Horoscop

Horoscopul saptamanii 27 mai- 2 iunie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce ne-au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 27 mai - 2 iunie 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Reusesti sa clarifici niste intelegeri si confuzii care vizeaza sfera prietenilor. In plan emotional, urmeaza o perioada in care vei reusi sa treci peste o despartire, o poveste de dragoste incheiata si sa te entuziasmezi cu privire la un nou partener.

Bani - Fii atenta in zona financiara, unde pot exista pierderi si cheltuieli neplanificate.

Munca - La birou, lucrurile se aseaza usor-usor. Iti face placere sa lucrezi si, tocmai de asta, esti foarte productiva.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - In sectorul prieteniilor ar trebui sa fii mai prudenta, mai atenta la ceea ce comunici, dar si ce auzi. Dorinta de dezvoltare personala te va face sa te izolezi, iar partenerul poate fi ranit de distantarea ta.

Bani - In urmatoarele sapte zile, evita cheltuielile majore si nejustificate.

Munca - Ti se dau numeroase oportunitati de afirmare. Vei reusi sa indeplinesti cu multa usurinta sarcinile avute in cursul saptamanii.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Urmeaza o perioada de reanaliza a unor decizii si poate fi un moment pentru a alege o alta cale, mai ales daca nu esti impacata cu ceea ce ai facut pana acum. Este posibil sa nu reusesti sa te pui de acord cu cei dragi intr-o anumita privinta.

Banii - Sectorul financiar va suferi modificari, posibil si unele pierderi, mai ales daca ai facut investitii proaste sau ai cheltuit nesabuit.

Munca - Ai parte de sustinere in zona profesionala. Poate fi un moment in care vei fi pusa in evidenta la locul de munca.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Este momentul sa rezolvi un conflict mai vechi cu persoana iubita. Fii diplomata fiindca pot aparea noi tensiuni.

Bani - Poti intra in posesia unei mosteniri. Nu este exclus sa te bucuri de o marire de salariu sau incheierea unui contract care sa presupuna incasarea unei sume de bani.

Munca -  Iti doresti sa te perfectionezi intr-un nou domeniu. Este momentul ideal sa incepi niste cursuri. Te vor ajuta sa iti tii mintea ocupata si sa nu te gandesti la restul problemelor.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Situatia sentimentala se reflecta in starea ta se sanatate. Poate este timpul sa iei o hotarare definitiva legata de ce te macina.

Bani - Reusesti sa iti consolidezi si imbunatatesti situatia materiala. Nu este exclus sa iti vina sume de bani neasteptate.

Munca - Fii atenta la locul de munca in chestiunile care privesc autoritatea si legalitatea.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Urmeaza un moment intens in plan amoros. Poti avea parte de o lectie de viata legata de cuplu, pe care o vei invata intr-un mod profund. Daca esti cu gandul la despartire, iti poti redescoperi partenerul in timpul unei calatorii.

Bani - Nu da bani cu imprumut. Incearca sa iti administrezi cu tact si intelepciune situatia financiara.

Munca - Se poate ivi ocazia de a te ajuta de studii pentru a avansa la locul de munca. 

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Relatia cu membrii familiei va fi bine aspectata si se pot rezolva vechi conflicte, lamuriri a unor situatii din trecut.

Bani -  Ai sansa de a iti redresa situatia financiara, fie printr-o suma de bani primita de la un apropiat, fie printr-o recompensa salariala.

Munca -  La birou totul merge ca pe roate. Proiectele tale sunt laudate, iar pe la colturi se vorbeste de o promovare.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Vei avea parte de aspecte favorabile in zona sentimentala. Se pot clarifica lucruri sau relatia poate trece la un alt nivel.

Bani - Imprevizibilul poate aduce schimbari radicale in viata ta. O oferta neasteptata te-ar putea pune in posesia unei sume mari de bani.

Munca - Vei avea unele discutii interminabile la serviciu.Daca nu ai un loc de munca poti fi chemata la un interviu, pe care sunt sanse mari sa il treci cu brio.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste -  Urmatoarea perioada va fi tensionata, mai ales in plan sentimental. Ai o stare de nemultumire, tristete si nu reusesti sa renunti la ceea ce este tentant. Poate fii vorba despre o relatie extraconjugala.

Bani - Posibil sa primesti noi proiecte la locul de munca care sa iti aduca prime, recompense sau chiar mariri de salariu.

Munca - Esti sustinuta de familie in legatura cu locul de munca. 

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Iti vei imbunatati remarcabil comunicarea cu persoana iubita. Daca esti singura, poti cunoaste un partener la drum, in timpul unei deplasari scurte.

Bani -  Fii prudenta in zona financiara, mai ales la semnarea contractelor. Poate fi vorba despre acte care vizeaza o mostenire. Nu este momentul sa crezi orbeste in cei din jur.

Munca - La birou lucrurile merg din ce in ce mai bine. Schimbarea pe care ai facut-o recent pare sa fie de bun augur.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Este momentul sa rezolvi niste conflicte mai vechi cu rudele partenerului tau care, probabil, vizeaza regimul unei locuinte. Nu lasa emotiile sa te domine.

Bani -  Poti primi sprijin din partea celor dragi pentru a-ti mari veniturile, dezvoltandu-ti o afacere.

Munca - Vei avea o saptamana buna, mai ales in ceea ce priveste zona profesionala.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - E nevoie de prudenta in zona prieteniilor. Nu este exlus ca cineva din anturaj sa se implice in relatia de cuplu si sa iti puna bete in roate. Nu mai evita confruntarile directe si spune ce ai pe suflet.

Bani - Ai tendinta de a cheltui peste masura si de a face investitii neinspirate care sa iti aduca pierderi.

Munca -  La birou te lovesti de egoismul unor colegi, dar reusesti cu brio sa ramai calma si sa eviti orice fel de discutie sau confruntare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri