Horoscop

Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in perioada urmatoare

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - In continuare ai un sentiment de instabilitate. Comunica mai mult cu partenerul tau, vino cu propuneri de a avea activitati impreuna. Doar uniti reusiti sa depasiti orice obstacol.

Bani - De mult nu ai mai avut o perioada atat de buna din punct de vedere financiar. Eforturile tare par sa aiba rezultate.

Munca - S-ar putea sa primesti o veste care sa te supere pe moment. Daca in ultimele luni ai avut parte de tensiuni la locul de munca, poti lua in calcul demisia.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Un secret bine pastrat s-ar putea sa se afle. Acest lucru ar putea duce la finalul relatiei pe care o ai in prezent.

Bani - Evita imprumuturile - asta te va tine departe de faliment in lunile care urmeaza.

Munca - Ai foarte multa energie, curaj, incredere in fortele proprii si entuziasm pentru a rezolva toate sarcinile grele pe care le-ai amanat in ultimele saptamani.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Nu mai lua totul atat de personal, lasa deoparte portretul general si fii atenta la detalii. Ele fac intotdeauna diferenta.

Bani - O suma de bani in care ti-ai pus baza poate intarzia sa apara. Nemultumirea ta va fi mare, intrucat nu ti s-a comunicat din timp. Nu te lasa condusa de acest sentiment.

Munca - Vei primi o oferta tentanta. Cere o parere obiectiva inainte de a semna contractul, poate contine clauze ascunse.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Din fericire pentru tine, esti inconjurata de oameni fideli si de incredere. Partenerul tau nu face exceptie.

Bani - Sunt sanse mari sa intri in posesia unei sume mari de bani. Acest surplus financiar iti va fi de folos sa achizitionezi ceva necesar in casa.

Munca - Din punct de vedere profesional, saptamana urmatoare aduce vesti bune legate de un proiect. 

HOROSCOP LEU

Dragoste - Stai departe de actiunile impulsive pentru ca te-ar putea indeparta de partenerul tau, caruia trebuie sa-i acorzi atentia de care are nevoie.

Bani - Imprevizibilul va face parte constant din viata ta, iar zilele acestea banii vor veni de peste tot.

Munca - Te refugiezi in munca ca sa uiti de restul problemelor. Exista o parte buna in asta: te faci remarca in fata superiorilor. 

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Realizezi ca esti unica responsabila de tot ceea ce traiesti si incetezi sa arunci totul pe umerii partenerului tau. Acest lucru va ajuta la remedierea problemelor pe care le-ati intampinat in ultimele luni.

Bani - In urmatoarele zile veniturile ti se pot schimba. Totul depinde de o hotarare in ceea ce priveste cariera.

Munca - La birou intampini probleme, dar atitudinea optimista pe care o ai saptamana aceasta te va ajuta si nu vei lasa nimic sa te afecteze. 

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Relatia de cuplu nu iti mai aduce satisfactie, dar amani sa iei o hotarare. Poate o discutie purtata cu o persoana obiectiva te va face sa vezi totul sub o alta lumina.

Bani -  Te pregatesti sa faci investitii pentru care vei fi nevoita sa strangi cureaua, dar poti incasa venituri serioase de pe urma acestora. 

Munca - Profesional, se mentine stresul, agitatia din ultimele saptamani, numai ca tensiunile sunt mai scazute, poate pentru ca sefii nu doresc sa va piarda. 

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Ai atatea multe lucruri de reprosat, dar continui sa le tii pentru tine fiindca vrei sa eviti un conflict. Nu uita, comunicarea intotdeauna ajuta.

Bani - Perioada grea prin care ai trecut te face sa iti schimbi abordarea asupra finantelor, poate chiar incepi sa pui bani deoparte.

Munca - Apar tot felul de provocari. S-ar putea sa fii nevoita sa faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren la birou.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - La mijlocul saptamanii, vei avea de discutat chestiuni importante ce vizeaza relatia de cuplu. Probabil ce vei auzi de la celelalt te poate dezamagi pe moment.

Bani - S-ar putea sa apara cateva cheltuieli neprevazute, asa ca fii cu mare bagare de seama.

Munca - Esti motivata sa incepi o activitate noua la locul de munca. Poate chiar vei auzi vesti legate de o promovare.

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - In urmatoarele zile vei comunica sincer cu partenerul despre ceea ce simti si veti lua decizii importante pentru viitor.

Bani - O suma substantiala iti va intra in conturi chiar in primele zile ale acestei saptamani.

Munca - Simti ca se comploteaza impotriva ta. Trateaza totul cu diplomatie pentru a evita un conflict.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Iei foarte in serios expresia "fa ce simti". In urmatoarea perioada toate deciziile pe care le iei sunt dictate de ceea ce-ti spune inima.

Bani - Este posibil sa achizitionezi sau sa vinzi un obiect valoros sau un teren.

Munca - Muncesti din greu si acest lucru se reflecta asupra sanatatii tale. Nu neglija acest aspect intrucat pot sa apara mari dezechilibre.

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Nu lua in considerare gandurile negative care iti inunda mintea. Da-ti voie sa traiesti ceea ce meriti. 

Bani - Dificultatile financiare prin care treci te fac sa fii mai drastica in legatura cu multe aspecte. Vei simti nevoia sa te reinventezi.

Munca -  Esti pe val. La mijlocul saptamanii apar oportunitati de a semna contracte noi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri