Horoscop

Horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - O persoana atragatoare iti va da tarcoale in urmatoarea perioada, dar lipsa ta de reactie ar putea-o descuraja. 

Bani - Ai fost delasatoare si comoda, iar asta se reflecta in bugetul tau. Incearca sa fii mai responsabila cand vine vorba de cheltuirea resurselor pentru ca sunt sanse mari sa apara o gaura si mai mare in finantele tale.

Munca - Pe plan profesional, ai initiativa si porti dialoguri care te ajuta sa gasesti rezolvari imediate pentru problemele cu care se confrunta echipa ta.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Vei avea parte de o saptamana plina de energii bune. Vei resimti acest lucru mai ales in viata personala, unde conflictele se vor rezolva de la sine si vei indeparta din viata ta persoanele toxice.

Bani - Noul an iti da imboldul de a renunta la vechile obiceiuri si a inteprinde actiuni care iti vor aduce castiguri imediate. Nu te speria de obstacolele care vor aparea, ai puterea sa le depasesti.

Munca - Primesti tot mai multe responsabilitati, gratie perioadei in care proiectele de succes la care ai lucrat, care te-au adus in atentia sefilor. Sunt sanse mari sa apara discutii despre o promovare.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Se intrevad schimbari substantiale in viata ta. E vremea unei analize amanuntite pentru a realiza ce fel de persoana esti. O sa inveti o lectie foarte importanta, care te va face sa vezi diferit situatia sentimentala grea in care te afli.

Bani - Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Te-ai abtinut de la a mai arunca bani pe fereastra, iar daca o tii tot asa vei strange o suma frumusica in urmatoarea perioada.

Munca -  La birou lucrurile incep sa se aseze si noi oportunitati apar. S-ar putea sa primesti postul mult visat fara prea mare efort depus.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Faci un pas inainte, doi inapoi. Este formula sub care vor evolua lucrurile in viata ta amoroasa in urmatoarele zile. Incearca sa te adaptezi din mers si sa iei decizii cat mai inspirate.

Bani - O suma de bani care iti va ajunge in maini ar putea duce la aparitia unor probleme de care cu greu vei reusi sa scapi. Fii cu ochii in patru si nu te aventura fara sa cunosti toate elementele.

Munca - Este posibil ca seful sa observe ca tragi chiulul de cateva saptamani bune si sa te puna la incercare. Fii responsabila si indeplineste-ti sarcinile.

HOROSCOP LEU

Dragoste - O persoana draga te va incuraja sa crezi mai mult in propriile vise. Spre finalul saptamanii vei deveni constienta de un lucru evident, pe care poate te-ai facut ca nu il vezi.

Bani - Imprevizibilul poate aduce schimbari radicale in viata ta. O oferta neasteptata te-ar putea pune in posesia unei sume mari de bani.

Munca -  Ideile pe care le ai nu sunt acceptate de cei din jur, dar tu nu te lasi invinsa sub nicio forma. Esti hotarata sa lupti pana-n panzele albe pentru a le da viata.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Esti euforica si de parere ca universul este partas la frumusetile pe care le traiesti. Fericirea parca iti da aripi, nu-i asa?

Bani - Consideri ca ceea ce ai agonisit pana in prezent iti este suficient si iei o pauza de la cursa pentru castig. 

Munca - Ai parte de oportunitati de avansare, dar momentan nu iti doresti asta. Traiesti o etapa a vietii pe care vrei sa o fructifici la maximum.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Ai dificultati de comunicare in ceea ii priveste pe membrii familiei si simti nevoia sa te retragi o perioada din mijlocul acestor contexte. Refugiul il gasesti in persoana iubita.

Bani - Iti pui in gand sa economisesti pentru a pune pe picioare un proiect mai vechi, insa o situatie nefericita te impiedica sa faci acest lucru. 

Munca - Vei lega noi relatii, iar printre cei pe care ii cunosti s-ar putea sa iti gasesti promitatori parteneri de afaceri.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - In relatia de cuplu vei avea parte de romantism si tandrete, iar legatura voastra va trece la un alt nivel. Modul in care ati ajuns sa comunicati este de invidiat.

Bani - Finantele nu reprezinta o chestiune care sa te preocupe in urmatoarea perioada. Primesti ajutor din toate partile.

Munca - La birou incep sa apara tensiuni. Nemultumirile din ultima perioada ies la suprafata si pot duce la conflicte greu de controlat. Fii cumptata si nu iti irosi energia cu lucruri negative.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Simti nevoia sa te retragi din mijlocul a tot ceea ce inseamna mediu social. In ciuda acestei porniri esti constienta ca ai nevoie de conexiuni emotionale. Accepta tot ceea ce ti se intampla fiindca reprezinta catalizatorul pentru propria fericire.

Bani - Ai fost responsabila in ultima perioada, iar banii nu reprezinta o problema in aceasta perioada cu toate ca veniturile ti s-au diminuat considerabil.

Munca - Schimbarea in plan profesional pe care ai facut-o iti va da motivatia necesara pentru a atinge noi culmi ale succesului.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - In perioada urmatoare intampini probleme la nivel comunicational. Ai senzatia ca prietenii si partenerul de cuplu nu te inteleg sub nicio forma. Cu toate acestea, ramai dedicata relatiilor.

Bani - O decizie importanta pe care trebuie sa o iei poate duce la o pierdere care ti-ar da planurile peste cap.

Munca - Tensiunile care se simt la birou te seaca de energie si simti nevoia de o schimbare radicala. Cantareste cu atentie hotararea pe care te pregatesti sa o iei.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Toate lucrurile care ti se vor intampla in urmatoarea saptamana se afla sub o aura deosebit de calda. Relatiile vor merge ca pe roate si vei primi sustinere din partea tuturor oamenilor dragi tie.

Bani - O suma de bani iti va rontunji veniturile si iti va asigura linistea pentru o perioada mai lunga de timp.

Munca - Planurile pe care le ai in cariera te vor provoca sa iesi din zona de confort si sa risti mult. O noua colaborare te-ar putea determina sa faci lucrurile intr-un mod neconventional.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Ai destule motive pentru a trece dincolo de bariere. Esti plina de energie si nu simti nevoia de o stare de repaus dupa ce ai incheiat un nou capitol din viata ta.

Bani - Este posibil sa fii nevoita sa faci mai multe drumuri costisitoare, insa poti de asemenea sa iti recuperezi banii inzecit.

Munca -  Intrigile fac parte din tabloul acestor zile, mai ales in privinta modului in care vor decurge lucrurilor la birou.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri