zodiac cuplu
Horoscop

Mercur în retrograd. Trei zodii care nu trebuie să înceapă relaţii amoroase în această perioadă

Când Mercur manifestă o mişcare retrogradă, ca acum, toate zodiile trebuie să fie precaute din punct de vedere romantic. În plus, potrivit astrologilor, mai ales trei dintre cele 12 zodii ar trebui să ia lucrurile încet înainte de a lua hotărâri în plan amoros.

Gemenii, Fecioarele şi Vărsătorii care se află în căutarea unei relaţii de durată ar trebui să fie cu băgare de seamă în timpul mişcării înapoi a lui Mercur, spune asturologul Clarisse Monahan pentru Bustle.

"În perioada 18 iunie - 12 iulie, comunicarea poate deveni încurcată, confuză. Va trebui să fim extrem de sârguincioşi, atenţi şi clari când vorbim sau transmitem un mesaj personal. E nevoie de reflecţie înainte de a comunica orice, pentru a evita potențialele neînţelegeri şi tulburarea apelor."

În timp ce Gemenii, Fecioarele şi Vărsătorii sunt în pericol, Monahan spune că Racii, Scorpionii și Capricornii pot avea noroc în următoarele săptămâni în a găsi o legătură profundă și semnificativă.

Iată însă cum începerea unei noi relații se poate dovedi a fi o provocare pentru cele trei zodii menţionate anterior:

  • Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mercur este planeta guvernatoare a Gemenilor aşa că pe ei îi afectează semnificativ mişcarea retrogradă. "Întrucât planeta operează doar la jumătate din capacitate, lucrurile par că putesc în derivă", spune Monahan.

În această perioadă, Gemenii sunt predispuşă să spună lucrurile greșite la un moment nepotrivit şi să determine îndepărtarea unui potenţial partener. Din fericire, aceștia sunt semn zodiacal adaptabil, așa că sunt capabili să găsească noi oportunităţi sau să-şi îndrepte greşelile. Î

Monahan le sugerează să folosească următoarele săptămâni pentru a revizui relațiile, nu să înceapă ceva nou.

  • Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Şi Fecioara are Mercurul ca planeta guvernatoare, deci şi ea va resimți mai intens consecinţele acestei perioade. „Dacă există o zodie căreia să îi placă ordinea în viață, aceea este Fecioara”, spune Monahan.

„Când intră Mercur retrograd, lasă loc haosului în lumea ei altfel ordonată.” Încercarea de a începe o nouă relație ar putea fi ceva mai frustrantă decât de obicei, deci nativii nu trebuie să ia decizii decât după terminarea perioadei retrograde.

  • Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ca semn de aer, Vărsătorul acordă o importanță imensă comunicării în relație. Întrucât Mercur retrograd are un impact direct asupra fluxului de informații care circulă între oameni, poate fi destul de complicat pentru nativ să iniţieze discuţii în această perioadă.

"Vărsătorului îi place o abordare clară, directă şi obiectivă, care nu se poate desfăşura acum", spune Monahan. Astfel, Nativul va fi nerăbdător și iritat când comunicarea nu va merge în conformitate cu planurile sale.

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri