Horoscop

Horoscopul saptamanii 4-10 februarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 4-10 februarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Inceputul saptamanii aduce multa tensiune pe sfera sociala si sentimentala. Este posibil sa constati ca nu esti apreciata si sustinuta de persoanele pe care ai mizat in ultimii ani.

Bani - Sunt sanse mari sa primesti o avansare, un castig neasteptat sau o propunere de colaborare.

Munca - La mijlocul saptamanii vei avea o mai buna eficienta la locul de munca. Vei avea parte de inspiratie, ti se va aproba un proiect. 

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ai grija cum interpretezi comportamentul potentialului partener. S-ar putea sa tragi concluzii eronate si sa fii pusa in fata unui refuz.

Bani - Se deschid noi oportunitati profesionale, iar un contract banos iti va fi pus pe masa.

Munca - Ai sansa de a obtine note bune la examene sau aprecieri daca vei sustine conferinte. La mijlocul saptamanii, se va naste dorinta de a fi mai buna si mai disciplinata intr-un domeniu nou.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Unele secrete despre tine si partenerul tau pot iesi la iveala in saptamana urmatoare, iar un mister care va macina de cateva luni va fi elucidat.

Bani - Te vei bucura de un avantaj, un noroc neasteptat. Totul se va datora unei sanse pe ultima suta de metri.

Munca - In urmatoarele zile poti primi mai multe oferte de job. Ai grija cum iti gestionezi timpul liber pentru ca exista riscul de a te supraaglomera.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Ai sansa sa inveti anumite lectii despre fidelitate, implicare in relatii si planuri de viitor. Daca esti nemultumita de relatia prezenta, poti fi predispusa la a da curs unor tentatii de moment.

Bani - La birou vei da randament doar daca acasa totul este bine. Asculta-ti intuitia.

Munca - Fii atenta la ce semnezi, ce discuti legat de munca deoarece exista riscul sa amani pe parcurs din cauza conditiilor incerte de la birou. 

Horoscopul saptamanii 4-10 februarie 2019. Balantele primesc o veste mare

HOROSCOP LEU

Dragoste - Esti predispusa sa rupi unele legaturi pentru a le inlocui cu ceva nou. Daca te afli in conflict direct cu partenerul, dupa mijlocul saptamanii poti lua decizia de a te indeparta de acesta.

Bani - Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Apar primele rezultate ale unei colaborari.

Munca - Ti-ai propus niste obiective care necesita concentrare si determinare. Esti convinsa de cele mai multe ori de reusita, iar suportul pe care il primesti din partea celor dragi te ambitioneza.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - In ultimele zile vei petrece multe clipe frumoase cu partenerul. Daca esti singura, sunt sanse mari sa intalnesti persoane noi, care sa te atraga din punct de vedere sentimental.

Bani - Astepti de ceva vreme o suma de bani, iar rabdarea ta incepe sa cunoasta limite.

Munca - Simti ca muncesti in zadar si te hotarasti sa spui ce ai pe suflet. Poti lua decizia de a cere unele beneficii unor sefi. 

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - O veste buna de la o persoana draga sau partener iti poate aduce din nou bucurie in suflet. Este posibil sa reiei o relatie care a suferit unele probleme in trecut.

Bani - Te gandesti serios sa schimbi ceva in plan financiar. Cere sfatul unei persoane cu experienta.

Munca - In plan profesional, ai nevoie de mai multa initiativa pentru a-ti atinge scopurile.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Partenerul de cuplu este singura persoana de care ai nevoie atunci cand increderea in tine este scazuta. Relatia voastra este din ce in ce mai sudata.

Bani - Trebuie sa fii mai chibzuita si calculata. Evita cheltuielile in perioada imediat urmatoare.

Munca - Cariera ta primeste un imbold important din partea astrelor si vei reusi sa te faci remarcata in fata superiorilor.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Indiferent de locul in care te vei afla, in perioada urmatoare vei cauta sa petreci mai mult timp singura. Chiar daca iti face bine, sunt persoane care ar putea fi deranjate de hotararea ta.

Bani - Sunt sanse mari sa iti maresti veniturile. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau de primirea unui bonus.

Munca - Te simti secata de energie si nu ai determinare sa faci absolut nimic. Evita sarcinile dificile la locul de munca.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cand vine vorba de relatii, suferinta devine un laitmotiv pentru a crede in singuratate. Nu iti pierde speranta.

Bani - Exista riscul de a primi o amenda usturatoare fiindca iti este greu sa iti controlezi nervii in trafic. De asemenea, pot avea loc evenimente neasteptate care sa dauneze bugetului.

Munca - Se ivesc noi oportunitati de avansare sau de a semna un contract. Fii atenta si cantareste bine orice decizie iei in acest sens.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Momentele tensionate, de confuzie, nu iti vor afecta echilibrul interior daca nu lasi sa se intample asta. Viata iti va fi inundata de armonie si iti vei da voie sa o simti.

Bani - Traiesti o perioada dificila, dar pe la finalul saptamanii este posibil sa revii pe linia de plutire.

Munca - Iti este teama sa iei unele decizii si tinzi sa fii foarte agresiva daca te simti presata. Ai grija la interactiunea cu colegii.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Tanjesti dupa un posibil partener care va fi greu de atras in mrejele tale. Atractia nu este reciproca? Poate ar trebui sa te retragi.

Bani - Deciziile pe care te pregatesti sa le iei iti pot afecta situatia financiara. S-ar putea sa apara cateva cheltuieli neprevazute, asa ca fii cu mare bagare de seama.

Munca -  Te axezi pe intuitie, mai ales cand trebuie sa iei decizii rapid. E oare aceasta cea mai buna strategie?

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri