Horoscop

Horoscopul saptamanii 3 - 9 decembrie. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 4 - 9 decembrie 2018.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Iti place sa te joci cu mintea partenerului tau. Din pacate, saptamana aceasta il vei subestima, iar tertipurile tale nu ii vor pica bine. Va trebui sa gasesti o metoda inedita pentru a-i mangaia orgoliul ranit.

Bani - Iti vine destul de greu sa te abtii de la toate lucrurile pe care ti le doresti. Avand in vedere ca se apropie sarbatorile de iarna, bugetul tau va fi puternic zdruncinat de cumparaturile pe care le faci. 

Munca - Ai parte de cateva zile pline la locul de munca. Vestea buna e ca un coleg sau o colega te ajuta sa duci la capat cateva mici probleme pe care le intampini.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Saptamana aceasta, partenerul tau devine foarte receptiv la propunerile tale, asa ca va apucati de organizat din timp tot felul de activitati de iarna. Practic, planurile de vacanta s-ar putea finaliza.

Bani - Uita de cumparaturi pentru ca nu se anunta o perioada prea buna pentru tine din punct de vedere material. De-a lungul urmatoarelor zile vei fi supusa unui adevarat test de chibzuinta. 

Munca - Esti perfect concentrata la ceea ce ai de facut pentru ca a incheia saptamana cu brio. Nu apar obstacole si discutii, ba dimpotriva. Colegii iti sunt alaturi la greu.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Sentimentul de dragoste din aceasta saptamana este directionat, mai degraba, catre familie. Cei dragi iti cauta compania, iar tu esti incantata sa ii scalzi in afectiune.

Bani - Ai avut mai multe hopuri financiare in trecut, asa ca acum stii cum sa manageriezi aceasta saptamana grea din punct de vedere financiar.

Munca - Saptamana aceasta iti faci curaj sa discuti despre beneficiile pe care ti le doresti de la locul de munca. Seful ar putea ridica o spranceana auzindu-ti doleantele.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Ai avut parte de discutii neplacute cu partenerul de viata, deci saptamana aceasta vei lua o pauza de la timpul petrecut impreuna pentru a-ti limpezi gandurile si a lua o decizie finala.

Bani - Si pentru ca lucrurile stau prost din punct de vedere sentimental, compensezi financiar. Ce-ai zice sa cumperi un bilet la loto sau un loz in plic?

Munca - Liniste si pace la birou. Atmosfera de iarna si-a intrat in drepturi si toata lumea pare sa astepte cu nerabdare vacanta. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Simti nevoia sa petreci mai mult timp cu persoana iubita si treci propriu-zis la fapte in cursul acestei saptamani. Cu siguranta va aprecia atentia suplimentara pe care o primeste.

Bani - Ignora comentariile rautacioase ale celor din jur! Daca vrei sa petreci o saptamana intreaga la SPA, fa acest lcuru indiferent de costuri.

Munca - Treci printr-o perioada mai mult decat aglomerata, iar munca te va stresa din plin. Poate tocmai de aceea ar fi bine sa o lasi mai moale si sa te si relaxezi.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Simti ca exista mici probleme in relatia ta de cuplu, insa iti este greu sa gasesti timp pentru o discutie serioasa despre asta. Incearca, totusi, sa nu o amani pentru prea mult timp.

Bani - O suma importanta de bani iti va intra in cont la inceputul saptamanii. Aceasta ajunge la momentul potrivit pentru toate cadourile pe care vrei sa le cumperi.

Munca - Te gandesti serios sa iti schimbi locul de munca si sa schimbi chiar domeniul in care lucrezi. A venit timpul pentru o schimbare majora in viata ta, insa vrei sa alegi momentul potrivit pentru a comunica o veste atat de importanta superiorilor.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Credeai ca ai depasit o problema de ordin amoros, dar aceasta decizie ar trebui sa se reflecte prin actiunile tale. Fii atenta. Situatia complicata poate crea dificultati pana in luna martie.

Bani -Nu te inhama la nimic maret. Zilele nu sunt potrivite pentru a lua decizii care cauzeaza schimbari radicale. Fii cumpatata.

Munca - Seful tau devine sceptic si cere mai mult decat de obicei de la tine. Trebuie sa fii cu ochii in patru si sa stii exact ce vrei si cum sa exprimi ca sa il convingi de opinia ta. Fii pregatita si pentru o confruntare.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Vei avea mai multe indoieli in plan amoros, iar la un moment dat nu vei sti ce sa alegi. Adopta o atitudine ferma, altfel iti afecta toate relatiile personale. Saptamana aceasta ai tendinta sa te plangi si sa critici.

Bani - Cantareste cu mare atentie totul inainte de a te implica in orice situatie cu potential financiar. Ai rabdare. Vei vedea lucrurile mai obiectiv si clar peste o saptamana.

Munca - La birou, vei avea o saptamana care iti va da peste cap lumea si tot ce se intampla in jurul tau te poate afecta. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Sentimentele reprimate isi cauta un punct de eliberare. Nu te lasa luata de valul de furie care te bantuie si incerca sa nu spui cuvinte pe care nu le poti lua inapoi.

Bani - Din punct de vedere financiar nu vei intampina dificultati. Te apropii tot mai tare de obiectivul propus: sa inchei anul intr-o nota buna.

Munca - Tensiunea si frustrarea acumulata la locul de munca te afecteaza din ce in ce mai tare. Simti nevoia de o vacanta, iar gandul la cateva zile libere te intriga. S-ar putea sa nu fii chiar corecta in comentarii cu oamenii care nu sunt responsabili de starea ta.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Saptamana aceasta va scoate la iveala personalitatea ta sociala. E posibil sa cunosti un nou tip si sa te indragostesti nebuneste.

Bani - O problema mai veche de familie ar putea reaparea in viata ta. Simti ca esti mai inteleapta si ca o poti ocoli. Mare atentisa insa! Daca nu vei reusi, vei avea pierderi banesti.

Munca - Un obstacol la munca te va face sa te simti ciudat. Incearca sa il depasesti - astrele favorizeaza o reusita. 

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti confuza si reusesti cu greu sa gestionezi cu calm relatia tensionata cu partenerul. Nu te lasa dusa de val si fii atenta la cuvintele pe care le folosesti.

Bani - Te simti fortata sa te gandesti la prioritati cand vine vorba de finante si cheltuieli. Asta te poate irita, dar e important sa ai rabdare pentru ca se intrevad vremuri bune.

Munca - Un punct de vedere diferit al unui coleg va schimba complet dinamica la locul de munca. E important sa comunicati deschis sa remediati impreuna eventualele dispute.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Saptamana va fi incurajatoare si te vei bucura de roadele efortului pe care l-ai depus pana acum in relatia de cuplu. Esti una dintre norocoasele zodiacului in ceea ce priveste viata personala.

Bani - Vei primi o propunere tentanta. Fii realista cu privire la prioritati si cat poti duce. Optimismul tau te poate face sa vezi lucrurile nerealist.

Munca -  Se anunta un bonus, o prima, un plus financiar. Acesta te pune in dificultate pentru ca oferta anterior mentionata este una tentanta.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri