Horoscop

Horoscopul saptamanii 6-12 mai 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce ne-au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 6 - 12 mai 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Iti incepi saptamana cu preocupari legate de cuplu, de viata in doi si sunt sanse mari sa restabilesti o relatie pe care o credeai pierduta. 

Bani - Nu este exclus sa incepi o renegociere a salariului. In urmatoarele zile ai tendinta de a cheltui mult. Fii cumpatata!

Munca - Iti doresti sa-ti indeplinesti task-urile perfect, dar te resimti dupa ultima perioada mai relaxata. Ai grija la sanatate, acest capitol poate fi usor afectat din cauza suprasolicitarii.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Vor aparea probleme in relatia de cuplu. Din fericire, urmeaza o perioada in care vei avea capacitatea de a analiza situatiile rational, la rece, cu detasare.

Bani - In plan financiar, lucrurile par sa se aseze. Ai depasit perioada critica si reusesti sa te mentii pe linia de plutire pana la urmatorul salariu.

Munca - Indicat este sa te odihnesti si sa eviti suprasolicitarea la locul de munca.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - In relatia de cuplu simti nevoia sa iti ascunzi sentimentele. Din pacate, nu esti deloc deschisa cu partenerul, iar asta va afecteaza. Este oare cea mai buna atitudine cea pe care o iei?

Banii - Devii mai responsabila in ceea ce priveste administrarea economiilor si cauti stabilitatea financiara. E o saptamana interesanta pentru tine.

Munca - Iti concentrezi intreaga atentie asupra job-ului. Sefii vor aprecia devotamentul aratat, insa nu vor trece la fapte si nici nu-ti vor mari salariul.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Se contureaza o saptamana animata in sectorul sentimental, cu gesturi romantice pline de elan. Este o perioada buna pentru a ierta greselile unei persoane dragi, de care te-ai distantat acum ceva timp.

Bani - In prima zi a saptamanii, in cont iti va fi virata o suma de bani, care insa ar putea sa nu iti acopere toate cheltuielile.

Munca - La birou esti detasata, lucru benefic psihicului tau. Avand in vedere contextul tensionat, e bine sa stai departe de barfe si rautati.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Atentie la certurile care pot strica echilibrul in relatie, mai ales pe finalul saptamanii!

Bani - Sunt sanse mari sa semnezi un contract profitabil si sa iti imbunatatesti semnificativ imaginea personala. Banii nu reprezinta o problema pentru tine in aceasta perioada.

Munca - Este momentul ideal pentru a ajunge la un consens cu superiorii si colegii in legatura cu o chestiune care parea greu de abordat pana acum.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Nu este exclus sa iei la analizat, intr-un mod foarte profund, unele principii de viata si acolo unde simti nevoia, sa faci ajustari. Asta poate duce la discutii aprinse cu partenerul.

Bani - In plan financiar se intrevad avantaje materiale si mici atentii care iti vor ridica moralul.

Munca - Conflictele vor aparea la tot pasul si depinde doar de tine daca te vei putea tempera. Nu-i lasa pe ceilalti sa isi proiecteze asupra ta neajusurile, dar nici nu ii ataca in momentul in care te simti incoltita.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Iti incepi saptamana cu momente romantice si sensibile in cuplu. De altfel, daca ai trecut printr-o perioada mai furtunoasa, e timpul sa se astearna armonia in relatia ta. 

Bani -  Apar castiguri nesperate si neasteptate. Daca exista demult sanse sa intri in posesia unei mosterniri, vei fi puternic favorizata.

Munca -  Posibil sa accepti un job nou, o avansare, poate chiar un comision care sa-ti aminteasca inca o data ca munca dedicata poate da roade frumoase.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Trebuie sa lucrezi mai mult la stabilirea echilibrului interior pentru ca numai asa starea de spirit se va imbunatati. In zilele ce urmeaza, familia va fi centrul de interes.

Bani - Este posibil sa primesti sustinerea necesara pentru a negocia contracte si parteneriate care au scopul de a-ti imbunatati situatia financiara.

Munca - Configuratia astrala favorizeaza o foarte buna comunicare in zona profesionala. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Viata sociala si cea de familie trec printr-o perioada de recuperare. Apare o tendinta de autoizolare, care s-ar putea sa nu iti faca bine. 

Bani - Traiesti o perioada dificila, dar pe la finalul saptamanii este posibil sa iti revii. Evita sa ceri bani cu imprumut pentru a nu-ti face si mai multe datorii.

Munca - Din punct de vedere profesional, vei negocia cu multa responsabilitate niste termeni si conditii, iar comunicarea cu superiorii va fi una echilibrata.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Reusesti sa iti imbunatatesti considerabil comunicarea cu persoana iubita si sa iti faci planuri de viitor solide si realiste. 

Bani - Propriile tabieturi costa, iar in perioada urmatoare te vei afunda si mai tare in cheltuieli. Investitiile par un mod de a scapa de stresul de la birou, dar nu sunt o solutie.

Munca - Te axezi pe intuitie, mai ales cand trebuie sa iei rapid decizii.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - La finalul saptamanii, sunt sanse mari sa calatoresti alaturi de persoana iubita. Daca esti singura, exista posibilitatea de a te indragosti.

Bani -  Este posibil sa achizitionezi sau sa vinzi un obiect valoros sau un teren. Astfel, finantele tale nu vor mai arata chiar asa rau.

Munca - La mijlocul saptamanii se intrevad momente tensionate in plan profesional ca urmare a volumului mare de munca. Grija mare!

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Multa tensiune, nu-i asa? Totul poate pleca de la lipsa timpului/afectiunii, de la banii in comun sau chiar gelozie. Pune-ti gandurile in ordine si stabileste daca relatia ta actuala mai poate fi resuscitata.

Bani - Poti fi usor nemultumita de situatia financiara. S-ar putea sa fi nevoita sa scoti din buzunar sume de bani pe care nu erai dispusa sa le cheltui, insa nu ai incotro.

Munca - Pot aparea probleme la locul de munca, intrucat sefii vor fi nemultumiti de atitudinea ta fata de program, colegi si reguli.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri