Horoscop

Horoscopul saptamanii 28 ianuarie- 3 februarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in urmatoarea perioada

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 28 ianuarie- 3 februarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti nevoita sa iei o decizie de care, in afara de tine, depind doi oameni. Nu te grabi si evita egoismul.

Bani - De mult nu ai mai avut o perioada atat de buna din punct de vedere financiar. Eforturile tale par sa dea rezultate, iar asta te face sa te gandesti la o investitie.

Munca - Simti nevoia sa te faci remarcata la birou, cu orice pret. Din fericire, vei avea destula energie sa faci tot ce ti-ai propus.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Zilele acestei saptamani te vor apropia si mai tare de cei dragi. Vei avea un sentiment de recunostinta pentru tot ce ti-au oferit.

Bani -  Dificultatile financiare prin care treci te fac sa fii mai drastica in legatura cu multe aspecte. Vei simti nevoia sa te reinventezi.

Munca - Vei avea parte de multe provocari. De asemenea, vei fi fortata sa faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren in fata colegilor. 

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Totul se va inchega intr-o maniera care te va ajuta sa traiesti implinirea emotionala de care aveai nevoie.

Bani - Propriile tabieturi costa, iar in perioada urmatoare te vei afunda si mai tare in cheltuieli. Investitiile par un mod de a scapa de stresul de la birou, dar nu sunt o solutie.

Munca -  La birou totul merge ca pe roate. Proiectele tale sunt laudate, iar pe la colturi se vorbeste de o promovare.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Ai atatea multe lucruri de reprosat, dar continui sa le tii pentru tine fiindca vrei sa eviti un conflict. Partenerul tau nu iti poate citi gandurile.

Bani -  Urmeaza cateva saptamani in care ar trebui sa te limitezi la a cumpara doar lucrurile de care ai nevoie.

Munca - Te axezi pe intuitie, mai ales cand trebuie sa iei rapid decizii.

HOROSCOP LEU

Dragoste - In urmatoarele zile iti vei indrepta atentia pe partea de iubire si camin. Vei fi dornica sa petreci timp cu familia si sa te implici in activitatile casnice.

Bani - Este posibil sa achizitionezi sau va vinzi un obiect valoros sau un teren.

Munca -  Sefii iti incurajeaza orice initiativa, te bucuri de autonomie, iar ideile tale se pot rasfrange asupra intregii comunitati.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - La finalul saptamanii, sunt sanse mari sa calatoresti alaturi de persoana iubita. Daca esti singura, exista posibilitatea de a te indragosti.

Bani - Imprevizibilul poate aduce schimbari radicale in viata ta. O oferta neasteptata te-ar putea pune in posesia unei sume mari de bani.

Munca - Primesti noi ocazii de a demonstra ceea ce poti prin persoane care au aparut recent in viata ta. Fii atenta la semne.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In relatia de cuplu vei avea parte de romantism si tandrete, iar legatura voastra va trece la un alt nivel. Modul in care ati ajuns sa comunicati este de invidiat.

Bani - Ai sansa de a incasa o suma de bani de pe urma unei tranzactii. 

Munca - Vei avea unele discutii interminabile la serviciu. Balantele care nu au un loc de munca pot fi chemate la un interviu, pe care sunt sanse mari sa il treaca cu brio.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Configuratia astrala poate aduce proiecte la comun alaturi de partener. Recomandat este sa acorzi mai multa atentie sfaturilor din viitor si sa fii deschisa la tot ce inseamna idei noi.

Bani - Te bazai pe o anumita suma de bani pe care nu ai mai primit-o, asa ca incepi anul cu ceva dificultati financiare. Nu te speria, iti revii rapid. 

Munca - Fii atenta la locul de munca. Exista riscul de accidentare, iar preventia poate sa te scoata din situatii neasteptate.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Urmatoarea perioada va fi tensionata, mai ales in plan sentimental. Ai o stare de nemultumire, tristete si nu reusesti sa renunti la ceea ce este tentant. Poate fii vorba despre o relatie extraconjugala.

Bani - La acest capitol este posibil sa ai de suferit daca arunci cu bani in stanga si-n dreapta. Fii putin mai atenta la acest capitol si vei putea incheia saptamana pe 0.

Munca - La birou lucrurile merg din ce in ce mai bine. Schimbarea pe care ai facut-o recent pare sa fie de bun augur.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste -  Este posibil sa ai parte de o surpriza pe care sa nu o privesti cu ochi buni. Chiar daca intentiile persoanei sunt dintre cele mai onorabile, esti radicala si analizezi totul in detaliu.

Bani - Urmatoarea saptamana iti ofera multe ocazii sa faci lucrurile intr-o maniera neconventionala. S-ar putea sa pui bazele unui proiect indraznet.

Munca - Te-ai intors plina de energie la birou, dar parca simti nevoia de o schimbare. Nu lua decizii pripite fara a discuta in prealabil cu superiorii tai sau cu cei care iti pot face o oferta mai buna.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Toate lucrurile care ti se vor intampla in urmatoarea saptamana se afla sub o aura deosebit de calda. Relatiile vor merge ca pe roate si vei primi sustinere din partea tuturor oamenilor dragi tie.

Bani - Desi prin conturi iti bate vantul, situatia financiara nu te preocupa. Iti doresti sa te distrezi si nimic nu te poate impiedica.

Munca - Ti-ai propus niste obiective care necesita concentrare si determinare. Esti convinsa de cele mai multe ori de reusita, iar suportul pe care il primesti din partea persoanei iubite nu face altceva decat sa te ambitioneze.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti ambigua in tot ceea ce faci, iar cei din jur reusesc cu greu sa iti faca pe plac. Sa te ascunzi in propria carapace nu este cea mai buna decizie. Lasa-i pe ceilalti sa interactioneze cu tine.

Bani - O suma de bani iti va rotunji veniturile. La finalul saptamanii este posibil sa fii nevoita sa faci o calatorie costisitoare.

Munca - Ai oportunitatea de a semna un contract, de a fi promovata.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri