Horoscop

Horoscopul saptamanii 25-31 martie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 25 - 31 martie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Vei intra in armonie cu propria persoana, gandurile ti se vor reaseza si vei scapa de framantarile sufletesti. Sunt sanse mari sa pleci intr-o calatorie cu persoana iubita.

Bani - Vesti bune vor veni si din zona financiara. La finalul saptamanii iti va intra in cont o suma de bani.

Munca - Ar fi ideal sa acorzi atentie starii de sanatate. Odihneste-te mai mult si nu te suprasolicita la locul de munca.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - S-ar putea sa ai parte de discutii si confruntari cu membrii familiei, dar si cu partenerul de viata. Tensiunile pot duce la rupturi definitive.

Bani - O datorie din trecut te urmareste. Nu sunt sanse sa scapi de ea in viitorul apropiat.

Munca - Este posibil ca la mijlocul saptamanii sa constati ca unele promisiuni facute de sef nu vor fi respectate. 

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Ai grija la comunicarea cu persoana iubita, care poate fi dificila. Evita sa iei decizii cu privire la voi in aceasta perioada.

Bani - Din neglijenta poti ramane fara o suma de bani. Fii prudenta si incearca, pe cat posibil, sa economisesti in aceasta perioada.

Munca - Vei primi noi sanse de afirmare si poti obtine chiar o avansare in functie.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Te confrunti cu framantari interiore si ii indepartezi pe cei dragi cu atitudinea ta. Relatia cu partenerul de viata se poate degrada.

Bani - In zona financiara e nevoie de prundenta, mai ales in weekend cand vei fi tentata sa faci achizitii nesabuite.

Munca - In plan profesional, spre deosebire de celelalte, lucrurile merg bine. Primesti sansa de a te perfectiona intr-un domeniu asa ca trebuie sa profiti de ea.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Unele secrete despre tine si partenerul tau pot iesi la iveala in saptamana urmatoare, iar un mister care va macina de cateva luni va fi elucidat.

Bani - Trebuie sa fii mai chibzuita si calculata. Evita cheltuielile in perioada imediat urmatoare.

Munca - Sunt sanse mari sa primesti o avansare, un castig neasteptat sau o propunere de colaborare.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Daca esti singura, in perioada urmatoare ai putea cunoaste o persoana cu care sa incepi o poveste de iubire. De asemenea, daca esti implicata intr-o relatie de lunga durata, ai putea fi ceruta in casatorie.

Bani - Sunt sanse mari sa primesti o propunere de colaborare, care sa se concretizeze intr-un contract banos.

Munca - La birou esti de neoprit. Esti determinata sa iti atingi obiectivele profesionale, sa te afirmi si sa te faci remarcata in fata superiorilor.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Pot aparea conflicte si neintelegeri in familie, cu precadere reprosuri din partea partenerului de viata. Discutati cu calm despre nemultumiri si tineti minte ca sunteti voi contra problemei, nu unul contra celuilalt.

Bani - Te vei bucura de un noroc neasteptat financiar. Totul se va datora unei sanse rare.

Munca - Ti se dau numeroase oportunitati de afirmare si vei reusi sa indeplinesti cu multa usurinta sarcinile avute in cursul saptamanii.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Vei avea parte de o saptamana benefica relatiei sentimentale. Daca esti la inceputul povestii de dragoste, fii prudenta si nu te lasa cucerita cu mare usurinta pentru ca pot exista rasturnari de situatie in ceea ce-l priveste pe "candidat".

Bani - Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Apar primele rezultate ale unei colaborari.

Munca - Ai grija la conflictele care apar la locul de munca si care se pot transforma in adevarate razboaie.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Vei avea neintelegeri trecatoare in cuplu, dialoguri in contradictoriu, insa lucrurile se vor aseza spre sfarsitul saptamanii.

Bani - Daca iti doresti sa vinzi, sa cumperi ori sa inchiriezi o locuinta, in perioada urmatoare iti vei vedea visul indeplinit. Este un moment favorabil pentru tranzactii si investitii imobiliare.

Munca - Simti nevoia sa te faci remarcata la birou cu orice pret. Din fericire, vei avea destula energie sa faci tot ce ti-ai propus.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste -  Ai o stare de nemultumire, tristete si nu reusesti sa renunti la tentatii. Poate fii vorba despre o relatie extraconjugala sau o iubire mai veche care iti da tarcoale si vrea sa-ti dea viata peste cap.

Bani - In urmatoarele zile poti primi o suma de bani, probabil o veche datorie. Nu este exclus sa faci cheltuieli inutile cu banii recuperati.

Munca - Energia de care dai dovada la locul de munca te va ajuta sa iti indeplinesti la timp si in mod constiincios sarcinile.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Te simti mai atrasa ca niciodata de persoana iubita si cauti sa petreci cat mai mult timp in compania acesteia. Fii atenta, totusi, la conflictele care pot porni din nimicuri.

Bani - Apar oportunitati de a-ti imbunatati veniturile. O suma de bani provenita dintr-o veche datorie iti poate intra in cont.

Munca - Ti-ai propus niste obiective care necesita concentrare si determinare. Esti convinsa de cele mai multe ori de reusita.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Poti fi confuza cu privire la relatia de cuplu. Daca te-ai despartit recent de un partener, in perioada urmatoare vei reusi sa iti vindeci ranile.

Bani - Atentie la zona financiara. Nu este indicat sa imprumuti bani si nici sa exagerezi cu cheltuielile.

Munca -  Chiar cand ai impresia ca totul merge conform planului stabilit, se poate intampla sa nu gasesti solutii imediate la problemele cu care te confrunti. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri