Horoscop

Horoscopul saptamanii 8-14 iulie 2019. Cum stai cu dragostea, banii si cariera

Afla ce au pregatit astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 8 - 14 iulie 2019, pentru toate zodiile.

HOROSCOP BERBEC
HOROSCOP TAUR
HOROSCOP GEMENI
HOROSCOP RAC
HOROSCOP LEU
HOROSCOP FECIOARA
HOROSCOP BALANTA
HOROSCOP SCORPION
HOROSCOP SAGETATOR
HOROSCOP CAPRICORN
HOROSCOP VARSATOR
HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti preocupata sa rezolvi o situatie sentimentala. Este posibil sa urmeze o perioada de reevaluare a tuturor relatiilor, in care iti vei dori sa dai raspuns propriilor sentimente confuze.

Bani -  Este o perioada buna pentru concedii si vacante, insa se cere prudenta in calatorii. De asemenea, atentie la cheltuieli.

Munca - Vei avea parte de vesti bune in domeniul profesional, fie legate de o avansare, fie de posibilitatea de a-ti schimba serviciul cu unul mai bun.

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Vei avea parte de o saptamana usor conflictuala in care vei face si vei primi reprosuri de la cei din jur. Fii atenta la dialog, incearca sa iti mentii calmul si echilibrul.

Bani - Este o perioada buna pentru a face bani sau a primi bani. Posibil sa primesti aprobarea unui credit mult asteptat.

Munca - La birou vei trece printr-un proces de evaluare, iar comunicarea cu superiorii poate fi problematica.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - O saptamana in care faci ordine in viata ta. Te concentrezi asupra relatiei de cuplu si poti lua decizii intelepte. Recomandat este sa analizezi in profunzime si sa nu fi superficiala.

Banii - Te preocupa situatia financiara. La finalul saptamanii, este posibil sa recuperezi o datorie mai veche.

Munca - La birou, inclini sa iti descarci frustrarile pe toti cei din jur. Atentie la cuvintele pe care le folosesti.

HOROSCOP RAC

Dragoste - Se intrevede o perioada in care vei incerca sa ii domini pe cei din jur, sa te impui in toate relatiile. Acest lucru poate crea nemultumiri.

Bani - Vei reusi sa iti pui in ordine finantele fiindca vei fi mai prudenta in decizii si actiuni. 

Munca - Ai curaj sa iei o decizie radicala si sa faci o schimbare in viata profesionala. Poate fi vorba despre un nou job, aflat la mii de kilometri distanta.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Conflictele vor fi la ordinarea zilei, mai ales cu partenerul de viata. Situatiile create te vor ajuta sa constientizezi in ce punct al vietii te afli si ce este de facut pe viitor.

Bani - Ai avut mai multe hopuri financiare in trecut, asa ca acum stii cum sa gestionezi aceasta saptamana grea din punct de vedere economic.

Munca -  Este important sa ramai focusata si implicata in ceea faci. Altfel, superiorii iti vor atrage atentia si te vor penaliza!

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Sunt sanse mari sa treci printr-o criza de identitate, sa te intrebi cine esti si incotro te indrepti. Pentru a gasi raspunsuri, trebuie sa fii atenta la ceea ce se intampla in jurul tau. Nu este exclus ca persoane din trecut sa se intoarca acum in viata ta.

Bani - Ai fost responsabila in ultima perioada, iar finantele nu vor reprezenta o problema in aceasta perioada.

Munca - - La birou, neintelegerile pot fi destul de frecvente. E posibil sa existe conflicte de interes care vor induce o atmosfera de lucru stresanta.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Pot exista mici discutii cu cei din anturaj, insa se pot dovedi constructive. Partenerul de viata se poate distanta usor de tine, insa nu este cazul sa-ti faci probleme.

Bani -  Zona financiara va fi un punct de interes. Iti planifici veniturile si incerci sa gasesti noi oportunitati care sa-ti permita sa maresti bugetul. Atentie la cheltuieli.

Munca - Sunt sanse de a accepta un job nou, de a primi o avansare, poate chiar de a intra in posesia unui comision.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Apar tensiuni in relatia ta. Incearca sa eviti atitudinea defensiva care iti este specifica deoarece aceasta poate amplifica starea de agitatie interioara

Bani - Vei reusi sa iti maresti finantele, sa gasesti solutii pentru toate problemele financiare. Nu este exclus sa parasesti tara pentru a iti atinge unele scopur

Munca - La birou, lucrurile se pot complica daca ai luat bani inainte de termen sau daca doresti sa renunti la job in urma unei discutii tensionate.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Timpul nu ti-l va mai da nimeni inapoi. Invata ca esti cea mai importanta persoana din viata ta. Trece din nou in revista invatamintele pe care le-ai tras din vechile relatii.

Bani -  Nu e o perioada rea din punct de vedere financiar. Ar fi indicat, totusi, sa nu faci excese de-a lungul acestei saptamani.

Munca - La locul de munca pot exista tensiuni. Nu este momentul sa intri in discutii contradictorii cu sefii. 

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Prioritare sunt alegerile care te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere emotional. Optezi sa petreci sarbatorile in familie si sa te incarci cu acea stare de calm si armonie de care ai nevoie.

Bani -  Banii tot continua sa vina in urmatoarea perioada, dar la cat de repede ii primesti, la fel de repede vor fi cheltuiti. Ai grija la consecintele acestui lucru. 

Munca -  Ai o perioada favorabila la locul de munca. Iti poti schimba jobul sau poti lua decizii benefice pentru cariera ta.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Simti nevoia de a iesi in evidenta, iar asta te face sa actionezi spontan si sa te implici in aventuri amoroase. Fii atenta sa nu sfarsesti ranita.

Bani -  Se intrevad discutii financiare. Nu te grabi daca ai de semnat un contract. 

Munca - Vei avea parte de multe provocari. De asemenea, vei fi fortata sa faci lucrurile ca la carte pentru a nu pierde teren in fata colegilor. 

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Relatia amoroasa in care esti implicata nu iti mai ofera satisfactia de altadata. Nu stii cum sa gestionezi situatia si nici nu-ti vine sa-ti parasesti jumatatea.

Bani -  Vrei sa te faci remarcata si nu te gandesti deloc la bani. Investesti in placerile tale si nu regreti deloc aceasta alegere.

Munca -  La birou esti vocala si te implici in toate activitatile. Ai multa energie pe care o folosesti constructiv.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri