ofera multe ocazii sa faci lucrurile intr-o maniera neconventionala. S-ar putea sa pui bazele unui proiect indraznet.

Munca - De cele mai multe ori, actiunile tale tradeaza alta stare de spirit fata de cea pe care vrei sa o afisezi. Incearca sa fii rezervata si sa nu provoci discute aprinse.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Expansiunea sociala de care ai parte la sfarsitul saptamanii te poate ajuta sa iti reimprospatezi fortele. Te intelegi din ce in ce mai bine cu partenerul, care nu se opreste din a te surprinde.

Bani - Situatia financiara iti provoaca migrene si nu te lasa sa te odihnesti. Nu iti face probleme, lucrurile se vor aseza in scurt timp.

Munca - Te simti secata de energie si nu ai determinare sa faci absolut nimic. Recomandat este sa eviti sarcinile dificile la locul de munca.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Nu lua in considerare gandurile negative care iti inunda mintea. Da-ti voie sa traiesti ceea ce meriti. Experientele nefaste din trecut acolo ar trebui sa ramana.

Bani - Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Te-ai abtinut de la a mai arunca bani pe fereastra, iar daca o tii tot asa, vei strange o suma frumusica in urmatoarea perioada.

Munca - Cariera ta primeste un imbold important din partea astrelor si vei reusi sa te remarci.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Este posibil sa intampini probleme in relatia de cuplu. Oricat de atrasa ai fi de o astfel de judecata, nu trage concluzii pripite pe baza unei mici neintelegeri.

Bani - Trebuie sa fii mai chibzuita si calculata. Nu face concesii legate de sanatate, insa evita alt tip de cheltuieli in perioada imediat urmatoare.

Cariera - La mijlocul saptamanii au tendinta de a exagera si de a deveni destul de radicala.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Relatia amoroasa in care esti implicata nu iti mai ofera satisfactia de altadata. Nu stii cum sa gestionezi situatia si nici nu-ti vine sa-ti parasesti jumatatea.

Bani - Deciziile pe care te pregatesti sa le iei iti pot afecta situatia financiara. S-ar putea sa apara cateva cheltuieli neprevazute, asa ca fii cu mare bagare de seama.

Munca - Poate ar trebui sa iti dai mai mult silinta la locul de munca. Sefii incep sa te priveasca cu alti ochi.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Iti indrepti atentia catre membrii familiei si spre satisfacerea nevoilor emotionale. Este posibil ca o persoana din trecut sa revina in viata ta si sa iti ceara o sansa.

Bani - Imprevizibilul poate aduce schimbari radicale in viata ta. O oferta neasteptata te-ar putea pune in posesia unei sume mari de bani.

Munca - Este posibil sa existe situatii la birou care sa te forteze sa iti patezi integritatea. Ele te vor motiva sa iti gasesti un alt job.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Simti ca lipseste ceva din viata ta. Incerci sa nu te concentrezi pe acest sentiment, dar fara mari sanse de reusita. Zilele urmatoare vei simti nevoia de mai multe ancore sociale sau emotionale.

Bani - Ce ai zice de putina relaxare? E fix ceea ce ai nevoie avand in vedere starea ta de spirit. Bugetul iti permite acest lucru.

Munca - La birou intampini probleme, dar ramai optimista si nu lasi nimic sa te afecteze.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Este posibil sa ai parte de o surpriza pe care sa nu o privesti cu ochi buni. Chiar daca intentiile persoanei sunt dintre cele mai onorabile, esti radicala si analizezi totul in detaliu.

Bani - Contul tau se goleste vazand cu ochii, dar la finalul saptamanii vei primi un ajutor neasteptat.

Munca - Vei avea parte de multe provocari. De asemenea, vei fi fortata sa faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren in fata colegilor. 

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Zilele urmatoare ai nevoie sa petreci mult timp cu persoane de referinta pentru tine pentru a iesi din impasul motivational in care te afli. Este posibil sa intalnesti pe cineva care sa iti dea lumea peste cap.

Bani - Vei avea ocazia de a investi intr-o afacere alaturi de un prieten. Nu lasa teama sa te tina in loc, asculta-ti intuitia.

Munca - Conflictele vor aparea la tot pasul, depinde doar de tine daca te vei putea tempera. Nu-i lasa pe ceilalti sa isi proiecteze asupra ta neajusurile.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Atitudinea delasatoare pe care ai avut-o in ultima perioada este posibil sa iti fi afectat relatia de cuplu. Fii recunoascatoare pentru tot ceea ce ai si incearca sa indrepti lucrurile.

Bani - Te simti fortata sa te gandesti la prioritati cand vine vorba de finante si cheltuieli. Asta te poate irita, dar e important sa ai rabdare pentru ca se intrevad vremuri bune.

Munca - Visurile pe care le ai in plan profesional ar trebui creionate intr-o alta forma - una mai accesibila in raport cu resursele pe care le detii in prezent. Gandeste-te la asta.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Te incapatanezi sa ramai in viata unei persoane care nu iti va face bine din punct de vedere emotional. 

Bani - Ai fost responsabila, iar banii nu reprezinta o problema in aceasta perioada cu toate ca veniturile ti s-au diminuat considerabil.

Munca -  Te refugiezi in munca ca sa uiti de restul problemelor. Asta te va ajuta sa te faci remarca in fata superiorilor. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri