Horoscop

Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 24 - 30 decembrie 2018.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - In urmatoarea perioada iti vei dori sa pui propriile nevoi pe primul loc. Acest lucru s-ar putea sa nu fie pe placul partenerului tau de viata. 

Bani - Ai reusit sa tii sub control finantele. Nu te-ai aventurat prin magazine, iar asta se vede in conturile tale. Profita de banii pe care i-ai agonisit pentru a te relaxa in urmatoarea perioada.

Munca - La birou, atmosfera va fi una incendiara, mai ales din cauza agitatiei specifice acestei perioade. Avand in vedere oboseala psihica pe care ai resimtit-o in ultimele luni, concentreaza-te pe indeplinirea sarcinilor relaxante.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Reprosurile si disputele vor fi frecvente in urmatoarea perioada, mai ales din cauza agitatiei si haosului prezent oriunde iti indrepti privirea. Incearca sa fii calma si sa nu dai curs conflictelor.

Bani - Fii cumpatata. Tinzi sa cheltui multi bani pe lucruri inutile, iar acest lucru poate sta la baza unor conflicte.

Munca - Chiar cand ai impresia ca totul merge conform planului stabilit, se poate intampla sa nu gasesti solutii imediate la problemele cu care te confrunti. 

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Timpul nu ti-l va mai da nimeni inapoi. Invata ca esti cea mai importanta persoana din viata ta. Nu uita invatamintele pe care le-ai tras din vechile relatii.

Bani - Banii tot continua sa vina in urmatoarea perioada, dar la cat de repede ii primesti, la fel de repede vor fi cheltuiti. Ai grija la consecintele acestui lucru. 

Munca - Poate ar trebui sa iti dai mai mult silinta la locul de munca. Sefii incep sa te priveasca cu alti ochi. 

HOROSCOP RAC

Dragoste - Zilele acestei saptamani te vor apropia si mai tare de cei dragi. Vei avea un sentiment de recunostinta pentru tot ce ei ti-au oferit. Este posibil sa cunosti o persoana care iti va trezi sentimente demult uitate.

Bani - Esti predispusa sa faci greseli la orice pas, iar asta te poate costa. Fii atenta, cumpatata - iti vei multumi mai tarziu. 

Munca - La birou intampini probleme, dar ramai optimista si nu lasi nimic sa te afecteze.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Prioritare sunt alegerile care te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere emotional. Optezi sa petreci sarbatorile in familie si sa te incarci cu acea stare de calm si armonie de care ai nevoie.

Bani - Esti hotarata sa te rasfeti si sa iti faci fel de fel de cadouri pentru a incepe noul an cu bine. S-ar putea sa primesti noi propuneri, iar cheltuielile pe care le ai in gand sa te impiedice sa le poti onora.

Munca - Esti plina de energie, dupa un an care ti-a adus multe impliniri profesionale. Reusesti sa finalizezi un proiect de mare importanta, care este posibil sa iti aduca o promovare. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Simti ca nu ai parte de sprijinul dupa care tanjesti. Relatia cu familia si partenerul de viata se vor imbunatati in urmatoarea perioada daca iti faci curaj sa vorbesti cu ei despre nevoile tale.

Bani - Nu vei duce lipsa de finante in urmatoarea perioada. O suma substantiala iti va intra in conturi chiar in primele zile ale acestei saptamani.

Munca - Vei avea parte de multe provocari. De asemenea, vei fi fortata sa faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren in fata colegilor. 

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Ai tot mai multa incredere in partenerul de viata, iar relatia voastra trece la un alt nivel. 

Bani - Daca anul acesta veniturile tale s-au marit considerabil, nu la fel putem spune despre finalul de an. Indicat este sa iti chibzuiesti finantele - o problema pe final de an te-ar putea lasa cu conturile goale.

Munca - Este posibil sa existe situatii la birou care sa te forteze sa iti patezi integritatea. Aceasta stare te va motiva sa iti gasesti un alt job.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Simti nevoia de a iesi in evidenta, iar asta te face sa actionezi spontan si sa te implici in aventuri amoroase. Fii atenta sa nu sfarsesti ranita.

Bani - Prea multe cadouri, nu-i asa? Te-ai intins, iar acum bate vantul prin portofel. Nu faci imprumuturi fiindca risti sa nu le poti inapoia pana la finalul anului si sa incepi 2019 cu stangul.

Munca - Lucrurile merg ca pe roate. Ai parte de colegi care te sprijina si o atitudine deschisa cu privire la problemele pe care le ai de rezolvat. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Relatia amoroasa in care esti implicata nu iti mai ofera satisfactia de altadata. Nu stii cum sa gestionezi situatia si nici nu-ti vine sa-ti parasesti jumatatea.

Bani - Dificultatile financiare prin care treci te fac sa fii mai drastica in legatura cu mai multe aspecte. Vei simti nevoia sa te reinventezi.

Munca - Te refugiezi in munca ca sa uiti de restul problemelor. Asta te va ajuta sa te faci remarca in fata superiorilor. 

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Simti nevoia sa fii rebela, iar persoana iubita nu intelege aceasta schimbare si adopta o atitudine pragmatica in legatura cu acest aspect.

Bani - Vrei sa te faci remarcata si nu te gandesti deloc la bani. Investesti in placerile tale si nu regreti deloc aceasta alegere.

Munca - La birou esti vocala si te implici in toate activitatile. Ai multa energie pe care o folosesti constructiv.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Iti indrepti atentia catre membrii familiei si spre satisfacerea nevoilor emotionale. Este posibil ca o persoana din trecut sa revina in viata ta si sa iti ceara o sansa.

Bani - Nu este chiar cea mai buna perioada din punct de vedere financiar. Esti obisnuita sa nu iti refuzi nimic, iar de aceasta data este posibil sa fi exagerat.

Munca - Ai oportunitatea de a pune pe masa toate cartile pe care le detii pentru ca este posibil sa ai parte de negocieri. Vei cunoaste oameni deosebiti din punct de vedere profesional.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Atitudinea delasatoare pe care ai avut-o in ultima perioada este posibil sa iti fi afectat relatia de cuplu. Fii recunoascatoare pentru tot ceea ce ai si incearca sa indrepti lucrurile.

Bani - Este posibil sa pierzi bani din cauza unei investitii pe care ai facut-o in trecut.

Munca -  Viata e un carusel, nu-i asa? Nimic din ceea ce facem nu poate fi controlat, dar avem puterea de a modifica pe alocuri propriul drum. Este o perioada buna pentru a medita si a incerca sa tintesti mai sus.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?