Horoscop

Horoscopul saptamanii 3 - 9 iunie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce ne-au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 3 - 9 iunie 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Dragoste - Iti doresti sa petreci timp cu partenerul si este posibil sa planificati o calatorie in doi. Daca esti singura, poti intalni o persoana care sa iti trezeasca intereseul.

Bani - Sunt sanse mari sa primesti o suma de bani, dupa ce o investitie facuta se materializeaza. Pot aparea discutii despre mosteniri in urmatoarea perioada.

Munca - Muncesti mult si eficient, insa este timpul sa acorzi mai multa atentie sanatatii.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Este posibil sa te indragostesti, sa incepi o noua relatie cu un partener cu care sa comunici exceptional, de care sa fii atrasa foarte mult psihic.

Bani - Vei avea parte de oportunitati financiare, colaborari care iti vor imbunatati veniturile pe termen lung. 

Munca - Daca iti cauti un nou loc de munca, sunt sanse mari sa gasesti in urmatoarele zile.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Sansele sa incepi o noua relatie sunt foarte mari si cresc incepand din weekend. Din pacate, vei continua sa te lasi framantata de principii din trecut. Pare imposibil sa te desprinzi de niste tipare create care iti ancoreaza inclusiv emotiile.

Banii - Nu face investitii majore, mai ales daca este vorba despre o calatorie.

Munca - Se intrevad actiuni menite sa iti consolideze pozitia, insa obstacolele legate de cariera inca nu au trecut.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Comunicarea cu propria persoana va fi mai sincera ca niciodata si vei fi tentata sa iesi din zona de confort pentru a-ti retrasa aspriratiile de viitor. Poti simti ca lucrurile incep sa se aseze si chiar poate fi vorba de o vindecare emotionala a unor traume din trecut.

Bani - Din neglijenta poti ramane fara o suma de bani. Fii prudenta si incearca, pe cat posibil, sa economisesti in aceasta perioada.

Munca - Sunt sanse mari sa primesti o avansare, un castig neasteptat sau o propunere de colaborare.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Daca esti intr-o relatie care nu mai functioneaza, poti lua in calcul o despartire. Un dialog cu persoana iubita ar putea lamuri contextul sentimental tensionat. 

Bani - Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Apar primele rezultate ale unei colaborari.

Munca - Ti se dau numeroase oportunitati de afirmare si vei reusi sa indeplinesti cu multa usurinta sarcinile avute in cursul saptamanii.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - In plan sentimental vor exista tensiuni, insa nimic din ceea ce nu poate fi rezolvat prin comunicare. 

Bani - Situatia financiara se imbunatateste. O decizie pe care te pregatesti sa o iei ti-ar putea prinde bine din punct de vedere economic.

Munca - Ai parte de momente favorabile imaginii profesionale si poate fi vorba de noi inceputuri in cariera. Poti obtine o functie mult visata.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In plan sentimental, trebuie sa iti dai mai mult intereseul. Este necesar sa tii flacara pasiunii aprinsa pentru ca lucrurile sa functioneze bine si in echilibru.

Bani -  Consideri ca ceea ce ai agonisit pana in prezent iti este suficient si iei o pauza de la cursa pentru castig. 

Munca -  Vei da dovada de idei inspirate, ingenioase, care te vor ajuta sa te pui in valoare.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Daca tu esti cea care a gresit fata de partener, sansele de ruptura sunt mari. Ceva se va pierde din punct de vedere emotional, la mijlocul saptamanii, si nu va mai fi cale de intoarcere. 

Bani - Nu este momentul sa faci investitii riscante, tranzactii si nici cheltuieli prea mari.

Munca - In plan profesional, creste interesul pentru acumularea de cunostinte si este o perioada tocmai buna pentru inscrierea la cursuri noi.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste -  Cuplul tau va trece la un alt nivel si va conta foarte mult ceea ce este in spate, bagajul cu care vei intampina aceasta luna noua. De asemenea, finalul saptamanii poate aduce o poveste de dragoste pentru cei singuri.

Bani - O suma de bani iti va rotunji veniturile. La finalul saptamanii este posibil sa fii nevoita sa faci o calatorie costisitoare.

Munca - Sunt sanse mari de a semna un contract profitabil, pentru a demara un parteneriat care sa iti aduca imbunatatirea situatiei financiare.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Comunicarea cu persoana iubita se va imbunatati, neintelegerile vor fi lamurite si nu este exclus sa apara si o cerere in casatorie.

Bani -  Urmeaza cateva saptamani in care ar trebui sa te limitezi la a cumpara doar lucrurile de care ai nevoie.

Munca - Ai parte de multa actiune in zona muncii. Daca ai acumulat nemultumiri in ultimii ani, acesta poate fi momentul in care iti vei impune punctul de vedere si-ti vei cere drepturile.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Poti pune bazele unei noi povesti de dragoste. Este o perioada favorabila distractiilor si calatoriilor si nu este exclus ca in acest context sa intalnesti un posibil viitor partener. 

Bani -  Imprevizibilul poate aduce schimbari radicale in viata ta. O oferta neasteptata te-ar putea pune in posesia unei sume mari de bani.

Munca - La locul de munca trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa iti pui mai mult in valoare calitatile si aptitudinile.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Comunicarea se va imbunatati in zona sentimentala si poti face planuri de viitor. 

Bani - Dificultatile financiare prin care treci te fac sa fii mai drastica in legatura cu multe aspecte. Vei simti nevoia sa te reinventezi.

Munca -  Fii atenta la locul de munca. Exista riscul de accidentare, iar preventia poate sa te scoata din situatii neasteptate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri