Horoscop

Horoscopul saptamanii 22- 28 aprilie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 22 - 28 aprilie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Dragoste - In plan sentimental, se va accentua nevoia de a sta cu cei dragi, insa nu vor lipsi schimburile de replici si contradictiile pe diferite teme. La finalul saptamanii vei simti nevoia de socializare.

Bani - Situatia financiara nu este ingrijoratoare. Limiteaza-te totusi la a cumpara doar lucrurile de care ai cu adevarat nevoie.

Munca - Simti nevoia sa faci o schimbare, sa incerci o alta directie profesionala. Poate nu inseamna doar schimbarea fizica a locului de munca, ci si o schimbare a atitudinii.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Relatia cu persoana iubita va fi pusa sub semnul intrebarii, mai ales daca la mijloc este vorba despre interventia rudelor apropiate.

Bani - In plan financiar, lucrurile incep sa se mai aseze si chiar se intrevad sume de bani sosite pe neasteptate.

Munca - Te refugiezi in munca, crezand ca astfel vei uita de probleme. Ai grija la sanatate.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Din cauza tensiunilor care pot aparea in cuplu, s-ar putea sa fii tentata sa te aventurezi in escapade amoroase.

Bani - Vei avea parte de teste la capitolul economic, iar daca nu vei reusi sa iti administrezi istet finantele, te-ai putea alege cu portofelul gol.

Munca - Pot aparea probleme la locul de munca, intrucat sefii vor fi nemultumiti de atitudinea ta fata de program, colegi si reguli.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Relatia poate fi incercata si poate sta sub semnul intrebarii, mai ales daca lucrurile nu mai functioneaza de ceva vreme.

Bani - O suma de bani poate sosi pe neasteptate si poate contribui la conturarea unor planuri chiar inainte de vacanta.

Munca - Vei avea parte de o saptamana buna la locul de munca. Incercand sa depasesti situatia tensionata de cuplu te vei dedica job-ului si vei fi eficienta.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Este posibil sa ai parte de un soc emotional in aceasta saptamana. Poate fi vorba despre pierderi din cauza partenerului sau rudelor acestuia.

Bani - Daca iti doresti sa revendici un bun sau o mostenire, grabeste-te sa incepi procedura. Configuratia astrala este ideala.

Munca - La birou totul merge ca pe roate. Proiectele tale sunt laudate, iar pe la colturi se vorbeste de o promovare.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Viata ta persoanala este armonioasa si desi acest lucru ar trebui sa te implineasca, iti ofera o stare de confuzie. Invata sa integrezi iubirea firesc in existanta ta.

Bani - Te gandesti serios sa schimbi ceva in plan financiar. Cere sfatul unei persoane cu experienta.

Munca - Esti greu de urmarit din cauza ca ideile tale par fara consistenta. Sunt sanse mari ca la birou sa ai un conflict cu un superior. 

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In urmatoarele zile ar trebui sa iti schimbi abordarea fata de rude si sa fii mai ingaduitoare si toleranta. In weekend atmosfera se detensioneaza in familie si activitatile alaturi de cei dragi vor fi facute cu mai mult entuziasm.

Bani -  Te pregatesti sa faci investitii pentru care vei fi nevoita sa strangi cureaua, dar vei incasa venituri serioase de pe urma acestora. 

Munca -  Te asteapta o noua faza a vietii tale. Nu te multumi doar cu realizarile pe care le-ai obtinut pana in prezent, ci urmeaza-ti visurile. Incearca totusi sa te temperezi si nu te axa doar pe munca. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Pe plan sentimental, esti inclinata sa te intorci in trecut si sa reiei o veche relatie. De altfel, daca iti doresti sa faci ordine in trairi, este posibil sa cunosti o persoana speciala.

Bani - Te preocupa situatia financiara. Este posibil sa primesti o suma de bani din surse nesperate.

Munca - Fa-ti cat mai multe relatii si incearca sa pastrezi pacea la birou. Nu lasa sensibilitatea sa-ti stea in cale atunci cand lucruri devin putin mai complicate si totul va fi bine.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Ai nevoie de intimitate, iar retragerea sau introspectia ti-ar putea afecta viata sentimentala. Vorbeste cu partenerul tau, comunicarea ajuta intotdeauna.

Bani - Traiesti o perioada dificila, dar pe la finalul saptamanii este posibil sa iti revii.

Munca - Nu este chiar cea mai buna perioada a ta. Dupa un semestru in care te-ai refugat in munca, resimti oboseala.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Daca esti singura, poti intra intr-o relatie care sa iti aduca mai multa suferinta decat fericire si liniste.

Bani - La finalul saptamanii se contureaza sanse de a intra in posesia unei sume semnificative de bani.

Munca - Ca de obicei, dai tot ce-i mai bun la locul de munca. Tine minte ca nu iti va ridica nimeni statuie - relaxeaza-te!

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - O serie de secrete vechi vor iesi la suprafata si iti pot rastalmaci multe dintre principii. De asemenea, vei fi pusa in fata cu actiunile tale trecute.

Bani - Situatia financiara este una stabila. Atentie insa la problemele cu legea. 

Munca - Statul la birou te plictiseste groaznic. Ai chef de adrenalina si doresti sa te dedici activitatilor riscante.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Ai sansa de a incepe o relatie in aceasta perioada. Daca ai deja partener, in zilele care urmeaza te vei apropia mai tare de persoana iubita.

Bani - La mijlocul saptamanii poti intra in posesia unei sume de bani sau a unui cadou consistent.

Munca -  Este posibil sa porti discutii legate de avansarea intr-o functie. Analizeaza foarte atent noile propuneri care vin spre tine.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri