Horoscop

Horoscopul saptamanii 4-10 martie 2019. Cum stai cu dragostea, munca si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 4 - 10 martie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Sunt sanse mari sa te simti vinovata si sa deschizi subiecte sensibile cu partenerul, fara sa fii presata din exerior. In urma discutiilor, poti lua o decizie radicala.

Bani - Se va ivi sansa de a deveni mult mai independenta. Poate chiar reusesti sa vinzi un bun pe care ai tot incercat sa il instrainezi.

Munca - Este posibil ca la mijlocul saptamanii sa constati ca unele promisiuni facute de sef au fost doar de moment. Pot aparea situatii mai complicate in care poti renunti la locul de munca sau o afacere in favoarea unui apropiat care va incerca sa profite de tine.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Apar unele conflicte cu o persoana importanta din viata ta. Tinzi sa te ascunzi, in loc sa discuti despre problemele pe care le ai. Aceasta atitudine poate duce la o ruptura.

Bani - O datorie din trecut te urmareste. Nu sunt sanse sa scapi de ea in viitorul apropiat.

Munca - Incepi sa pui in practica toate proiectele pe care le-ai amanat si iei in calcul sa iti schimbi cariera in perioada urmatoare.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Vei traversa o perioada dificila din punct de vedere psihic si emotional. Din punct de vedere sentimental se contureaza tumult, gelozii si nemultumiri. Daca esti singura, poti incepe o relatie care sa nu te reprezinte.

Bani - Situatia financiara s-ar putea inrautati. Apar cheltuieli neprevazute.

Munca - La locul de munca, comunicarea cu colegii si superiorii poate fi problematica, iar conflictele obositoare.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Din punct de vedere sentimental, poti fi dezamagita de ceea ce traiesti in prezent si poti rascoli in trecutul tau pentru a invia o etapa in care erai fericita.

Bani - Nu este exclus sa-ti descoperi un talent de pe urma caruia sa incepi sa faci bani in viitor.

Munca - Daca ai de sustinut un interviu, pregateste-te temeinic. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Esti destul de incercata in plan sentimental, mai ales daca relatia actuala nu te mai reprezinta. Pot iesi la suprafata secrete, care vor aduce dezamagiri.

Bani - Pot exista pierderi de bani. Fii prudenta si incearca, pe cat posibil, sa economisesti in aceasta perioada.

Munca - Esti stimulata sa faci schimbari, sa cauti o noua directie. Sunt sanse mari sa incepi o etapa de ascensiune in care iti vei dori sa-ti consolidezi statutul si functia.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Vei avea parte de multa actiune in plan sentimental. Poti rezolva problemele din cuplu ori te poti impaca cu un partener din trecut.

Bani - Se intrevad noi oportunitati de imbunatatire a veniturilor prin asocieri avantajoase, iar la finalul saptamanii sunt sanse mari sa primesti o suma de bani indelung asteptata. 

Munca - Te tenteaza o schimbare in viata profesionala. Poate fi vorba de noi moduri de a te perfectiona sau chiar acceptarea unui job nou.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Din punct de vedere sentimental, relatiile se vor imbunatati. Vor aparea noi planuri, poate chiar de marire a familiei.

Bani - Vei intra in posesia unei sume de bani care te va ajuta sa iti indeplinesti o veche dorinta.

Munca - La birou poate incepe o reevaluare a situatiei si poti intra in conflict cu superiorii din cauza viziunilor diferite. Fii diplomata!

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - S-ar putea sa ai parte de discutii si confruntari cu membrii familiei si partenerul de viata. Tensiunile pot duce la rupturi. Daca esti singura, nu este exclus sa incepi o poveste de dragoste pe care sa o oficiezi in viitorul apropiat.

Bani - Poti primi vesti bune in plan financiar. Chiar si asa, nu te avanta in cheltuieli si investitii.

Munca - Te simti apreciata si sustinuta la locul de munca. Asta iti da mai multa incredere in tine si te face mai productiva.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Lipsa banilor creeaza probleme in relatia de cuplu. Recomandat este sa purtati o discutie serioasa si sa va stabiliti prioritatile.

Bani - Sunt sanse mari sa castigi o suma neasteptata in primele zile ale saptamanii, insa nu este cazul sa iti faci planuri cu aceasta.

Munca - Acorzi mai multa atentie stilului de viata si este posibil sa constati ca locul de munca te solicita prea tare. 

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Apar schimbari in plan sentimental. Iti vei schimba viziunea si modul de abordare a problemelor in cuplu. De asemenea, vei fi mai sentimentala si iti vei deschide mai mult sufletul in fata persoanei iubite.

Bani - Ai sanse mari de a incepe un proiect pe care il ai in vedere de multa vreme. Poate fi vorba inclusiv despre o afacere pe cont propriu.

Munca - Fii atenta la felul in care comunici cu cei din jur, colegi si subalterni, pentru a evita disputele.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Ai asteptari prea mari. Nu se intrevede o consolidare a actualei relatii, ci mai degraba o perioada de lamurire a sentimentelor. Ai grija la comunicarea cu persoana iubita, care poate fi dificila, si evita sa iei decizii cu privire la voi in aceasta perioada.

Bani - Ai parte de nemultumiri si neplaceri legate de zona financiara, iar, din pacate, acestea se pot amplifica.

Munca - La birou nu sunt excluse certurile cu superiorii. Stresul si frustrarile acumulate la locul de munca se pot rasfrange in mod negativ asupra familiei.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Daca esti singura, poti incepe o relatie care sa te ajute in evolutia personala. De asemenea, un fost partener poate reaparea in viata ta.

Bani - Problemele financiare nu te slabesc deloc. Chiar daca nu mai vezi nicio solutie, o persoana draga este dispusa sa te ajute.

Munca -  Vor interveni schimbari legate de locul de munca, iar acestea iti pot reaprinde dorinta de a te muta temporar intr-un loc indepartat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?